הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספת כושר לבית

• פותח/ת השרשור nat
  • פורסם בתאריך

nat

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות ספת כושר לבית ספה 'מודולרית' כנראה, אני מתכוון להוסיף לה מודול לאימון רגליים פשיטת וכפיפת ירך, אני מסתפק עם לקנות מוט ללחיצת חזה עם סטנד למוט ואולי גם פולי עליון ותחתון (בעיקר בשביל תרגילים לגב), כל העסק יעלה לי ביחד הרבה, אני מסתפק כי אני חושב שאפשר להשיג את התוצאות מאימון בלחיצת חזה ובפולי דרך תרגילים אחרים עם משקולות, האם אני צודק או שכדאי להשקיע ולקנות?

במקום פולי אפשר ועדיף לעשות מתח, אם קל לך אז תוסיף משקל עליך.
ומה עם רגליים? פשיטה וכפיפה זה לא מספיק בשביל רגליים מפותחות

• פותח/ת השרשור
אני מעוניין לפתח את שרירי הגוף בטן גב חזה רגליים כתפיים ידיים כמעט הכל, חשבתי לקנות את הספת כושר המודולרית מחברת marbo sport דגם mh-l114 שהיא גם מתקפלת יש בה כל השיפועים ולקנות את המודולים לרגלים פולי לגב ומוט ללחיצת חזה, פשוט כל זה עולה הרבה ביחד ואולי יש דרך אחרת לפתח את הגוף בבית בלי לקנות את כל זה, מה הדרך היעילה לזה, אני מעוניין לרכוש דברים לצורך זה השאלה מה יהיה הכי יעיל ושאני לא יוציא סתם כסף???

הכי יעיל יהיה לרכוש כלוב, ספה, מוט אולימפי, פלטות, כיסוי לרצפה בשביל דדליפט, מוט מתח ואפשר גם ידיות למקבילים. אפשר להוסיף עוד דברים אם יש אפשרות אבל זה הבסיס.
קח בחשבון שמה שפירטתי ייצא לא זול ואולי יותר פשוט יהיה להרשם לחדר כושר שיש בו את הציוד.

• פותח/ת השרשור
אפשר להסתדר לעשות לחיצת חזה עם מוט בלי המעמד הזה של המוט מעליך שאתה מניח את המוט שם לא יודע אפילו איך זה נקרא, אני חושב שזה נקרא לחיצת חזה עם מוט חופשי, זה לא חשוב כל כך רק בשביל הנוחות האם אני צודק? או שכדאי להשקיע ולקנות פשוט אני מנסה כמה שיותר לחסוך לי עם כל הציוד שאני רוצה לקנות.............?????????????????

2)מה התועלת בתרגילים של פשיטת וכפיפת ירך על ידי מודול שמתחבר לספת הכושר עם משקולות?? זה לא מפתח את שרירי הרגליים לאט לאט עם הוספת משקל???

3) לגבי תרגיל מתח האם זה מפתח את השריר עד מקום מסויים ועוצר או שאפשר להגדיל את שריר הגב יותר ויותר??

4)האם מישהו התנסה בספת כושר של חברת marbo בדגמים שמתאימים לבית mh?????

אפשר להסתדר לעשות לחיצת חזה עם מוט בלי המעמד הזה של המוט מעליך שאתה מניח את המוט שם לא יודע אפילו איך זה נקרא, אני חושב שזה נקרא לחיצת חזה עם מוט חופשי, זה לא חשוב כל כך רק בשביל הנוחות האם אני צודק? או שכדאי להשקיע ולקנות פשוט אני מנסה כמה שיותר לחסוך לי עם כל הציוד שאני רוצה לקנות.............?????????????????

2)מה התועלת בתרגילים של פשיטת וכפיפת ירך על ידי מודול שמתחבר לספת הכושר עם משקולות?? זה לא מפתח את שרירי הרגליים לאט לאט עם הוספת משקל???

3) לגבי תרגיל מתח האם זה מפתח את השריר עד מקום מסויים ועוצר או שאפשר להגדיל את שריר הגב יותר ויותר??

4)האם מישהו התנסה בספת כושר של חברת marbo בדגמים שמתאימים לבית mh?????
בקשר לשאלה הראשונה - הוא מיועד שתניח עליו את המוט אחרי שאתה כבר מסיים את הסט אז זה מאוד חשוב כי איפה תשמם אותן אחרי שאתה כבר עייף? תנסה אולי לבנות משהו שיוכל להחזיק את המוט זאת גם אפשרות

Back
למעלה תחתית