ייעוץ המבורגרים והרבה

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
שאלונת קטנטונת בפי.
התחלתי לעבוד בבורגרס בר, וכל משמרת מגיעה לי ארוחה חינם. עכשיו אני יודע שרובכם תגידו הלוואי עליי לאכול המבורגר כמעט כל יום וכאלה, אבל אני קצת מפחד מההשפעות של לאכול המבורגרים בתדירות כל כך גבוהה בעבודה, ואולי אפילו בנוסף לימי עבודה ביציאות עם חברים למוזס וכו'.

וכן, ראיתי את כל המאמרים/מחקרים על כך שהכולסטרול בגוף מושפע מעט מאוד מהמזון שאנחנו אוכלים, אבל אבא שלי חופר לי להפסיק עם זה והוא כל הזמן נותן לי דוגמה את הסרט הזה על הבן אדם שאכל כל הזמן מקדונלדס כדי לראות איזה השפעות יהיו לזה (לא טובות כמובן חח).

מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
מה שמצחיק הוא שבתביעה שלו נגד מקדונלדס מקדנולדס יצאו זכאים - לא הצליחו להוכיח שההשמנה נבעה מהתפריט של מקדונלדס( יש עוד פרמטרים כגון אורח חיים, גנטיקה וכו')
מה יש לו לתבוע את מקדונלדס לא הבנתי? הוא זה שבחר לאכול את כל האוכל הזה 3 פעמים ביום כל הזמן ולא עשה שום פעילות או משהו כדי לשפר את אורח החיים שלו. הוא בעצם עשה בכוונה כדי להזיק לעצמו.
זאת נראית לי סיבה מצחיקה לתביעה קצת לא?

שילך לאכול חסה 3 פעמיים ביום .. עד שיקרה לו משהו (ובטוח יקרה לו)
ויתבע את הירקן שהוא קנה ממנו את זה.

בסרט הוא אכל 3 ארוחות של מקדונלדס, ארוחת בוקר שמכילה גם פאי ועוד משהו, ארוחת צהריים הוא קינח בגלידה ובערב הוא אכל גם רק המבורגר.
כל ארוחה כזו בערך 1000-1500 קלוריות (היו פעמים שהוא הזמין גם צ'יזבורגר כדי לגוון), תכפיל ב 3 + לא התאמן + לא אכל ירקות ופירות (העגבניה והמלפפון חמוץ בהמבורגר לא נחשבים)

ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים.. 4500 קלוריות+ אימונים נורמלים הוא היה בריא כמו שור

אני מאחל לשופטים במשפט הזה לאכול רק מקדונלדס עד סוף החיים שלהם ולבדוק אם הפסיקה שלהם הייתה נכונה

אף אחד לא מכריח אנשים לאכול מקדונלד כל היום...
הכל מותר במידה ובמינון...
מי שלא יודע לשים לעצמו גבולות ולאזן את עצמו שישא בתוצאות ולא יצא בתביעות מפגרות...

באמת התביעה הזאת הייתה דבר מטומטם לגמרי, ההמבורגר בטוח לא היה הסיבה העיקרית, הנה הסיבות לפי הסדר שנראה לי הכי היגיוני:

חוסר פעילות, קולה, קינוחים, הלחמניה של ההמבורגר, שאר הדברים שהוא הזמין משם והצ'יפס. בשר הוא לא אוכל בעייתי.

מקדונלדס אולי זוכו אבל שינו את התפריט שלהם לגמרי, יותר דל בקלוריות ועם יותר מודעות.
אנשים עשו מזה ממש מהומה ועשו עליהם "חרם", המכירות ירדו מעט והם נלחצו ויצאו עם כל הסלטים וההמבורגים לאנורקסיות שלהם.
בכל מקרה, כשהייתי בארץ הייתי אוכל מיטבול/המבורג/BLACK, נראה לי עברו כמה שנים טובות מאז שאכלתי מקדונלדס.

באמת התביעה הזאת הייתה דבר מטומטם לגמרי, ההמבורגר בטוח לא היה הסיבה העיקרית, הנה הסיבות לפי הסדר שנראה לי הכי היגיוני:

חוסר פעילות, קולה, קינוחים, הלחמניה של ההמבורגר, שאר הדברים שהוא הזמין משם והצ'יפס. בשר הוא לא אוכל בעייתי.

מה הבעיה בלחמניה?

בוא לא נשווה בבקשה בין מקדונלדס להמבורגר אמיתי.
מן הסתם מישהו שלא מתאמן וחיי במקדונלדס ישמין, והאיכות של האוכל נמוכה יותר מבמקומות רציניים.
ובנוגע לסרט, הוא די ניצח בטענה שלו, לאחר מכן הורידו את האופציה הגדולה ביותר במקדונלדס להגדלה אם אני לא טועה? וגם הוסיפו מידע קלורי לכל מאכל וכמובן התחילו להוסיף מלא חרטא דיאט וכו'.
בכל מקרה תטחן ותהנה..

עדיין יש אופציה להגדיל. הדבר היחיד שהוא ניצח בסרט זה את הגוף שלו. עכשיו יש לו אחד שלא מתפקד.

ממש נגרם לו נזק בלתי הפיך?
He was of above-average health and fitness when he started the project; he gained 25 pounds (11 kg), suffered liver dysfunction and depression by the end. Spurlock's supervising physicians noted the effects caused by his high-fat diet—one even comparing it to a case of severe binge alcoholism.
After the completion of the project, it took Spurlock fourteen months to return to his normal weight of 185 pounds (84 kg). His then-girlfriend (now wife), Alexandra Jamieson, took charge of his recovery with her "detox diet," which became the basis for her book The Great American Detox Diet.[1]

הועתק מויקיפדיה.. אם הוא סבל מחוסר תפקוד של הכבד אני חושב שיש לזה השלכות בלתי הפיכות.. אני גם חושב שיהיו פה כמה שיחלקו על זה 😆

מצחיק שהם האשימו את השומן כרגיל, כששומן בפני עצמו בכלל לא מהווה בעיה, הסוכר והHFCS הם אלה שפועלים בצורה דומה לאלכוהול, וזה בדיוק מה שמקדונלדס דוחפים לכל מאכל אפשרי. אני לא רופא ככה שאני לא יכול לומר שום דבר בעניין הכבד מעבר לזה שאני יודע שהוא האיבר שמחלים יותר טוב מכל איברי הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית