הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יד ימין מצליחה להרים, יד שמאל מתקשה.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום, בינתיים, כחלק מחזרה לכושר, אני עושה תוכנית כל הגוף.
ליד קדמית אני עושה "פטישים" ו"כפיפת מרפקים בעמידה"
בשני התרגילים, יד ימין מצליחה לסיים 12 חזרות, ויש שמאל מאוד מתקשה להגיע ל 7-8.

האם כדאי להרים ביד שמאל משקל יותר נמוך מהמשקל שאני מרים ביד ימין, על-מנת שתוכל לסיים את כל החזרות?

שלום, בינתיים, כחלק מחזרה לכושר, אני עושה תוכנית כל הגוף.
ליד קדמית אני עושה "פטישים" ו"כפיפת מרפקים בעמידה"
בשני התרגילים, יד ימין מצליחה לסיים 12 חזרות, ויש שמאל מאוד מתקשה להגיע ל 7-8.

האם כדאי להרים ביד שמאל משקל יותר נמוך מהמשקל שאני מרים ביד ימין, על-מנת שתוכל לסיים את כל החזרות?

תכנית כל הגוף ואתה נותן 2 תרגילים ליד קדמית..😣 מה עם שאר הגוף

אולי כדאי להפסיק לעשות תרגילים ליד קדמית ככה אין דילמה

תעשה מתח אתה לא צריך לשאול את עצמך אם איזה יד אתה מרים את עצמך
או שאתה עולה או שלא...

• פותח/ת השרשור
אני עושה 2 חזה,2 גב, 2 רגליים, 2 ידיים, אחד בטן, אחד כתפיים.

אני יודע שאפשר להוריד את הידיים לתרגיל אחד.
שוב, השאלה מה לעשות בנוגע לעובדה שיד שמאל לא מצליחה לסיים ?

אני עושה 2 חזה,2 גב, 2 רגליים, 2 ידיים, אחד בטן, אחד כתפיים.

אני יודע שאפשר להוריד את הידיים לתרגיל אחד.
שוב, השאלה מה לעשות בנוגע לעובדה שיד שמאל לא מצליחה לסיים ?

2 לידיים אתה מתכוון 2 תרגילים ליד קדמית ו2 תרגילים ליד אחורית?

• פותח/ת השרשור
כן, אבל בוא נתעלם לרגע מהעובדה שאולי זה מוגזם.
עדיין, כבר בסט הראשון-שני של היד הקדמית מרגישים שיד ימין עושה את זה בלי בעיה, בזמן שיד שמאל נתקעת.

איך מיישרים קו?

כן, אבל בוא נתעלם לרגע מהעובדה שאולי זה מוגזם.
עדיין, כבר בסט הראשון-שני של היד הקדמית מרגישים שיד ימין עושה את זה בלי בעיה, בזמן שיד שמאל נתקעת.

איך מיישרים קו?

נתחיל בזה שתפסיק לעבוד על ידיים בכלל.. אוטומטית תיישר את הקו, אם אתה גם רוצה להתקדם לאנשהו
תפסיק להיות על תקן ליצן במכון ותתחיל לעשות SS

נערך לאחרונה:
נתחיל בזה שתפסיק לעבוד על ידיים בכלל.. אוטומטית תיישר את הקו, אם אתה גם רוצה להתקדם לאנשהו
תפסיק להיות על תקן ליצן במכון ותתחיל לעשות SS
סתם מעניין אותי, איך שינית את הדעה שלך מאימון של 34 סטים ב ABC או ABCD להמלצות על SS וכדומה?

לפותח האשכול, מה המטרה של האימונים שלך?

אף פעם לא אמרתי שמתאמן מתחיל צריך לעשות תכניות מפוצלות.. ואחרי שקראתי את SS הבנתי שהיא שהתכנית עדיפה על הFBW הממוצע.. בקשר למתאמן המתקדם זה כבר עניין אחר והקריטריון העיקרי לבחירה של התכנית בשבילו הוא המטרה BB או PL או סתם להתחזק

נערך לאחרונה:
תוסיף כמה כפיפות מרפקים ליד שמאל בזוית הופכית עם רגליים מאונכות על פריצ'ר כשאתה תלוי בחבל על מתח, והכי חשוב, תעבוד לאט!!!!!!!!!!!!! תרגיש את הפאמפפפפפפפפפפפפפ!@

תוסיף כמה כפיפות מרפקים ליד שמאל בזוית הופכית עם רגליים מאונכות על פריצ'ר כשאתה תלוי בחבל על מתח, והכי חשוב, תעבוד לאט!!!!!!!!!!!!! תרגיש את הפאמפפפפפפפפפפפפפ!@

בסופר סט עם כפיפות בטן בזוית הופכית עם רגליים מאונכות על פריצ'ר כשאתה תלוי בחבל על מתח, והכי חשוב, תעבוד לאט!!!!!!!!!!!!! תרגיש את הפאמפפפפפפפפפפפפפ!@

שמע הסיבה היחידה לתת למתאמן תרגיל אחד של כפיפת מרפק
זה כי קשה להיפרד מהפאמפ

אם תתן לו תרגיל אחד הוא יהיה רגוע ויעשה את התוכנית
לא באמת צריך את זה

אחי זה קשה להסתובב בכיתה כשאנשים אומרים לך "אחייי מה קרה לך ביד?? איפה כל השריר נעלם???????"
ואז כל הבנות לא מסכימות לתת לך נשיקה על הלחי כי ירד לך הפיק בבייספ

• פותח/ת השרשור
סתם מעניין אותי, איך שינית את הדעה שלך מאימון של 34 סטים ב ABC או ABCD להמלצות על SS וכדומה?

לפותח האשכול, מה המטרה של האימונים שלך?

כרגע, לעלות במאסה, נקי ככל האפשר, על-מנת שאוכל לעבור לחיטוב בעוד 3-4 חודשים לקראת הקיץ.

ובכל אופן, יש למישהו תשובה רצינית איך אני מיישר קו?
עדיין לא עושה SS, כי חזרתי להתאמן רק לפני שבועיים.

כרגע, לעלות במאסה, נקי ככל האפשר, על-מנת שאוכל לעבור לחיטוב בעוד 3-4 חודשים לקראת הקיץ.

ובכל אופן, יש למישהו תשובה רצינית איך אני מיישר קו?
עדיין לא עושה SS, כי חזרתי להתאמן רק לפני שבועיים.

תקשיב ליצן, אתה בכוח מוציא את עצמך מפגר מהודעה להודעה.
ss היא תכנית לאנשים שלא נגעו במוט בחיים שלהם, אז מה הבעיה שאתה תעשה אותה? אתה ממציא תירוצים עלובים כדי לשמור על הפיק בבייספ על ה62.12334532 קילו שלך, במקום לעבוד כבד ולגדול בכל הגוף ביחד.

ואם אתה מתכוון לעלות נקי, זה כדי שלא תצטרך לעבור חיטוב.
חיטוב עושה מי שעושה מאסה, ואתה מדבר כמו אנורקס, שהמושג מאה לא קיים בלקסיקון של אנשים מהסוג הזה.

תתאמן בss ל3-4 חודשים, תאכל כמו חמור ואז תעשה חיטוב. אתה בטוח תעקוף בהרבה את "מאסה נקייה" שאתה מתכנן לעשות.

ss היא תכנית לאנשים שלא נגעו במוט בחיים שלהם, אז מה הבעיה שאתה תעשה אותה? אתה ממציא תירוצים עלובים כדי לשמור על הפיק בבייספ על ה62.12334532 קילו שלך, במקום לעבוד כבד ולגדול בכל הגוף ביחד.

חיטוב עושה מי שעושה מאסה, ואתה מדבר כמו אנורקס, שהמושג מאה לא קיים בלקסיקון של אנשים מהסוג הזה.

תתאמן בss ל3-4 חודשים, תאכל כמו חמור ואז תעשה חיטוב. אתה בטוח תעקוף בהרבה את "מאסה נקייה" שאתה מתכנן לעשות.

מה קרה לך אחי הוא עושה מאסה רק לבייספס השמאלי כדי לתקן פרופורציות כל שאר הגוף בחיטוב

• פותח/ת השרשור

אז זהו, שאניי לא אנורקס.
אני בערך 74 קילו על 1.72.
אני לא התחלתי עם SS, כי חזרתי עכשיו להתאמן ורציתי לעשות במשך חודש אחד בלבד תוכנית שרק תחזיר אותי לכושר, ואז SS.

נכון להיום, אני אוכל בערך 2400 קלוריות ביום, ובשביל הפרוטוקול- אני רחוק מלהיות אנורקס.

אין לך מה לבזבז חודש עם תכנית אחרת.
תעשה SS - תתחיל ממשקלים לא כבדים כך שתוכל לבצע את התרגילים בטכניקה נכונה ותתקדם כל אימון.
ותאכל יותר, 2400 זה צריך להיות הניטרלי שלך (+-) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית