הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
שלום בנים ובנות,

כאן יהיו כתובים השמות של כל מי שהתרברב עם משקלי העבודה וחייב סרטון. מי שלא יביא סרטון עד התאריך הנתון, יזכה בכרטיס טיסה חד כיווני. (פעם ראשונה תקבלו אזהרה כי אתם חדשים, פעם שנייה הדבר כבר לא יקרה)

כנ"ל לגבי מי שהתרברב לגבי בחורה כלשהי ולא הביא תמונה שלה.

קרדיט ל-moo על הרעיון.

בהצלחה.

מועמדים:

SystematicChaos - סקוואט 225 פאונד עד 12.8.
asdasd - תצלום מסך של VMX7 עד ה 7.8

קיבלו באן:
NSH - לא סיפק סרטון סקוואט 90 קילו בביצוע מושלם וסרטון עם 125 בביצוע טוב יותר משל הילד בסרטון. עד ה14.5.2010
roy1983 - לא סיפק סרטון עם הדגמה של טכניקה טובה בתרגיל לבחירתו.
גולן - לא סיפק סקוואט של 142 קילו ל 5 חזרות. תאריך: 1/1/2010.
rotemlm - בנץ' 130 ל 6 חזרות עד ה- 20.4.2010
דימון - כשיהיה בן 18 יורשה לחזור לאתר
orel - לא סיפק אכילה של מגש פיצה
ADAMG - היה צריך לספק תמונות של כוסיות מהספינינג עד ה29.6.2010, קיבל שבוע באן.
מנחם360 - סקוואט 120 ק"ג ל5 חזרות, עד ה8.7.2010

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תכלס הכי טוב
בניגוד לבנות שמזמינות מעט ואז בסוף רוצות מהצלחת שלך
לא יצא לי להיתקל בכאלה למזלי 😛 ברוב המסעדות יש ארוחות גדולות במחיר טוב, ככה שהן מזמינות מה שמשתלם, ולא מסיימות אז יוצא שהרבה פעמים מתי שאני יוצא לבורגוס עם חברים בדרך כלל אם אני מזמין 300 גרם, בסופו של דבר יוצא לי 400-500, תלוי במספר הבנות 😛

חחחח...אתה רוצה שעשה דיאטה ל78 (יעני אוריד 15 ק"ג בשבוע??).
לא נראה לי...חחחחחחחח...במשקל שלי זה הופך את זה לדי קל...

אני מתחייב לצלם את המפגש של הטרולים החדשים ALX והכל יכול עם ka4ok, באם הוא יתקיים בטכניון ובמקרה ואוזמן מראש. אשמח לראות את המבט על הפנים שלהם.

אני מתחייב לצלם את המפגש של הטרולים החדשים ALX והכל יכול עם ka4ok, באם הוא יתקיים בטכניון ובמקרה ואוזמן מראש. אשמח לראות את המבט על הפנים שלהם.

חחחח..חבל על הטרחה...אני אארגן מצלמה ואעלה בקרוב סרטונים של סקוואט..בנץ..ופרס...
אני אוהב אתגרים!!!!

חחחח...אתה רוצה שעשה דיאטה ל78 (יעני אוריד 15 ק"ג בשבוע??).
לא נראה לי...חחחחחחחח...במשקל שלי זה הופך את זה לדי קל...

ההבדל בין מה ששקלת אז להיום 15.5 קילו = 34 פאונד...

לכן לפי הטבלה המצורפת בעצם עלית 2 קטגוריות משקל (מאיזור 165 לאיזור 198, קצת יותר בשניהם)

זה הבדל של בין 45 ל60 פאונד תוספת משקל (תלוי אם אתה ברמה של ELITE או ADVANCED).

נניח ממוצע 52.5 פאונד = 24 קילו.

לכן אתה יכול להעלות סרטון שלך מבצע עשיריה על 165 קילו...זה יהיה שווה ערך

(http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/SquatStandards.html)

או 1RM על 220 לפי הקישור :

http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html

נערך לאחרונה:
א. החישוב שלך שגוי.
ב. שכל אחד ידאג לסרטונים שלו.

אשמח לשמוע למה ולשמוע חישוב נכון...

לגבי קטגוריות משקל זה ברור שאדם במשקל 94 קילו שמרים X ואדם במשקל 74 שמרים אותו דבר זה שונה ...

לקחת את ההפרשים בRM1 והשתמשת בהם לצורך חישוב ההפרש בRM10. הRM10 הוא הרי אחוז מסויים מתוך הRM1, צריך לקחת את זה בחשבון גם בחישוב ההפרש.

לגבי קטגוריות משקל זה ברור שאדם במשקל 94 קילו שמרים X ואדם במשקל 74 שמרים אותו דבר זה שונה ...

כאמור, שכל אחד יתעסק בסרטונים ובמה שהוא צריך להעלות, לא במה שאחרים צריכים, במיוחד כשעוד לא ראינו את שלו...

גם ששקלתי 78 קילו משכתי דדליפט 210 ל3X3 אתה יכול לחפש את הסרטון
יש גם סרטון של סקווט לחזרות 180 ל5 שלי ו190 ל3 (מה שseth able צירף באשכול ההוא)
ודדליפט שלי 230,225,220,210 לחזרות
וסרטון של עידן סקווט 190 ל5

תכלס אני מתנצל בפניך ובפני חברך
היית בטוח שאתם טרולים שבאים לעשות פה בלאגן

אמרו לי מי אתם, אז ברוכים הבאים
אני בטוח שנוכל ללמוד מכם
וגם אתם תוכלו ללמוד מאיתנו
👋

נערך לאחרונה:
ההבדל בין מה ששקלת אז להיום 15.5 קילו = 34 פאונד...

לכן לפי הטבלה המצורפת בעצם עלית 2 קטגוריות משקל (מאיזור 165 לאיזור 198, קצת יותר בשניהם)

זה הבדל של בין 45 ל60 פאונד תוספת משקל (תלוי אם אתה ברמה של ELITE או ADVANCED).

נניח ממוצע 52.5 פאונד = 24 קילו.

לכן אתה יכול להעלות סרטון שלך מבצע עשיריה על 165 קילו...זה יהיה שווה ערך

(http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/SquatStandards.html)

או 1RM על 220 לפי הקישור :

http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html

שווה ערך לפי מה? The Bullshit Calculator?

נכון, זה שמרים יותר פשוט יותר חזק.

אני מקווה בשבילך שאמרת את זה בציניות ולא ברצינות. כאחד שמעיד על עצמו כאתלט ומשקולן בפורום המכובד הזה עצוב לי להאמין שאתה באמת חושב שאדם שמרים יותר הוא חזק יותר.

כוח הוא גם פונקציה של משקל וגודל של האתלט .
כל בנ"א שמבין בסקוואטים (ולא מעניין אותי המושגים המקצועיים) יודע שאיש ששוקל לצורך הענין 70 ק"ג ומרים פי 2 ממשקל גופו , הוא הרבה יותר חזק מבנ"א ששוקל 90 קילו ומרים פחות מחצי ממשקל גופו .

אז מה אתה אומר THE SUN , אולי נבדוק כמה אתה מרים ביחס למשקל הגוף שלך ?
או שאתה מפחד להתחייב ולהעלות סרטון שמוכיח את זה? ומתרכז בלברבר או כמו שהחבר'ה פה אומרים ל"טרלל" .

אני מקווה בשבילך שאמרת את זה בציניות ולא ברצינות. כאחד שמעיד על עצמו כאתלט ומשקולן בפורום המכובד הזה עצוב לי להאמין שאתה באמת חושב שאדם שמרים יותר הוא חזק יותר.

כל בנ"א שמבין בסקוואטים (ולא מעניין אותי המושגים המקצועיים) יודע שאיש ששוקל לצורך הענין 70 ק"ג ומרים פי 2 ממשקל גופו , הוא הרבה יותר חזק מבנ"א ששוקל 90 קילו ומרים פחות מחצי ממשקל גופו .

או שאתה מפחד להתחייב ולהעלות סרטון שמוכיח את זה? ומתרכז בלברבר או כמו שהחבר'ה פה אומרים ל"טרלל" .
אתה צודק זה ששוקל 70 ירים 140 וזה ששוקל 90 ירים 45. אז מן הסתם שזה ששוקל 70 יותר חזק

מי שמרים יותר הוא יותר חזק
אם אתה רוצה להשאר אנורקס זו זכותך

אני ספרינטר אל תשכח , אחוזי שומן זה לרעתי וגם מסה כבדה יהיה קשה לנייד בצורה מהירה , ככה שלספורט שאני עוסק בו הכוח שאני מדבר עליו לא יבוא על חשבון מהירות התנועה.

אני ספרינטר אל תשכח , אחוזי שומן זה לרעתי וגם מסה כבדה יהיה קשה לנייד בצורה מהירה , ככה שלספורט שאני עוסק בו הכוח שאני מדבר עליו לא יבוא על חשבון מהירות התנועה.

אני מבין
לכן לעולם לא תהיה יותר חזק מהטופ של הפורום

אני בטוח שאתה טוב במה שאתה עושה ויכול לתרום בזה לפורום
אבל לבוא לריב על סקווטים, שזה התחום החלש שלכם זה קצת ליצנות

מה גם שאם תוסיפו מאסת שריר ואחר כך תחטבו יכול רק לשפר אתכם, תראה רגליים של אצנים מקצועיים
http://www.kilogram.co.il/1434/המיתוסים-ב-כוח-יחסי/
זה the sun תרגם כדאי לכם לקרוא

אתה באמת חושב לדוג' שאדם ששוקל 60 קילו ולוחץ 130 קילו יותר חזק/מרשים מבנאדם ששוקל 120 ולוחץ 240 קילו? היחס הזה הוא דבילי ובעל יתרון ברור ועדיפות למי ששוקל פחות..

אהבתי את כל הפילוסופיה המצדיקה את החולשה שלך, אבל כוח הוא יכולת להזיז מאסה מסויימת מנקודה A לנקודה B. מי שמרים יותר, יותר חזק. קשה לקבל, אבל עובדה.

עצוב לראות שאתם חושבים שמאסת שריר עושה אותך איטי. כנראה אתם ספרינטרים לא להיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית