הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיכוב ביד קדמית

Swolder

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
היי,
אני מתאמן בסך הכל די הרבה זמן, הייתה לי תקופה רצופה של שנתיים וחצי, הפסקה של שנה, ומאז עוד חצי שנה של אימונים.
תמיד הייתי גדל יפה מאוד בכל הגוף חוץ מיד קדמית. רואים חוסר פרופורציה די גדול בין היד קדמית לכתף.
תמיד ניסיתי להוסיף תרגילים או לשנות משהו כדי לאזן, אבל זה לא עזר.
עכשיו הבנתי שהבעיה היא שאני פשוט מרים משקל מאוד נמוך - למשל עכשיו אני מתקשה מאוד עם 7.5 קילו דאמבלים יד קדמית, אבל בלחיצת כתפיים אני יכול להרים 15 קילו דאמבלים די בלי בעיה. ולפי השוואה עם אחרים זה לא מאוזן. (גם בחלקים אחרים בגוף אני מרים יותר)
מה אני יכול לעשות כדי לאזן את זה? האם יש דרך להעלות את המשקלים מהר יותר? אולי לעשות דגש על יד קדמית?
או שאולי כדאי לי להישאר בכל התרגילים האחרים באותו משקל, עד שאני רואה שהיד קדמית מתחילה להתאזן?

תודה מראש

אם אתה מעוניין בנפח בידיים אני במקומך הייתי משלב יד קידמית ואחורית ביחד יום ידיים לצורך העניין שמשולב בסופר סטים אותי זה ממש קידם הגדיל לי הקפים בידיים בצורה משמעותית בזמן קצר , אתה תמיד צריך לאתגר את עצמך במשקלים אבל אין בידיים במיוחד אין טעם להעמיס משקלים יותר חשובה הטכניקה שביד קדמית הרוב מחפפים ובעצם מרימים עם המרפקים לכן שים דגש על טכניקה נסה יום ידיים והמשקלים כבר יעלו עם הזמן

אם אתה מעוניין בנפח בידיים אני במקומך הייתי משלב יד קידמית ואחורית ביחד יום ידיים לצורך העניין שמשולב בסופר סטים אותי זה ממש קידם הגדיל לי הקפים בידיים בצורה משמעותית בזמן קצר , אתה תמיד צריך לאתגר את עצמך במשקלים אבל אין בידיים במיוחד אין טעם להעמיס משקלים יותר חשובה הטכניקה שביד קדמית הרוב מחפפים ובעצם מרימים עם המרפקים לכן שים דגש על טכניקה נסה יום ידיים והמשקלים כבר יעלו עם הזמן

מה אתה אומר וגם שתית "אבקת ניפוח" הוא שאתה טבעי

היי,
אני מתאמן בסך הכל די הרבה זמן, הייתה לי תקופה רצופה של שנתיים וחצי, הפסקה של שנה, ומאז עוד חצי שנה של אימונים.
תמיד הייתי גדל יפה מאוד בכל הגוף חוץ מיד קדמית. רואים חוסר פרופורציה די גדול בין היד קדמית לכתף.
עכשיו הבנתי שהבעיה היא שאני פשוט מרים משקל מאוד נמוך - למשל עכשיו אני מתקשה מאוד עם 7.5 קילו דאמבלים יד קדמית, אבל בלחיצת כתפיים אני יכול להרים 15 קילו דאמבלים די בלי בעיה. ולפי השוואה עם אחרים זה לא מאוזן. (גם בחלקים אחרים בגוף אני מרים יותר)
מה אני יכול לעשות כדי לאזן את זה? האם יש דרך להעלות את המשקלים מהר יותר? אולי לעשות דגש על יד קדמית?
או שאולי כדאי לי להישאר בכל התרגילים האחרים באותו משקל, עד שאני רואה שהיד קדמית מתחילה להתאזן?

תודה מראש
תשים דגש על משיכות ולחיצות ובמקביל תרגיל או שניים לידיים לא יזיקו, רק לא להיסחף.

• פותח/ת השרשור
תשים דגש על משיכות ולחיצות ובמקביל תרגיל או שניים לידיים לא יזיקו, רק לא להיסחף.

מה הכוונה בלשים דגש?
נניח עכשיו מה שאני עושה:
פולי עליון 3*8
בנץ׳ 3*8
רגליים 3*8
יד קדמית עם דמבלים בישיבה 3*10
לחיצת כתפיים 3*10
יד אחורית 3*10
בטן

מתוכנית כזאת הכל ימשיך לגדול בצורה שווה, אבל אני רוצה לגרום לזה שהיד קדמית תגדל יותר, או שכל השאר ישאר באותו מצב ורק היד הקדמית תגדל.

אולי במקום לשחק אותה ציני פשוט תסביר על מה אתה חולק ?? @haim15959
חחחחח צודק
מה הכוונה בלשים דגש?
נניח עכשיו מה שאני עושה:
פולי עליון 3*8
בנץ׳ 3*8
רגליים 3*8
יד קדמית עם דמבלים בישיבה 3*10
לחיצת כתפיים 3*10
יד אחורית 3*10
בטן

מתוכנית כזאת הכל ימשיך לגדול בצורה שווה, אבל אני רוצה לגרום לזה שהיד קדמית תגדל יותר, או שכל השאר ישאר באותו מצב ורק היד הקדמית תגדל.
הכוונה בלשים דגש היא שאתה צריך לחזק את לחיצות והמשיכות שלך כי 10 סטים של יד קדמית זה לא מה שיגדיל אותה
אולי תפרסם את תוכנית האימון שלך כי יכול להיות שזו הבעיה

חחחחח צודק

הכוונה בלשים דגש היא שאתה צריך לחזק את לחיצות והמשיכות שלך כי 10 סטים של יד קדמית זה לא מה שיגדיל אותה
אולי תפרסם את תוכנית האימון שלך כי יכול להיות שזו הבעיה
אני חושב שהוא עשה את זה

היי,

תודה מראש
כמה אתה שוקל?
אם אתה מרים 7.5 קילו ביד הקדמית סביר להניח שאתה חלש בכל שאר הגוף, חוסר פרופורציה במשקלים האלה לא מעניינת. אתה צריך להתחזק. התחלה טובה תהיה לקרוא על תרגילי בסיס סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית