הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 305KG ל5X5, שיא

כמה דברים:
1. משקל יפה/מרשים/כבד רצח, עוד לא הבנתי מה הקטע לא לנעול ברכיים במשקל שכבר הרמת כל הדרך, העשירית טווח תנועה נוספת באמת כזה משנה?

2. הדיון מי מרשים יותר ממי, רטיו או משקל אבסולוטי מעייף, לרוב מי שמרים בעצמו/מכיר את התחום יודה שמשקל אבסולוטי הוא הפרמטר הכי טהור(עובדתית הרטיו פי 4.5 או פי 4 פחות מושך משיאים שרואים פעם בחיים(אחרת כולם היו מכירים לפחות 10 נשים בענף בעל פה)

3. הנוסחאות לאלוף האבסולוטי שוות שקל וחצי, מעצם העובדה שפעמים רבות לא זוכה האדם הכי חזק/מרשים בתחרות.
אין שום פקטור/התייחסות לקילוגרמים קיצוניים, כך מספר אנשים בודדים שמשכו 1000+ פאונד בתחרות מקבלים בראש בערך מכל אדם בן 75+ שמושך 140 קילו ומעלה בכל נוסחה(ויש לא מעט שמושכים הרבה יותר).
הניקוד לכל פאונד מ950 ומעלה בערך בדדליפט/סקוואט צריך להיות פי 10, בבנץ' מעל 600, לדעתי גם צריך להיות ניקוד גבוה יותר למשקלים תת מקסימליים(סוג של ניקוד שולי במדרגות עולות).
הפקטור לגיל הזהב ולגילאים צעירים צריך לרדת מאוד ושאר ירקות.

יום טוב

• פותח/ת השרשור
עוד לא הבנתי מה הקטע לא לנעול ברכיים במשקל שכבר הרמת כל הדרך, העשירית טווח תנועה נוספת באמת כזה משנה?
לא קריטי כ"כ עבורי, זה לא יהווה מכשול בחזרה המקסימלית.

אם תסתכל טוב ותעבור הודעה הודעה שלי תראה פרגון ולאחר מכן הבעת דעה-אחרון שמתרברב זה אני.שים לב השוואתי את עצמי לתאר קושי במשקל נמוך לעומת גבוה שבשתיהם הייתי-לא יעלה סרטון בדווקא!
רוצה לתת באן-מבטיח שלא אבכה על כך!
בהצלחה

"דווקא" לא מעלה סרטון, כאילו אתה עושה לי כאן טובה.

אין שום בעיה, ביי.

איך תסביר את זה שבחלם בנו בית חולים מתחת לגשר השבור במקום לתקן אותו?

נראה לי קצת יומרני לקרוא לכל הפדרציות בעולם "חלם", אבל אם אתה עושה את זה אני בטוח שיש מאחוריך הסמכה מספקת.
אתה טועה ומטעה.

הנוסחאות אגב, רחוקות מהוגנות...

אתה אומר שאני טועה ומטעה ואז מספר לי כמה שבעצם יש חשיבות למשקל גוף, ברמה שאתה אפילו טוען שהיא "לא הוגנת".

לא יודע מה יותר מביך. דיון על מה יותר מרשים שברור לגמרי שכל בנאדם מתרשם יותר ממשהו אחר, או הבאן למשתמש שסהכ לא הלך עם הזרם והביע את דעתו בלי שום התנשאות או זלזול.

הבאן שלו לא היה מגיע אם הוא לא היה מציין משקלים שהוא לכאורה מרים. שום קשר להתנשאות או זלזול.

לא יודע מה יותר מביך. דיון על מה יותר מרשים שברור לגמרי שכל בנאדם מתרשם יותר ממשהו אחר, או הבאן למשתמש שסהכ לא הלך עם הזרם והביע את דעתו בלי שום התנשאות או זלזול.
זה נורא פוסט מודרני לקרוא לזלזול מוסווה "דעה". הגם שלא כל דבר נחשב דעה. דעה לגיטימית כל עוד היא מעוגנת במציאות, אחרת היא שלשול מילולי.
ופה ידידי, מדובר בשלשול.

נראה לי קצת יומרני לקרוא לכל הפדרציות בעולם "חלם", אבל אם אתה עושה את זה אני בטוח שיש מאחוריך הסמכה מספקת.
התייחסתי למבנה הלוגי שהצגת ולא לפדרציות, שאגב מעניינות תתחת בהקשר הזה. סמכות היא אף פעם לא תשובה לכלום.

התייחסתי למבנה הלוגי שהצגת ולא לפדרציות, שאגב מעניינות תתחת בהקשר הזה. סמכות היא אף פעם לא תשובה לכלום.

מי אמר? אני חושב שסמכות זה אחלה דרך לדעת אם אתה צודק או לא. היא הרי בהגדרתה הגוף שמבין הכי הרבה.

מי אמר? אני חושב שסמכות זה אחלה דרך לדעת אם אתה צודק או לא. היא הרי בהגדרתה הגוף שמבין הכי הרבה.
מתוקף כך שניתן להמשיג את המציאות כך אפשר לדון עליה בחופש מוחלט. אף אחד הוא לא בעלים על ידע.

כאן יש מדדים פשוטים:

א: הוא התייחס לרטיו בהקשר של הפוסט
ב: הוא נתן מדדים לגבי מה מרשים ומה לא
ג: אני יכול לומר שקקי זה דבר מרשים, אבל דבר מרשים ככל שהוא יוצא מגדר הרגיל.
למשוך משקל בקצה העליון של ההתפלגות זו שונות גנטית מרהיבה. למשוך 240 זה פשוט לא מעניין כי יש את זה כמו זבל.

הקשר בין א' לב' הוא זלזול שקוף וחסר תחכום. פין קטן בעור כבש

מתוקף כך שניתן להמשיג את המציאות כך אפשר לדון עליה בחופש מוחלט. אף אחד הוא לא בעלים על ידע.

כאן יש מדדים פשוטים:

א: הוא התייחס לרטיו בהקשר של הפוסט
ב: הוא נתן מדדים לגבי מה מרשים ומה לא
ג: אני יכול לומר שקקי זה דבר מרשים, אבל דבר מרשים ככל שהוא יוצא מגדר הרגיל.
למשוך משקל בקצה העליון של ההתפלגות זו שונות גנטית מרהיבה. למשוך 240 זה פשוט לא מעניין כי יש את זה כמו זבל.

פין קטן בעור כבש

לדון "בחופש מוחלט" זה נחמד, אבל בעולם האמיתי יש אנשים שמבינים יותר ומבינים פחות.

א' - ב':מי זה הוא? ההודעה המקורית שלי פנתה בכלל לאלכס.
ג: למשוך בקצה העליון של התפלגות לפי משקל הגוף שלך זה שונות גנטית מרהיבה אפילו יותר לטעמי, וכנראה גם לטעם אנשים שאני מייחס לדעה שלהם חשיבות גדולה יותר.

פין קטן בעור כבש

מה?

אולי לפי ההגדרה שלך.
(לא מאמין שעניתי להטרלה הזו)

אתה חושב שלמשפט הזה יש משמעות כלשהי, או שברור לך לבד שהוא חסר כל תוכן?
(העיקר שאני מטריל)

הבאן שלו לא היה מגיע אם הוא לא היה מציין משקלים שהוא לכאורה מרים. שום קשר להתנשאות או זלזול.

הבחור כבר עמד בחוב אחד לראק, עם משקלים לא רחוקים, אז למה לחייב אותו שוב? זה לא שהוא זרק שהוא הרים איזה 100 קילו מעל המשקלים הקודמים שלו.גם זה לא שהפורום בשיא החיים שלו, לא יזיק פה קצת דיון, גם אם זה דיון שנטחן מיליון פעמים. לא מוצדק בכלל הבאן לדעתי.

ולנושא, מטורף אושר!

לא הבעת דעה, זלזלת והתרברבת - ובדיוק בגלל זה יש לנו חובות לראק.
לא מסכים איתך לגבי הזלזול, אבל גם אם כן, למה אסור לזלזל?

לגבי ההתרברבות, כמו שספזם כבר כתב, הוא העלה משקלים קרובים..
בלי קשר לאושר, נראה שיש פה אנשים "מוגנים" שאם חלילה מישהו אומר דעה שלילית לגביהם הוא מצורע

לא מסכים איתך לגבי הזלזול, אבל גם אם כן, למה אסור לזלזל?

לגבי ההתרברבות, כמו שספזם כבר כתב, הוא העלה משקלים קרובים..
בלי קשר לאושר, נראה שיש פה אנשים "מוגנים" שאם חלילה מישהו אומר דעה שלילית לגביהם הוא מצורע

הבחור המדובר החליט לעשות "בדווקא" ולא להעלות סרטון, זה לא גנון פה והוא לא עושה לי טובה.

היה יכול למחוק את ההתייחסות למשקלי העבודה שלו ולא היה מקבל באן, במקום זה החליט לעשות לי "דווקא" כמו ילד בן 11 ולכן הושעה.

הבחור המדובר החליט לעשות "בדווקא" ולא להעלות סרטון, זה לא גנון פה והוא לא עושה לי טובה.

היה יכול למחוק את ההתייחסות למשקלי העבודה שלו ולא היה מקבל באן, במקום זה החליט לעשות לי "דווקא" כמו ילד בן 11 ולכן הושעה.
עזוב את הדווקא, אתה באמת חושב שהוא סתם שיקר?

מנהל טוב מקבל החלטות מבלי לערב את האגו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית