הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב תחתון

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אז ככה (ומצטער מראש על החפירה תודה מראש לעוזרים)
לפני כחודש וחצי עשיתי דדליפט כתרגיל ראשון וכבר בהתחלה הרגשתי שמשהו לא תקין (קצת סחרחורת וכאבי ראש), חשבתי שזה אולי עקב מחסור בשינה והמשכתי חימום. הגעתי ל90 אחוז משקל והחלטתי שאשאר על המשקל הזה. עשיתי סט ראשון, סיימתי. סט שני הרגשתי שהטכניקה שלי לא הכי טובה בגלל שממש קשה לי להרים את המשקל ואחרי כמה חזרות הפסקתי והחלטתי שלא אעשה עוד סט. (פה אני רוצה לציין שאני מתאמן עם שותף שלא שם לב למשהו שונה באופן קיצוני בטכניקה שלי). המשכתי את האימון והרגשתי קצת יותר טוב, באותו יום כמה שעות לאחר שחזרתי הביתה התחילו לי כאבים בגב התחתון, בכל תנועה (אף בהליכה) לכן נתתי לעצמי כמה ימים מנוחה ובאמת הרגשתי שעבר הכאב, חזרתי להתאמן ובאתי לעשות סקואטים ועוד בחימום הרגשתי כאב וויתרתי על התרגיל ועשיתי כאלה שלא באמת נותנים דגש לגב התחתון. הכאבים חזרו בצורה יותר קלה לאחר האימון.. עשיתי כמה אימונים יותר קלים עד שהיה אימון אחד שלאחריו כאב לי הגב התחתון אף יותר מאותו יום של הדדליפט (לא עשיתי אף תרגיל עם משקל מקסימום ולא דדליפט וסקואטים) שוב נתתי מנוחה ועכשיו הבעיה שלי היא כזאת: במהלך היום לא מורגש כאב למעט ממש כמה שניות לפעמים אחרי הרבה זמן שאני בנהיגה (נהג). אבל באימון הכאב מורגש, זה כאב שהתיאור שאני יכול לתת לו זה שמרגיש כאילו שני שרירים בגב התחתון מוחצים את החלק התחתון של העמוד שדרה (לא כאב שגורם לי להפסיק אימון אבל כאב שמפריע)
ניסיתי מתיחות שקצת עזרו אבל רק קצת.. לא יודע מה לעשות, רק לציין שאני חייל והסיכוי שבעל מקצוע יראה אותי לפני 2018 נמוך. תודה רבה לעוזרים.

קרה לי את אותו מקרה עם הדדליפט, כאבים בגב התחתון ב3 חודשים הראשונים שעשיתי את התרגיל, היו אימונים גם ללא דדליפט שכל דבר היה מעיר את הכאב, גם עבודה על הבטן.

בערך שלושה חודשים אחר כך הכאב פשוט עבר מעצמו.

• פותח/ת השרשור
קרה לי את אותו מקרה עם הדדליפט, כאבים בגב התחתון ב3 חודשים הראשונים שעשיתי את התרגיל, היו אימונים גם ללא דדליפט שכל דבר היה מעיר את הכאב, גם עבודה על הבטן.

בערך שלושה חודשים אחר כך הכאב פשוט עבר מעצמו.

ובמהלך השלושה חודשים עשית אימונים מלאים? דד ליפט, סקואטים וכו?

ובמהלך השלושה חודשים עשית אימונים מלאים? דד ליפט, סקואטים וכו?

המשכתי לעשות הכל כרגיל.

לאחר תקופה חזרו לי הכאבים כל פעם שהייתי עושה פרס משום מה, כל פעם משהו אחר היה מעיר את הכאב אז החלטתי לעבוד עם חגורה בפרס, הכאבים נעלמו לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית