הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ front squat

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
שלום חברה
שאלה כזאת, היום עבדתי פרונט סקוואט, אני לא עושה את זה בדרך כלל ככה שיכול להיות שעם התרגול הבעיה תיפתר אבל בכל זאת... ממשקל מסוים זה מרגיש לי כבד רצח, אני מרגיש כאילו זה מועך לי את כל החזה, בקושי מצליח לנשום, אפילו לא מצליח לקחת נשימה מלאה... והתנועה עצמה קלילה עולה בלי להתאמץ.
יש פאר עצום בין המשקל שאני פיזית יכול להחזיק על עצמי לבין המשקל שהרגליים מסוגלות להרים.
אם זה רלוונטי - עושה עמוק ככל האפשר, וגם כאשר עובד סקוואט רגיל עובד עמוק.

באיזה משקל מדובר? כשאני עושה פרונט אני מרגיש אי נוחות וזה קצת לוחץ הצוואר והחזה אבל לא ברמה שאתה מדבר. לדעתי יכולה להיות פה בעיה של טכניקה, אולי אתה מניח את המוט לא נכון.

• פותח/ת השרשור
באיזה משקל מדובר? כשאני עושה פרונט אני מרגיש אי נוחות וזה קצת לוחץ הצוואר והחזה אבל לא ברמה שאתה מדבר. לדעתי יכולה להיות פה בעיה של טכניקה, אולי אתה מניח את המוט לא נכון.
שוב כמו שאמרתי אני לא עושה פרונט סקוואט בקבוע אז יכול להיות שעם תרגול זה יפתר אבל נגיד שעכשיו עשיתי, עשיתי 80 בקלות, שמתי 90 והרגשתי שזה מועך אותי ועשיתי רק 2 חזרות. ואז ניסיתי שוב ועשיתי 5 די בקלות מבחינת העלייה אבל מבחינת להחזיק את המשקל עדיין היה קשה...
אין פה קשר לטכניקה כי מדובר על פשוט להחזיק את המוט, והמוט עצמו יושב על ה FRONT DELT כמו שצריך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית