הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות בגב.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום רציתי להתייעץ

מזה הרבה שנים אני סובל מבעיות בגב שדי נובע ממלא שנים של ישיבה שפופה ויציבה לא תקינה.

הכאבים נובעים אחרי עמידה ממושכת או הרמת משקלים כולל הופעת כאבים בבוקר וקליקים חזקים בעמוד השדרה שלא גורמים לכאב הקליקים הם יותר בבוקר.

הייתי אצל רופא פעם ועשיתי CT בעמוד שדרה תחתון ואובחן רק לחץ על חולייה והמלצה לבירור מעמיק שהרופא לא המליץ לעשות ונתן לי פיזותרפיה שעשיתי במשך תקופה שלא כזה עזר.

אני חושב שגם הייתנ פה טעות כי אצלי זה יותר גיבנת והעיקום הוא בגב העליון שלאחרונה הכאבים ממש חזקים שם .

כרגע אני חייל והתפקיד שלי כולל הרמה פיזית של משקלים שלא כאלה עולים על 6 קילו אבל עדיין גורם לכאבי גב ובכללי כאבים אחרי עמידה

במשך השנים הייתי.מתאמן ומרים משקלים והייתי פשוט מתעלם מהכאבים כי ידעתי שזה קשור לעקמת.

הייתי אצל פיזיותרפיסט שאמר לי שהעמידה שלי לקויה וזה גם מקור לכאב ואני הולך לעשות מדרסים בקרוב .

השאלה שלי בגדול זה אם הכאבים נובעים מעקמת זה בעייתי להתאמן עם המשקלים במכון.. ? האם כל כאב צריך למנוע הרמת משקלים?

הייתי אצל רופא צבאי שטען שאני לא צריך צילום או משהו היה די חסר אכפתיות ונתן לי רק פיזותרפיה..

אז האם יש מניעה מלהתאמן אם יש כאבי גב ברמה של נסבלים? או אם זה קשור ליציבה לקויה..

תודה ואשמח לשמוע מאנשים שגם חווים תבעיה.

הרבה פעמים פיזיותרפיה ומדרסים אמורים לטפל בבעיה
בטוח שעבדת לפי ההוראות של הפיזיותרפיסט גם בבית כמו שצריך?

היי
גמני סובלת מכאבים בגב העליון שיתחזקו לי בעקבות הרמת משקולות ועומס אימונים על הגוף. מתאמנת יותר, הגב העליון עם לחץ על הצוואר מתחזק.
הכאב מגיע לביטוי בקליקים חזקים מהגב העליון ומן דקירות כאלה והרגשה של תפוס ולא נינוח.

עשיתי פיזיותרפיה לא עזר
עשיתי דיקור סיני עזר והכאב חזר
עשיתי צילום ויש רק עקומה קטנה וחוסר איזון בין השכמות אבל לא משהו שצריך ניתוח
עשיתי סריקת סטרואידים למקום עזר ואז הכאב חזר

בקיצור רק הפסקה פעילות גופנית תוריד מתח וכאב מהכב העליון אין פתרון לעניין לצערי

היי
גמני סובלת מכאבים בגב העליון שיתחזקו לי בעקבות הרמת משקולות ועומס אימונים על הגוף. מתאמנת יותר, הגב העליון עם לחץ על הצוואר מתחזק.
הכאב מגיע לביטוי בקליקים חזקים מהגב העליון ומן דקירות כאלה והרגשה של תפוס ולא נינוח.

עשיתי פיזיותרפיה לא עזר
עשיתי דיקור סיני עזר והכאב חזר
עשיתי צילום ויש רק עקומה קטנה וחוסר איזון בין השכמות אבל לא משהו שצריך ניתוח
עשיתי סריקת סטרואידים למקום עזר ואז הכאב חזר

בקיצור רק הפסקה פעילות גופנית תוריד מתח וכאב מהכב העליון אין פתרון לעניין לצערי
ניסית כירופרקטיקה?
כירופרקט טוב יכול מאוד לעזור במקרים מסויימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית