הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב (טסט קצר)

חיין

מושעה
380
137
נק' מוניטין:
212
380
137
הי חברים,
אני הולך להתחיל סייקל חיטוב עם טסט קצר (פרופ) בלבד.
חיפשתי פה המון ולא מצאתי כלום לגבי התזונה. האם צריך להשאר בדל פחמימה או שאפשר להרים כמו במסה? והאם צריך להתחיל את התפריט מההתחלה או כמו בטסט ארוך (אננטט) זה בהדרגה.?
מאחר ויש לי את האפשרות: מה כדאי שיהיה המינון פר-זריקה? (100 מג, 150?), כמה לשבוע? האם אפשר לתת כל יומיים ולא יום כן יום לא ?
מאחר ואין לי את האפשרות: אשמח לדעת מה אפשר להוסיף לסייקל (איזה עוד חומר יעזור) ?

רקע: לפני שנה וחצי עשיתי סייקל ראשון עם טסט ארוך 10 שבועות, נתן תוצאה טובה (עליה של כמעט 10 קילו).
לפני חצי שנה עשיתי שוב אותו סייקל, הפעם 12 שבועות, וגם שם היתה עליה יפה שאפילו נשארה המון זמן יחסית.
כרגע בחיטוב, ירדתי החודש 3 קילו 🤩

לתשובתכם אודה יא קינגים. 🙌

תתחיל בגרעון קלורי של 400 לערך
אל תוריד ישר אלא בהדרגה
שמור על פי 3.5 גרם חלבון פי 1 גרם שומן ויתר הקלוריות יגיעו מפחמימה
ככל שהסייקל יתקדם ולפי התוצאות תוריד פחמימה
אין צורך בדל פחמימה אלא אם כן תיאלץ להגיע אליו
מבחינת סייקל הייתי ממליץ להכניס טרן אצטט משבוע 3 עד שבוע 10 ווינסטרול וקלן ב6 השבועות האחרונים לסייקל

• פותח/ת השרשור
תתחיל בגרעון קלורי של 400 לערך
אל תוריד ישר אלא בהדרגה
שמור על פי 3.5 גרם חלבון פי 1 גרם שומן ויתר הקלוריות יגיעו מפחמימה
ככל שהסייקל יתקדם ולפי התוצאות תוריד פחמימה
אין צורך בדל פחמימה אלא אם כן תיאלץ להגיע אליו
מבחינת סייקל הייתי ממליץ להכניס טרן אצטט משבוע 3 עד שבוע 10 ווינסטרול וקלן ב6 השבועות האחרונים לסייקל
יאסס ! תודה 😃
רק כדי לוודא שהבנתי נכון: גירעון של 400 בסך כל הקלוריות, למרות שעכשיו אני כבר חודש וחצי על 300~ גר פחמימה ?
אז מהיכן להוריד? ממה שאני עכשיו, או מהנטרלי?
לגבי הטרן, יש משהו פחות אגרסיבי? (הכוונה למשהו שישאיר לי שיער על הראש בסופו של הסייקל) :\
ונניח והוספתי אותו, אפשר למלא ביחד באותו המזרק את 2 החומרים ואז לתת?
(סורי על החפירה)

נערך לאחרונה:
הי חברים,
אני הולך להתחיל סייקל חיטוב עם טסט קצר (פרופ) בלבד.
חיפשתי פה המון ולא מצאתי כלום לגבי התזונה. האם צריך להשאר בדל פחמימה או שאפשר להרים כמו במסה? והאם צריך להתחיל את התפריט מההתחלה או כמו בטסט ארוך (אננטט) זה בהדרגה.?
מאחר ויש לי את האפשרות: מה כדאי שיהיה המינון פר-זריקה? (100 מג, 150?), כמה לשבוע? האם אפשר לתת כל יומיים ולא יום כן יום לא ?
מאחר ואין לי את האפשרות: אשמח לדעת מה אפשר להוסיף לסייקל (איזה עוד חומר יעזור) ?

רקע: לפני שנה וחצי עשיתי סייקל ראשון עם טסט ארוך 10 שבועות, נתן תוצאה טובה (עליה של כמעט 10 קילו).
לפני חצי שנה עשיתי שוב אותו סייקל, הפעם 12 שבועות, וגם שם היתה עליה יפה שאפילו נשארה המון זמן יחסית.
כרגע בחיטוב, ירדתי החודש 3 קילו 🤩

לתשובתכם אודה יא קינגים. 🙌
מדוע דווקא טסט קצר?
באיזה לייבל נעשה שימוש?

יאסס ! תודה 😃
ר?
לגבי הטרן, יש משהו פחות אגרסיבי? (הכוונה ?
(סורי על החפירה)
סטרואידים אוראליים כמו אנאבר/סופרדרול
סטרואידים כ-: בולדנון/מסטרון.

יאסס ! תודה 😃
רק כדי לוודא שהבנתי נכון: גירעון של 400 בסך כל הקלוריות, למרות שעכשיו אני כבר חודש וחצי על 300~ גר פחמימה ?
אז מהיכן להוריד? ממה שאני עכשיו, או מהנטרלי?
לגבי הטרן, יש משהו פחות אגרסיבי? (הכוונה למשהו שישאיר לי שיער על הראש בסופו של הסייקל) :\
ונניח והוספתי אותו, אפשר למלא ביחד באותו המזרק את 2 החומרים ואז לתת?
(סורי על החפירה)
גרעון תמיד ביחס לנייטרלי. לכן אם אתה כבר בגרעון שים לב שהוא באיזור ה400 קלוריות.
היחס למול הפחמימה הוא שמשתנה. הרי ציינתי כי יהיה כדאי ונכון לשמור על פי 3.5 גרם חלבון ופי 1 שומן. אפשר פי 3 גרם חלבון אבל לא פחות מכך.

תחליף לטרן יהיה מאסטרון. בולד נוטה להעלות את התיאבון ולכן בחיטוב לא תמיד יתאים. ובכלל, איו מה לחשוש מטרן. הסיפורים עליו די overrated בכל הקשור להתמודדות ותופעות לוואי. מניסיון אישי איתו כדאי להכניס לסטאק ובטח ובטח כשמדובר בחיטוב.

לגבי אוראלי - Tom המליץ בין היתר על אנאבר. אני מסכים וממליץ על אנאבר של זנקו שבינתיים, כפי שאני יודע, היחידי שמתגלה כאנאבר אמיתי במאת האחוזים. אופצייה אחרת היא ויניסטרול כמו שאמרתי. סופרדרול אפשרי בהיבט בעיקר של שימור הכוח והמאסה ופחות בהיבט הויזואלי ואסקולרי

🫤 לא יכול לכתוב כאן. בפרטי...
קצר כי אני רוצה לחטב. כל החיים היה רק מאסה 😃
קצר לא מתאים לחיטוב יותר מארוך. מדובר בסה"כ באסטר שונה שכלל לא משפיע על ספיחת הנוזלים. טסט הוא טסט.

• פותח/ת השרשור
קצר לא מתאים לחיטוב יותר מארוך. מדובר בסה"כ באסטר שונה שכלל לא משפיע על ספיחת הנוזלים. טסט הוא טסט.
אז רגע, לדבריך, אם אני אשתמש בקצר, ויאכל 4500 קלוריות.. (עם דגש על המון פחמימה), אז לא אעלה במסת השומן? בגלל האסטר?

אז רגע, לדבריך, אם אני אשתמש בקצר, ויאכל 4500 קלוריות.. (עם דגש על המון פחמימה), אז לא אעלה במסת השומן? בגלל האסטר?
התזונה תמיד משנה. אין קשר בעניין האסטרים לאפקט החומר. אל תתבלבל

לא... אסטר קובע את קצב שחרור הטסט ולא מעבר לכך. טסט קצר וארוך מתאימים לחיטוב במידה שווה.

• פותח/ת השרשור
התזונה תמיד משנה. אין קשר בעניין האסטרים לאפקט החומר. אל תתבלבל
לא... אסטר קובע את קצב שחרור הטסט ולא מעבר לכך. טסט קצר וארוך מתאימים לחיטוב במידה שווה.
🤯 לא ידעתי את זה עד עכשיו
אוווווו 😣 סתם התאמצתי
אז מה מייחד את הסטרואידים הנוספים שכתבתם ? קראתי, נותנים כח, סופחים פחות נוזלים... משמרים את העלייה,..
מה מייחד אותם לגבי החיטוב ?

🤯 לא ידעתי את זה עד עכשיו
אוווווו 😣 סתם התאמצתי
אז מה מייחד את הסטרואידים הנוספים שכתבתם ? קראתי, נותנים כח, סופחים פחות נוזלים... משמרים את העלייה,..
מה מייחד אותם לגבי החיטוב ?
אחרי שנבנו שאסטר הוא רק מה שקובע את קצב שחרור החומר לדם, נשארנו לתהות על אפקט החומרים -עצמם-
טסט הוא הבסיס לכל סייקל באשר הוא. לחיטוב תמיד אמליץ על טרן. אם מדובר בחיטוב מתקדם אז גם אפשר לשלב מאסטרון ו/או וינסטרול או אנאבר

• פותח/ת השרשור
אחרי שנבנו שאסטר הוא רק מה שקובע את קצב שחרור החומר לדם, נשארנו לתהות על אפקט החומרים -עצמם-
טסט הוא הבסיס לכל סייקל באשר הוא. לחיטוב תמיד אמליץ על טרן. אם מדובר בחיטוב מתקדם אז גם אפשר לשלב מאסטרון ו/או וינסטרול או אנאבר
לא מתקדם, מתחיל.. דוקא מצא חן בעיני הטרן. אבל קרחת 🙁 אני גם ככה סובל מזה גנטית. זה נראה כמעט בטוח יקרה אצלי..

אחרי שנבנו שאסטר הוא רק מה שקובע את קצב שחרור החומר לדם, נשארנו לתהות על אפקט החומרים -עממם-
מסכים בהחלט בנוגע לטרן.
מסטרון הוא חומר מעולה לחיטוב, מעבר לויזואליות הוא נותן גם הגנה מסויימת מתופעות אסטרוגנית ומשמש ממש כ-SERM עדין. הייתי ממליץ ללכת עם ZENCO שהמסטרון שלה עבר בדיקת מעבדה ע"י צד שלישי מבאטץ' אקראי ונמצא בדוס.
אנאבר הוא העדיף לדעתי על וויני משום שהוא כמעט ללא תופעות לוואי למעט עניין הכולסטרול (כמו כל הסטרואידים) ובעל רעילות נמוכה לכבד למרות שהוא סטרואיד בעל מתילציה ב-C17. מעבר לכך, אנאבר הוא אולי הסטרואיד היחיד שניתן להגיד ש- "שורף שומן".
כרגע בשוק קיימים אנאבר אמיתיים רק ל-ZENCO ולאמריקן פארמה ובעלי פידבקים מצויינים (גם מנשים שערכו שימוש.

לא מתקדם, מתחיל.. דוקא מצא חן בעיני הטרן. אבל קרחת 🙁 אני גם ככה סובל מזה גנטית. זה נראה כמעט בטוח יקרה אצלי..
גם שימוש ממושך אחר, רק בטסט למשל, יביא לכך. במצבך אולי תשקול להשתמש בפינסריד וללכת על חומרים שהם לא חזקים מבחינה אנדרוגנית

• פותח/ת השרשור
מסכים בהחלט בנוגע לטרן.
מסטרון הוא חומר מעולה לחיטוב, מעבר לויזואליות הוא נותן גם הגנה מסויימת מתופעות אסטרוגנית ומשמש ממש כ-SERM עדין. הייתי ממליץ ללכת עם ZENCO שהמסטרון שלה עבר בדיקת מעבדה ע"י צד שלישי מבאטץ' אקראי ונמצא בדוס.
אנאבר הוא העדיף לדעתי על וויני משום שהוא כמעט ללא תופעות לוואי למעט עניין הכולסטרול (כמו כל הסטרואידים) ובעל רעילות נמוכה לכבד למרות שהוא סטרואיד בעל מתילציה ב-C17. מעבר לכך, אנאבר הוא אולי הסטרואיד היחיד שניתן להגיד ש- "שורף שומן".
כרגע בשוק קיימים אנאבר אמיתיים רק ל-ZENCO ולאמריקן פארמה ובעלי פידבקים מצויינים (גם מנשים שערכו שימוש.
מטורף!
אבדוק העניין..
גם שימוש ממושך אחר, רק בטסט למשל, יביא לכך. במצבך אולי תשקול להשתמש בפינסריד וללכת על חומרים שהם לא חזקים מבחינה אנדרוגנית
פינסטריד יעבוד על הטסט (אפילו אם קצת) ואני לוקח אותו בלי קשר..
אבל על הטרן, לא יזיז לו בכלל. המכניזם שונה בשניהם.. אקח את העצה על החומרים האחרים, צריך לקרא עוד עליהם עכשיו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית