הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים ראשונה בחד"כ

hi3939

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אחרי 4 חודשים של אימונים של משקל גוף (פיתחתי גוף וכוח יפים מאוד) אני עובר לחדר כושר ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתכנית אימונים.
אני יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע - ראשון, שלישי וחמישי, בגלל זה חשבתי שאולי אני יעשה את התכנית הזאת מסוג ab:

(אני במסה)

A- רגליים , חזה , יד אחורית.
רגליים:
סקוואט 3x8-10
לחיצת רגליים 3x8-10
לחיצות תאומים 2x10-12

חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט 3x10-12
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 3x10-12
מקבילים עם דגש בחזה 2x Max

יד אחורית:
מקבילים עם דגש ביד אחורית 3xMax

B- גב, כתפיים, יד קדמית ובטן.
גב:
מתח 3x6-8
משיכת פולי עליון 3x6-8
חתירה בעמידה כנגד מוט 2x10-12

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה דאמבלים 3x10-12
הרחקה לצדדים 2x10-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים כנגד מוט 3x10-12

מה אתם אומרים?
אני גם אוכל מסודר עם תפריט.

עוד שאלה: עם איזה משקלים כדאי לי להתחיל?

תודה מראש לעוזרים!
?

אני אישית הייתי ממליץ להתחיל עם תוכנית של כן שלושה אימונים לדוגמה ראשון שלישי חמישי שכל אימון הוא אימון כולל שעובד על כל השרירים ורק אחרי חודשיים שלוש לעבור לתוכנית של ab וכו רק שאתה מרגיש שאתה נתקע איתה .. אני התחלתי ככה ויש תוצאות נפלאות (אתה נכנס ככה בהדרגה לאט לאט לאימונים)

• פותח/ת השרשור
אני אישית הייתי ממליץ להתחיל עם תוכנית של כן שלושה אימונים לדוגמה ראשון שלישי חמישי שכל אימון הוא אימון כולל שעובד על כל השרירים ורק אחרי חודשיים שלוש לעבור לתוכנית של ab וכו רק שאתה מרגיש שאתה נתקע איתה .. אני התחלתי ככה ויש תוצאות נפלאות (אתה נכנס ככה בהדרגה לאט לאט לאימונים)
ככה הייתה התכנית האחרונה שלי, אני לא חדש באימונים אלא חדש בחדר כושר...

ככה הייתה התכנית האחרונה שלי, אני לא חדש באימונים אלא חדש בחדר כושר...
אין בעיה תוכנית של אימוני כוח של פקלים וTrxשונה מחדר כושר.
המלצה שלי 2 תרגילים לשריר גדול ותרגיל לשריר קטן אימון שלא עובר את השעה ועשר דקות גג ואני מגזים לוקח זמן אקסטרה תתחיל בזה ואז תעבור לab אומר מנסיון ממליץ לך

• פותח/ת השרשור
אין בעיה תוכנית של אימוני כוח של פקלים וTrxשונה מחדר כושר.
המלצה שלי 2 תרגילים לשריר גדול ותרגיל לשריר קטן אימון שלא עובר את השעה ועשר דקות גג ואני מגזים לוקח זמן אקסטרה תתחיל בזה ואז תעבור לab אומר מנסיון ממליץ לך
מה זה פקלים? התאמנתי בתרגילי משקל גוף עם משקל.. זה די דומה לחדר כושר. מתח עם משקל, מקבילים עם משקל... זה כזה חשוב לעשות את fbw עוד פעם? אני עד עכשיו עשיתי fbwבאימונים שלי... אני חושב שבab אצליח יותר לא? ומה דעתך על התכנית עצמה?

מה זה פקלים? התאמנתי בתרגילי משקל גוף עם משקל.. זה די דומה לחדר כושר. מתח עם משקל, מקבילים עם משקל... זה כזה חשוב לעשות את fbw עוד פעם? אני עד עכשיו עשיתי fbwבאימונים שלי... אני חושב שבab אצליח יותר לא? ומה דעתך על התכנית עצמה?
אתה מתחיל להתאמן עכשיו בחדר כושר האם הבנתי נכון?
ושמע אני התאמנתי תקופה של חצי שנה לתת בסיס ממש טוב וחזק בתוכנית של FBW עד שנתקעתי עם המשקלים (זו תוכנית שמעולה מבחינת עליית משקלים בעיקר בהתחלה) ממליץ לך לא למהר ואשמח אם תכתוב את התוכנית אימונים שעשית עד כה שאבין טיפה יותר

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל להתאמן עכשיו בחדר כושר האם הבנתי נכון?
ושמע אני התאמנתי תקופה של חצי שנה לתת בסיס ממש טוב וחזק בתוכנית של FBW עד שנתקעתי עם המשקלים (זו תוכנית שמעולה מבחינת עליית משקלים בעיקר בהתחלה) ממליץ לך לא למהר ואשמח אם תכתוב את התוכנית אימונים שעשית עד כה שאבין טיפה יותר
היו לי כמה תוכניות...זאת העיקרית-

חזה:
שכיבות שמיכה עם משקל 3*10-15

יד אחורית:
מקבילים עם משקל 3*8-10

כתפיים:
שכיבות שמיכה פסודו 3*15

רגליים:
סקוואט עם משקל נמוך 3*10-15

גב:
מתח רחב 3*6-8

יד קדמית:
מתח בנות עם משקל נמוך 3*8-10

אני מרגיש שממש התקדמתי והתחזקתי מהתכנית, באמת יש טעם להמשיך fbw?, אתה
אומר שנתת fbw חצי שנה, אבל 4 חודשים זה ממש קרוב לזה (הייתי 4 חודשים עם תכנית fbw)

היו לי כמה תוכניות...זאת העיקרית-

חזה:
שכיבות שמיכה עם משקל 3*10-15

יד אחורית:
מקבילים עם משקל 3*8-10

כתפיים:
שכיבות שמיכה פסודו 3*15

רגליים:
סקוואט עם משקל נמוך 3*10-15

גב:
מתח רחב 3*6-8

יד קדמית:
מתח בנות עם משקל נמוך 3*8-10

אני מרגיש שממש התקדמתי והתחזקתי מהתכנית, באמת יש טעם להמשיך fbw?, אתה
אומר שנתת fbw חצי שנה, אבל 4 חודשים זה ממש קרוב לזה (הייתי 4 חודשים עם תכנית fbw)
תוכנית נחמדה מאוד להתחלה מה שעשית המלצה גדולה שלי לפחות חודשיים תעשה FBW עבדת כביכול בדומה לא בנפח ולא עם משקלים אתה תראה אתה ממש תתקדם עם התוכנית הזאת ממליץ בחום (איך שבנית אותה נראה טוב) תיהיה במעקב שאתה עולה במשקלים ובהצלחה רבה

• פותח/ת השרשור
תוכנית נחמדה מאוד להתחלה מה שעשית המלצה גדולה שלי לפחות חודשיים תעשה FBW עבדת כביכול בדומה לא בנפח ולא עם משקלים אתה תראה אתה ממש תתקדם עם התוכנית הזאת ממליץ בחום (איך שבנית אותה נראה טוב) תיהיה במעקב שאתה עולה במשקלים ובהצלחה רבה
לא הבנתי , אתה רוצה שאעשה את אותה תכנית עוד פעם בחדר כושר? איזה תכנית לעשות בסוף? ואחכה לעוד תגובות אם לא אכפת לך 😃

לא הבנתי , אתה רוצה שאעשה את אותה תכנית עוד פעם בחדר כושר? איזה תכנית לעשות בסוף? ואחכה לעוד תגובות אם לא אכפת לך 😃
אחי FBW זה לא מה שעשית עשית איזה משהו שנראה כמו אולי אבל רחוק מלהיות כזה.
בקיצור שורה תחתונה תעשה FBW זאת
ההמלצה שלי לא ab

• פותח/ת השרשור
אחי FBW זה לא מה שעשית עשית איזה משהו שנראה כמו אולי אבל רחוק מלהיות כזה.
בקיצור שורה תחתונה תעשה FBW זאת
ההמלצה שלי לא ab
סבבה אחי אני יעשה fbw 😃
מה אתה אומר עח התכנית הזאת?

גב:
מתח 2*10
פולי עליון אחיזה רחבה 3*10-12

רגליים:
סקוואט חופשי 3*8-10

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3*10

חזה:
לחיצת חזה עם מוט 2*10
לחיצת חזה עם דאמבלים 2*10

יד אחורית:
פריקת מרפקים פולי עליון 2*12

יד קדמית:
כפיפות מרפקים עם מוט 3*10

ואני לא יודע עם איזה משקלים להתחיל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית