הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה טיפה מוזרה

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
בקשר ליחס בין המשקל לגובה,
אני למשל שוקל 73.5(משקל בוקר) והגובה שלי הוא 1.80-1.81...
האם בגלל שהמשקל שלי נמוך יותר מהגובה שלי אז אני לא נראה מסיבי?
האם במקרה שאני יעבור את הגובה שלי וישקול 84 נגיד אז אני ייראה מסיבי?
יש לזה קשר?
תודה רבה..

אתה סתם מתכחש לשושלת הדפנאית, מנוול שכמותך.
לפני שנים רבות התקיים סיכסוך על באר המים בפרשת הדרכים הסמוכה לקיבוץ הגושרים.
חוליית דפנאים נשלחה לחבל בבאר ע"י חירור הדלי כך שבעת משיכת הדלי למעלה עם המים, תהיה נזילה והדלי יעלה ריק.

הגושרים לא שכחו ומאז ועד היום קיימים רגשות שנאה עזים כאשר מופיעה המילה דפנה ונאמרת בקול רם או נכתבת באופן ברור. הדפנאים יצאו עם ידם על העליונה, והגושרים אכלו חצץ, שוב.
ניסית להצחיק בהודעה דומה לזה שעשה את זה באשכול דומה, לא נורא, פעם הבאה.

שמעו חברה, לטובתכם האישית, כל מי שדפנאי ומגיב כאן באשכול אני ממליץ לו להיזהר, פותח האשכול הולך לסיים SS שתחזק אותו מספיק כדי להרביץ לדפנאים כמוכם ואתם גמורים! אפילו תראו בלוג שלו.
לכן יש לעשות בדחיפות הסבה מקצועית לויקינגבוצניק שיגבור עליו.

הדפנאים שלחו אותך
73062580.jpg

על מנת שכל הגולשים יבינו את העלילה, צירפתי את המפה העתיקה הזו

זה לא מה שמשנה האחוז שומן שלך גבוה מול המסת שריר,תעלה במסת שריר או תוריד שומן ותראה יותר חטוב... 📢
דווקא אחוז השומן שלו מאוד נמוך, ובדרך כלל יותר חטוב = פחות מסיבי. גד"ש, זה די ברור, אתה שוקל מעט ביחס לגובה, לפחות לפי הסטנדרטים שלי, ובגלל זה אתה לא נראה מסיבי, אני מאמין שתתחיל לראות מסת שריר מכובדת כשהמשקל שלך יגיע לגובה -100 על אחוז שומן נמוך.

73062580.jpg

על מנת שכל הגולשים יבינו את העלילה, צירפתי את המפה העתיקה הזו
ברשותכם אפרט קצת על שדה הקרב.
שדה הקרב בין הגושרים לדפנאים (הידוע גם בתור השראה לאגדה אורבנית אמריקאית בשם the battle of antietem) הוא מקום בו נערך קרב קשה.
ידוע שקרב זה נערך בשדה תירס וכאשר הדפנאים (שידועים בתור אנשים חזקים מאוד, ראה רפתן דפנאי עם דדליפט 150 לחזרות) גרמו לנסיגת הגושרים, חזרו הגושרים בצעדה אחורה בשדה התירס, ומאז אותו יום כל הגושרים אוכלים בתחת (ראה ערך גד"ש).
למידע מורחב על הקרב ראה http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Antietam

אבל רגע, מייקל לואיס הוא גדשניק לא?
והוא ממש סוס!!! יש לו שרירים בידיים וקוביות!!!! והוא גם גבוה!
בטוח שהוא חזק ויכול להביס כל דפנאי לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית