עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתאמן ללא תחתונים האמתיכול להיות אפידידימיטיס, לא משהו מבהיל במיוחד, אבל כן כדאי לטפל בזה
אתה מתאמן עם תחתונים צמודים או רפויים?
אז תתחיל ללבוש תחתונים שיחזיקו לך אותם, שלא תעשה לעצמך נזקמתאמן ללא תחתונים האמת
וגם מרגיש אגב לחץ באזור האשכים לאחר שאני יורד מהאופניים (אני מסיים אימון לפעמים ב20-30 דקות אופניים)
יש את התחתונים המובנים של המכנסאז תתחיל ללבוש תחתונים שיחזיקו לך אותם, שלא תעשה לעצמך נזק
יכול להיות שאחרי כמה חבטות ותנועות לא נכונות עשית לעצמך איזה נזקיש את התחתונים המובנים של המכנס
ואיך זה קשור לכאבים? כל החיים אני ככה מתאמן
חבטות של מה? מה עובר עלייך אחי?יכול להיות שאחרי כמה חבטות ותנועות לא נכונות עשית לעצמך איזה נזק
האשכים שלך נמצאים בתוך שק, אם השק קופץ יותר מדי במהלך העבודה שלך הוא נחבט כנגד עצמך, זה כזה פשוטחבטות של מה? מה עובר עלייך אחי?
במהלך שתן לא מרגיש כלום והכאבים עצמם רק במהלך אימוןכשאתה עומד ישר תחפון את שק האשכים ביד שלך ותנסה ללחוץ בעדינות על האשכים , במידה ואתה לא מרגיש את הכאב שאתה מתאר בזמן האימון
יתכן והכאב נובע ממקור אחר...
האם יש לך כאבים גם במתן שתן?
קורה לי גם אחרי שאני עושה אופניים במכוןאתה אומר שזה קורה רק שאתה עושה לאנצים עם משקולות, האם זה קורה בעוד תרגילים?