עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי במקום אחר בEBAY.איפה ראית ב 50 דולר?
RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training | eBay
יש לך פה ב 136 ש"ח כולל משלוח
סבבה אני חושב שזה באמת מה שאני אעשה.קיבלתי אני את ה RDX לפני כמה ימים ואני מרוצה ממנה מאוד.
לא צריך לפי דעתי להשקיע יותר מזה
במקרה הגרוע תקנה את הRDX ותרצה בעתיד להשתדרג, תמיד יהיה מישהו במכון שיקנה אותה ממך ב 100 ש"ח
סבבה אני חושב שזה באמת מה שאני אעשה.
הזמנת גם דרך EBAY? ואם כן כמה זמן לקח עד שהגיע?
אני מתלבט לגבי המידה כי עכשיו מדדתי את עצמי וההיקף יצא 29 אינץ שזה בדיוק בין S ל Mכן, דרך ה EBAY
תוך 10 ימים בערך..
דרך אגב, הזמנתי מידה מדיום וזה סבבה לגמרי גם אם אעלה במשקל גוף.
(71/172)
אני יודע אבל אפשר לשנות פה באתר שם רק פעם אחתכן, דרך ה EBAY
תוך 10 ימים בערך..
דרך אגב, הזמנתי מידה מדיום וזה סבבה לגמרי גם אם אעלה במשקל גוף.
(71/172)
ודונטה סמית זה כבר פאסה בערך כמו קני ווילאמס.
אני מתלבט לגבי המידה כי עכשיו מדדתי את עצמי וההיקף יצא 29 אינץ שזה בדיוק בין S ל M
1.75 69מה הגובה ומשקל גוף שלך ?
1.75 69
צודק, תודה רבה על העזרהתקנה את ה M וגם אם תעלה במשקל גוף היא עדיין תהיה לך טובה
חיפשתי שם ולא ראיתי, תוכל לשלוח לי קישור?יש לך טיטאן ב 72 דולר דרך lifting large
היא תהיה טובה למשך שנה?אל תקנה RDX אם אתה מרים משקלים כבדים ולטווח הרחוק, היא נשחקת ומתרככת מהר. (לי הייתה lever)
רגע בעצם חגורה של טקסס זה שייך לטיטאן?יש לך טיטאן ב 72 דולר דרך lifting large
הסתכלתי עכשיו והמשלוח הכי זול מליפטינג לארג עולה 56$יש לך טיטאן ב 72 דולר דרך lifting large
הייתי מוכן להשקיע עוד כסף בשביל לקנות טיטאן, אבל המחיר של המשלוח הוא עוד 50$ וביחד זה כבר יקר לי מידיאני חושב שהיא תחזיק לשנה. אבל אם היא תחזיק לשנה ואח"כ תקנה חגורה חדשה, למה לא לקנות מעכשיו חגורה שתחזיק לכל החיים?
המשלוח יקר מידיללא ספק לונגהורן
איך החגורה הזאת?אני חושב שהיא תחזיק לשנה. אבל אם היא תחזיק לשנה ואח"כ תקנה חגורה חדשה, למה לא לקנות מעכשיו חגורה שתחזיק לכל החיים?