הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים מוזרים..

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה שאלה מאוד רצינית לא צוחק בכלל
במהלך 2 האימונים האחרונים מרגיש כאבים בביצים לא יודע לדקור נקודתי אבל יותר באזור הימני במהלך אימון משקולות
מישהו חווה פעם?
מלחיץ טיפה אשמח לעזרה...

בזמן איזה תרגיל? איך אתה מתאמן? בן כמה אתה? לא הבאת שום פרטים על עצמך. בלי קשר נראה לי שעדיף תלך לרופא כי אני לא חושב שמישהו פה יוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
בן 20
משקל:74
גובה:1.75
א.ש:11

במהלך אימון רגליים הרגשתי בעיקר במהלך לאנצים עם משקולות בידיים לאנצ סטטי רגל רגל

יכול להיות אפידידימיטיס, לא משהו מבהיל במיוחד, אבל כן כדאי לטפל בזה
אתה מתאמן עם תחתונים צמודים או רפויים?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות אפידידימיטיס, לא משהו מבהיל במיוחד, אבל כן כדאי לטפל בזה
אתה מתאמן עם תחתונים צמודים או רפויים?
מתאמן ללא תחתונים האמת
וגם מרגיש אגב לחץ באזור האשכים לאחר שאני יורד מהאופניים (אני מסיים אימון לפעמים ב20-30 דקות אופניים)

מתאמן ללא תחתונים האמת
וגם מרגיש אגב לחץ באזור האשכים לאחר שאני יורד מהאופניים (אני מסיים אימון לפעמים ב20-30 דקות אופניים)
אז תתחיל ללבוש תחתונים שיחזיקו לך אותם, שלא תעשה לעצמך נזק

גם דלקת כלשהי בגב התחתון יכולה לגרום לכלבים באיזור במידה והדלקת לוחצת על עצבים שמובילים לאיזור. מניסיון אישי.

כשאתה עומד ישר תחפון את שק האשכים ביד שלך ותנסה ללחוץ בעדינות על האשכים , במידה ואתה לא מרגיש את הכאב שאתה מתאר בזמן האימון
יתכן והכאב נובע ממקור אחר...

האם יש לך כאבים גם במתן שתן?

• פותח/ת השרשור
כשאתה עומד ישר תחפון את שק האשכים ביד שלך ותנסה ללחוץ בעדינות על האשכים , במידה ואתה לא מרגיש את הכאב שאתה מתאר בזמן האימון
יתכן והכאב נובע ממקור אחר...

האם יש לך כאבים גם במתן שתן?
במהלך שתן לא מרגיש כלום והכאבים עצמם רק במהלך אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית