ייעוץ התלבטות לגבי סוג חגורה

אביאל334

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום חברים.
רוצה להחליף את החגורה שלי שהיא בלויה לגמרי אני מעלה שני תמונות רציתי לדעת מה ההבדל בין סוגי החגורות ומה מומלץ יותר.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-24-04-56-54.png
    Screenshot_2016-11-24-04-56-54.png
    KB 207 · צפיות: 121
  • Screenshot_2016-11-24-04-56-34.png
    Screenshot_2016-11-24-04-56-34.png
    KB 222.9 · צפיות: 97
הסוג הצר מדקימה ועבה מאחורה אין לך כל שימוש בו, היא מוגדת כחגורת באדיבילדינג אבל בפועל היא לא תעזור לך בכלום, כי לרוב היא לא עבה מספיק ולא מספקת מספיק תמיכה מקדימה כדי שתוכל להפעיל לחץ תוך בטני נגדה, ואז היא באמת תעזור. לפעמים מניפי משקולות אולימפיים משתמשים בסוג הזה רק בשביל מינימום תמיכה, אבל לא בשביל להחזיק אותם כמו שצריך
החגורה עם האורך השווה היא חגורת פאוורליפטינג בעיקרון, והיא משמעותית עבה יותר (10-13 מ"מ), ונותנת תמיכה שווה לכל אורך הליבה, והיא תעזור יותר בתרגילים שמצריכים כוח בליבה, כמו סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס וכו'

• פותח/ת השרשור
הסוג הצר מדקימה ועבה מאחורה אין לך כל שימוש בו, היא מוגדת כחגורת באדיבילדינג אבל בפועל היא לא תעזור לך בכלום, כי לרוב היא לא עבה מספיק ולא מספקת מספיק תמיכה מקדימה כדי שתוכל להפעיל לחץ תוך בטני נגדה, ואז היא באמת תעזור. לפעמים מניפי משקולות אולימפיים משתמשים בסוג הזה רק בשביל מינימום תמיכה, אבל לא בשביל להחזיק אותם כמו שצריך
החגורה עם האורך השווה היא חגורת פאוורליפטינג בעיקרון, והיא משמעותית עבה יותר (10-13 מ"מ), ונותנת תמיכה שווה לכל אורך הליבה, והיא תעזור יותר בתרגילים שמצריכים כוח בליבה, כמו סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס וכו'
קודם כול תודה רבה על התשובה המפורטת..
זאת אומרת שאם כיום יש לי את החגורה שצרה מקדימה ואני יחלליף לחגורה של הפאוורליפטינג אני ירגיש את התמיכה שלה הרבה יותר?..
ועוד שאלה קטנה אם הדגם שבתמונה ממומלץ?

קודם כול תודה רבה על התשובה המפורטת..
זאת אומרת שאם כיום יש לי את החגורה שצרה מקדימה ואני יחלליף לחגורה של הפאוורליפטינג אני ירגיש את התמיכה שלה הרבה יותר?..
ועוד שאלה קטנה אם הדגם שבתמונה ממומלץ?
עקרונית אתה אמור להרגיש הבדל די משמעותי (אני עדיין מחכה שהחגורה שלי תגיע, אעדכן כשאדע גם בעצמי)
הדגם בתמונה הרבה אומרים פה שהוא טוב להתחלה, בהמשך כבר פחות (אולי מחזיק פחות או שיש לו יותר נטיה לא להחזיק כמו שצריך במשקלים גבוהים יותר), מה שאני ממליץ במידה ואתה מתכנן להעלות במשקלי העבודה כמה שיותר, אולי כבר להשקיע יותר ולקנות מראש חגורה טובה במידת האפשר

• פותח/ת השרשור
ץק
עקרונית אתה אמור להרגיש הבדל די משמעותי (אני עדיין מחכה שהחגורה שלי תגיע, אעדכן כשאדע גם בעצמי)
הדגם בתמונה הרבה אומרים פה שהוא טוב להתחלה, בהמשך כבר פחות (אולי מחזיק פחות או שיש לו יותר נטיה לא להחזיק כמו שצריך במשקלים גבוהים יותר), מה שאני ממליץ במידה ואתה מתכנן להעלות במשקלי העבודה כמה שיותר, אולי כבר להשקיע יותר ולקנות מראש חגורה טובה במידת האפשר
תראה אני שוקל 75 קילו על 1.68 והסקווט שלי הוא 155x3 השאלה מה ההבדל בין האיכות בחברות של החגורה לא בא לי להשקיע יותר מ 200 שקל השאלה אם זה יתן תמורה

ץק

תראה אני שוקל 75 קילו על 1.68 והסקווט שלי הוא 155x3 השאלה מה ההבדל בין האיכות בחברות של החגורה לא בא לי להשקיע יותר מ 200 שקל השאלה אם זה יתן תמורה
אז אתה עובד כבר עם משקלים לא קטנים
חגורה RDX בטוח תעזור לך, אבל כמה ביחס לחגורה יותר רצינית קשה לי להגיד
אני יודע שאני במצב די דומה לך והחלטתי לא להסתפק בחגורה של RDX בגלל שאני מתכוון עוד לעלות במשקלים, אז אני לא יודע כמה היא תהיה לי טובה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אני אישית הזמנתי עכשיו RDX מאייבי ב 150 ש"ח והיא מעולה
תוך כמה זמן הגיע לך החגורה?
אז אתה עובד כבר עם משקלים לא קטנים
חגורה RDX בטוח תעזור לך, אבל כמה ביחס לחגורה יותר רצינית קשה לי להגיד
אני יודע שאני במצב די דומה לך והחלטתי לא להסתפק בחגורה של RDX בגלל שאני מתכוון עוד לעלות במשקלים, אז אני לא יודע כמה היא תהיה לי טובה בהמשך
אז אני כנראה אלך על הrdx תודה רבה על העזרה אחי

• פותח/ת השרשור
הזמנתי את העבה השחורה הגיע תוך שבוע, ממליץ להתחלה היא הספיקה ביותר(אצלי בשימוש חודשיים).
מה ההבדל בין השחורה לחומה החומה יקרה יותר אשמח לדעת את ההבדל?
שלום חברים.
רוצה להחליף את החגורה שלי שהיא בלויה לגמרי אני מעלה שני תמונות רציתי לדעת מה ההבדל בין סוגי החגורות ומה מומלץ יותר.
תודה רבה
אז החלטתי שאני הולך על חגורה עבה של rdx רק מה ההבדל בין שני הסוגים העבים

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-24-17-17-08.png
    Screenshot_2016-11-24-17-17-08.png
    KB 206.7 · צפיות: 81
  • Screenshot_2016-11-24-04-56-34.png
    Screenshot_2016-11-24-04-56-34.png
    KB 222.9 · צפיות: 77
כששאלתי את המוכר מה ההבדל בין 2 החגורות זאת התשובה שקיבלתי:
Both belts are of 10' & the main difference between them is of quality. The brown one is made up of a unique oil tanned Nubuck leather while the black one is a top quality sued leather.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית