הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכניות של מאמן

hi3939

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
עוד כמה ימים אני מתחיל ללכת לחדר כושר, אני לא חלש והתאמנתי משהו כמו חצי שנה באימוני משקל גוף.
הבנתי שבהתחלה מאמן צריך להרכיב לי תכנית... וגם הבנתי שרוב התכניות שהם מביאים לא טובות. יש לי תכנית fbw שחבר שלי הביא לי, וכמה המליצו לי עליה (אם יש צורך אפרסם אותה פה) עכשיו אני לא רוצה שמאמן ירכיב לי תכניות ויציק לי.. מה עושים? ומה בתכלס קורה כשאני נכנס בפעם הראשונה לחד"כ, פשוט בא ועושה מה שבא לי? תודה לעונים.

לפי מה שאני יודע, כדי שמאמן ירכיב לך תוכנית אתה צריך לתאם במזכירות של החדר כושר שעה מסוימת למפגש עם המאמן.
אם אתה לא מעוניין, פשוט אל תקבע פגישה עם המאמן ותגיע לחדר כושר ותתחיל להתאמן לבד.

אם אתה רוצה חוות דעת על התכנית שהחבר הביא לך אז תפרסם אותה כאן. מה המטרה באימונים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה חוות דעת על התכנית שהחבר הביא לך אז תפרסם אותה כאן. מה המטרה באימונים?
זאת בעקרון תכנית מהפורטל עם קצת שינויים (מסה fbw)

גב:
מתח עם משקל 2*10
פולי עליון אחיזה רחבה 3*10-12

רגליים:
לחיצת רגליים 3*10-12

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים 3*10

חזה:
לחיצת חזה עם מוט 3*10-12
מקבילים עם דגש על חזה 2*10-12

יד אחורית:
פריקת מרפקים פולי עליון 2*12

יד קדמית:
כפיפות מרפקים עם מוט 3*10

בעקרון במקום הלחיצת רגליים אמור להיות סקוואט, אבל אני פוחד שלא אצליח אפילו עם מוט ריק (20k נראה לי) כי הרגליים שלי ממש חלשות..
אז אני חושב שאני אוסיף סקוואט אחרי שאני יתחזק קצת ברגליים...

אל תוותר על סקוואט בשביל לג פרס, גם אם זה אומר שתצטרך לעשות סקוואט עם משקל גוף עד שתצליח להוסיף משקלים.
סקוואט ישפר אותך בכל ההבטים בצורה הרבה יותר טובה מלג פרס.

• פותח/ת השרשור
אל תוותר על סקוואט בשביל לג פרס, גם אם זה אומר שתצטרך לעשות סקוואט עם משקל גוף עד שתצליח להוסיף משקלים.
סקוואט ישפר אותך בכל ההבטים בצורה הרבה יותר טובה מלג פרס.
איך אני יכול לדעת אם אני יכול להשתמש במוט בסקוואט? אם אני ישר יקפוץ למוט אני יכול הגיע לכשל וזה יהיה לא נעים...
שאר התכנית בסדר?

איך אני יכול לדעת אם אני יכול להשתמש במוט בסקוואט? אם אני ישר יקפוץ למוט אני יכול הגיע לכשל וזה יהיה לא נעים...
שאר התכנית בסדר?
לא יהיה נעים למי? יש מוטות ביטחון או שאתה יכול לבקש ממישהו שישמור עליך.
חוץ מזה - תשאיר את האגו מחוץ לחדר כושר, אתה תגיע לכשלים, וזה בסדר גמור, כל אחד התחיל מאיפשהו, אל תסתכל על ההוא שמרים 150 סקוואט או 700000 יד קדמית, תעבוד לפי הספר, תתאמן כמו שצריל והכי חשוב סבלנות - והכל יגיע.

שאר התכנית בסדר?
אתה יכול לשאול את אחד המאמנים במכון אם יש מוט קצר (אצלנו הוא שוקל 12 אבל ראיתי שיש במכונים אחרים גם 11 ואולי אפילו יותר ופחות תלוי במכון)
ואז לנסות איתו בהתחלה אם תצליח ותרגיש שאתה יכול אז תוסיף משקל למוט הזה אפילו

Back
למעלה תחתית