הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס הכנה לתחרות. המטרה: טוטאל 500

• פותח/ת השרשור onr
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא נורא חבר. אל תמהר ותקפיד על טכניקה.
יש גם את העניין גנטי-אצלי הבנץ' לא רע יחסית אבל סקוואט ודד לא משהו.(אנשים עם בנץ' כמו שלי עברו אותי בסקוואט ודד בהרבה). תוכל גם להסתכל בלוג שלי ולעקוב אם בא לך. המסע שלא נגמר

אני עוקב כבר. התחלת בנץ לפני שהתחלת סקוואט ודד או שהוא פשוט חזק באופן חריג אצלך לעומתם?

אני עוקב כבר. התחלת בנץ לפני שהתחלת סקוואט ודד או שהוא פשוט חזק באופן חריג אצלך לעומתם?
פשוט תמיד השרירי חזה שלי היו מפותחים בצורה בולטת. לא עשיתי בנץ' לפני הסקוואט ודד. כנראה זכיתי בגנטיקה ללחיצות.

אתה מצליח לשרוד את הדדליפט עצימות אחרי הסקוואט?
זה משגע אותי רוב הדדליפטים הכבדים שלי היו בתור תחילת אימון ופתאום לתת משקלים כאלה אחרי הסקוואט עצימות זה כבד נורא

• פותח/ת השרשור
אתה מצליח לשרוד את הדדליפט עצימות אחרי הסקוואט?
זה משגע אותי רוב הדדליפטים הכבדים שלי היו בתור תחילת אימון ופתאום לתת משקלים כאלה אחרי הסקוואט עצימות זה כבד נורא

אני הורדתי משקל בסקוואט בגלל זה. זה משגע גם אותי, אחרי שאני עושה את החמישייה שהיא rm5 שלי בסקוואט אני בקושי מצליח לנתק 155.
החלטתי להוריד קצת בסקוואט ולעלות משם לאט, לאט עד שיהיה איזון.

אני הורדתי משקל בסקוואט בגלל זה. זה משגע גם אותי, אחרי שאני עושה את החמישייה שהיא rm5 שלי בסקוואט אני בקושי מצליח לנתק 155.
החלטתי להוריד קצת בסקוואט ולעלות משם לאט, לאט עד שיהיה איזון.
אני עדיין בטווח המשקלים שלי בדדליפט אבל לא מסוגל להתקדם בחמישיות, בחמישי היה לי 180 וסגרתי 4 וזה הרגיש הרבה יותר קשה מהפעמים הקודמות שנתתי 180 כי זה היה אחרי הסקוואט ולא בתחילת אימון, אין לי בעייה גם להתקדם בשלשות כל עוד הסקוואט ממשיך להתקדם כי עד התחרות במאי אני צריך להתקדם בעיקר בסקוואט.
אין סיכוי שאני אוריד את הנפח או את העצימות של הסקוואט ה90% נפח ממש עוזר לי אני מגיע אחר כך ליום עצימות והמשקל מרגיש קל יחסית, הנפח עדיין לא כבד מידי אבל יחסית מתיש

• פותח/ת השרשור
אני עדיין בטווח המשקלים שלי בדדליפט אבל לא מסוגל להתקדם בחמישיות, בחמישי היה לי 180 וסגרתי 4 וזה הרגיש הרבה יותר קשה מהפעמים הקודמות שנתתי 180 כי זה היה אחרי הסקוואט ולא בתחילת אימון, אין לי בעייה גם להתקדם בשלשות כל עוד הסקוואט ממשיך להתקדם כי עד התחרות במאי אני צריך להתקדם בעיקר בסקוואט.
אין סיכוי שאני אוריד את הנפח או את העצימות של הסקוואט ה90% נפח ממש עוזר לי אני מגיע אחר כך ליום עצימות והמשקל מרגיש קל יחסית, הנפח עדיין לא כבד מידי אבל יחסית מתיש
,
זה אכן מבאס. לי יותר חשוב הדדליפט אז בגלל זה הורדתי 15 קילו בסקוואט. אבל צריך להתרגל לזה. אחרי הכל גם בתחרות יש לך סקוואט לפני דדליפט

,
זה אכן מבאס. לי יותר חשוב הדדליפט אז בגלל זה הורדתי 15 קילו בסקוואט. אבל צריך להתרגל לזה. אחרי הכל גם בתחרות יש לך סקוואט לפני דדליפט
עובר קצת יותר זמן בין הסקוואט לדדליפט סביר להניח, ואל תשכח שיש לך 3 כניסות, לבוא כניסה ראשונה עם הRM3 או RM5 שלך זה לא מאמץ גדול כל כך

• פותח/ת השרשור
עובר קצת יותר זמן בין הסקוואט לדדליפט סביר להניח, ואל תשכח שיש לך 3 כניסות, לבוא כניסה ראשונה עם הRM3 או RM5 שלך זה לא מאמץ גדול כל כך

אבל כניסה שלישית היא הכי חשובה בתכלס. לעשות rm1 בדד אחרי שלפני שעה עשית rm1 בסקוואט זה עדיין מעייף אותך לקראת זה באופן מסוים

• פותח/ת השרשור
onr עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס״:

עדכון לוג: 14/02/17

נפח:

קליל רצחSquat: 130x5x5
Bench press: 70x5x5 סביר

מרוצה רצח מהסקוואט, חשבתי הולך להיות שואה אטומית אבל היה ממש קל. הרגיש שיכולתי להוסיף עוד 5 קילו, אבל מבחינה אירובית הייתי מותש...

קרא את שאר עדכון הלוג...
הסט האחרון בסקוואט:

ברכיים קורסות קצת, אני אשים לב לזה.

• פותח/ת השרשור
onr עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס״:

עדכון לוג: 17/02/17

עצימות:

squat: 147.5x5 קליל למרות שעומק לא משהו ברוב החזרות. נראה לי שאני אוסיף עוד קצת עומק, זה ממש מקל עלי.

deadlift 150x5 סביר, חפירה: איבדתי או לפחות חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי, חיפשתי בכל הקאנטרי ובסוף התברר שהוא היה עלי. זה קרה אחרי החימום האחרון של ה150 (היה אמור להיות 160 ל5) ואז חשבתי שאיבדתי אותו וחיפשתי אותו חצי שעה ושנגשתי לסט עבודה אז כבר עמדו לסגור אז עשיתי את ה150 ל5 במקום 160.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית