הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המבורגרים והרבה

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
שאלונת קטנטונת בפי.
התחלתי לעבוד בבורגרס בר, וכל משמרת מגיעה לי ארוחה חינם. עכשיו אני יודע שרובכם תגידו הלוואי עליי לאכול המבורגר כמעט כל יום וכאלה, אבל אני קצת מפחד מההשפעות של לאכול המבורגרים בתדירות כל כך גבוהה בעבודה, ואולי אפילו בנוסף לימי עבודה ביציאות עם חברים למוזס וכו'.

וכן, ראיתי את כל המאמרים/מחקרים על כך שהכולסטרול בגוף מושפע מעט מאוד מהמזון שאנחנו אוכלים, אבל אבא שלי חופר לי להפסיק עם זה והוא כל הזמן נותן לי דוגמה את הסרט הזה על הבן אדם שאכל כל הזמן מקדונלדס כדי לראות איזה השפעות יהיו לזה (לא טובות כמובן חח).

מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
בורגוס לא טעים.

בורגרס בר לא בורגוס בורגר בר, טעים דווקא

אז אתם אומרים שזה לא קריטי? האמת שיש גם שניצלים ואכלתי פעם אחת אבל אני תמיד מעדיף בורגר.
קיצר לא להלחץ?

הבחור עם המקדונלדס לא התאמן. ומה אתה חושב שהשפיע יותר, הבשר שהיה שם או הצ'יפס והקולה וזה שהוא ניהל אורח חיים של עציץ?

• פותח/ת השרשור
הבחור עם המקדונלדס לא התאמן. ומה אתה חושב שהשפיע יותר, הבשר שהיה שם או הצ'יפס והקולה וזה שהוא ניהל אורח חיים של עציץ?
לא יודע האמת לא ראיתי את הסרט... אבא שלי תמיד מכנס את זה ולא מפרט יותר מדי.

אם אני בא אתה מפנק?

עד כמה שאני יכול לפנק וזה לא יותר מדי, ה"בוס" כמעט תמיד נמצא איתנו בפנים אז אני לא יכול לעשות דברים על דעת עצמי.
אבל אני מכין אחלה לחמניות 😃 (הסניף בעזריאלי אגב)

• פותח/ת השרשור
אני יודע שיש עובדת אחת שהיא בכיתה י' ועובדת לפעמים בערבים.
בעקרון אני לפני גיוס והרוב בצבא או אחרי צבא

בסרט הוא אכל 3 ארוחות של מקדונלדס, ארוחת בוקר שמכילה גם פאי ועוד משהו, ארוחת צהריים הוא קינח בגלידה ובערב הוא אכל גם רק המבורגר.
כל ארוחה כזו בערך 1000-1500 קלוריות (היו פעמים שהוא הזמין גם צ'יזבורגר כדי לגוון), תכפיל ב 3 + לא התאמן + לא אכל ירקות ופירות (העגבניה והמלפפון חמוץ בהמבורגר לא נחשבים)

מה שמצחיק הוא שבתביעה שלו נגד מקדונלדס מקדנולדס יצאו זכאים - לא הצליחו להוכיח שההשמנה נבעה מהתפריט של מקדונלדס( יש עוד פרמטרים כגון אורח חיים, גנטיקה וכו')

אני מאחל לשופטים במשפט הזה לאכול רק מקדונלדס עד סוף החיים שלהם ולבדוק אם הפסיקה שלהם הייתה נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית