הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפטינג פעמיים בשבוע

Jack_London

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
אני מתאמן לצבא ורוצה לעבוד פעמים בשבוע סהכ נטו בשביל להרים משקלים כאילו powerlift כזה
deadlift
squat
bench
military press
row
איך לסדר את זה וזה בסדר רק פעמיים בשבוע? תודה
אני משלב עם זה גם 3-4 ריצות בשבוע

לדעתי פרס ובנץ׳ רוטציה בין 5x5 ו 1x5 פלוס 1x8 (להשלים נפח).

נניח אימון A
פרס 1x5 ואחריו 1x8 עם 80 אחוז משקל
בנץ 5x5

ובאימון B תחליף ביניהם
רוטציה בין צין אפס ובנט אובר

תעשה אימון אחד סקוואט ופרס, אימון שני בנצ' ודדליפט כל אחד מהם 5*3 ותוסיף מתח לאחד מהם ומקבילים לשני 10*3 אם צריך עם משקל. אני אומר את זה כי אתה כנראה מתחיל. אם אתה מתקדם באמת אז 531 פעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
מה משקל הגוף ומשקלי העבודה?
עשיתי ריסט עכשיו לא שהיה כלכך גבוה קודם
הכל בערך בסביבות משקל גוף
שוקל 66-68 עולה ויורד כאילו כל הזמן (בטח נוזלים)
תעשה אימון אחד סקוואט ופרס, אימון שני בנצ' ודדליפט כל אחד מהם 5*3 ותוסיף מתח לאחד מהם ומקבילים לשני 10*3 אם צריך עם משקל. אני אומר את זה כי אתה כנראה מתחיל. אם אתה מתקדם באמת אז 531 פעמיים בשבוע.
ככה זה כאילו נטו כוח כן? אני עושה עוד אימון אחד בשבוע של סטריט וורקאוט ואולי כדאי להוסיף בסוף האימון גם מתח מקבילים ושכיבות סמיכה לעבוד על סיבולת שריר?

עשיתי ריסט עכשיו לא שהיה כלכך גבוה קודם
הכל בערך בסביבות משקל גוף
שוקל 66-68 עולה ויורד כאילו כל הזמן (בטח נוזלים)

ככה זה כאילו נטו כוח כן? אני עושה עוד אימון אחד בשבוע של סטריט וורקאוט ואולי כדאי להוסיף בסוף האימון גם מתח מקבילים ושכיבות סמיכה לעבוד על סיבולת שריר?
אני לא מכיר מוסג בשם "נטו כוח" אבל אם אתה רוצה להשתפר בסקוואט,בנצ', דדליפט ופרס ויש לך להתאמן פעמיים בשבוע לדעתי ככה זה טוב. לא אמרת מה הרמה שלך בתרגילים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית