הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב (טסט קצר)

חיין

מושעה
380
137
נק' מוניטין:
212
380
137
הי חברים,
אני הולך להתחיל סייקל חיטוב עם טסט קצר (פרופ) בלבד.
חיפשתי פה המון ולא מצאתי כלום לגבי התזונה. האם צריך להשאר בדל פחמימה או שאפשר להרים כמו במסה? והאם צריך להתחיל את התפריט מההתחלה או כמו בטסט ארוך (אננטט) זה בהדרגה.?
מאחר ויש לי את האפשרות: מה כדאי שיהיה המינון פר-זריקה? (100 מג, 150?), כמה לשבוע? האם אפשר לתת כל יומיים ולא יום כן יום לא ?
מאחר ואין לי את האפשרות: אשמח לדעת מה אפשר להוסיף לסייקל (איזה עוד חומר יעזור) ?

רקע: לפני שנה וחצי עשיתי סייקל ראשון עם טסט ארוך 10 שבועות, נתן תוצאה טובה (עליה של כמעט 10 קילו).
לפני חצי שנה עשיתי שוב אותו סייקל, הפעם 12 שבועות, וגם שם היתה עליה יפה שאפילו נשארה המון זמן יחסית.
כרגע בחיטוב, ירדתי החודש 3 קילו 🤩

לתשובתכם אודה יא קינגים. 🙌

• פותח/ת השרשור
וורמודג'ה ? מאיזה באטץ ? מהחומר הלא פעיל ? לא שמעת שהם הוציאו באטץ ללא חומר פעיל אחרי שהם פשטו רגל ...
דרך אגב תסתכל היכן הם מאחסנים את החומרים שלהם ...
והם טוענים שהם חברה וטרינארית שמתיימרת להיות חברה רפואית וכו' וכו' , סליחה בלשון עבר...

תודה !!
אתה בכלל קורא פה בפורום מה הולך?

אני באמת מצטער (איליה וחבריו) שיש לי את הסבלנות שאין לכם... אבל קראתי פה בפורום הזה ממש (דניאל ברק) שאנשים הזמינו מהחברה הזאת והיו מרוצים.. אולי זה התעדכן לרעה, כי אלה פוסטים מ2015,
קשה למצוא משהו שאתה לא יודע מה אתה צריך לחפש.. מרגיש שאני לוט בערפל.
בהרבה דברים יש לי ניסיון, אבל בזה, לדאבוני, עדיין אין לי. ומכאן אני מקווה שאתם מבינים לבד שאין לי רצון עז להטריל...
דבר נוסף ואחרון, באים אלי עשרות לקוחות מדי יום, שהשתמשו בתרופות שנים ארוכות באופן לא נכון שמזיק להם,
ולא צחקתי עליהם, ההפך, הסברתי להם בעדינות את טעותם, לטובתם, ולרוב לא היו כלל מוכנים לקבל את ההסבר ולהמשיך בנזק שעושים לעצמם.
יבורכו אלה שעוזרים לי כאן,
וגם אלה שלא, אולי יום אחד אעזור להם בחזרה 😃
אנאבר ED
אפשר להריץ 6-8 שבועות
70 מ"ג מינון יעיל עבורך
באלקן - להתרחק
אגב לא שאלתי, למה להתרחק מבאלקן ? מה הסיבה ?

תודה !!

אני באמת מצטער (איליה וחבריו) שיש לי את הסבלנות שאין לכם... אבל קראתי פה בפורום הזה ממש (דניאל ברק) שאנשים הזמינו מהחברה הזאת והיו מרוצים.. אולי זה התעדכן לרעה, כי אלה פוסטים מ2015,
בהרבה דברים יש לי ניסיון, אבל בזה, לדאבוני, עדיין אין לי. ומכאן אני מקווה שאתם מבינים לבד שאין לי רצון עז להטריל...
דבר נוסף ואחרון, באים אלי עשרות לקוחות מדי יום, שהשתמשו בתרופות שנים ארוכות באופן לא נכון שמזיק להם,
ולא צחקתי עליהם, ההפך, הסברתי להם בעדינות את טעותם, לטובתם, ולרוב לא היו כלל מוכנים לקבל את ההסבר ולהמשיך בנזק שעושים לעצמם.

וורמודג'ה עשויה משאריות של באלקן. כביכול "חברת בת", זהו סך הכל ליין שהבעלים של באלקן (אלין, בחור מאוד מוכר בכל עולם הסטרואידים UG בחו"ל ובעיקר בארצות ה...באלקן, איך לא מולדובה ושכנותיה) פתח כדי לחזק את השיווק של כלל עולם הסטרואידים בו הוא משחק. וורמודג'ה אף פעם לא הייתה להיט והרבה תלונות היו ועדיין קיימות (לאחרוני המשתמשים שעדיין עושים זאת) בכל הנוגע לאיכות ומינון. באלקן, ה"אחות הגדולה", הציגה לסירוגן באצ'טים בדוס נכון וחלק מהזמן וחלק מהמשתמשים היו מרוצים. גם היא עברה תקופה טובה, בעיקר כאשר רק עלתה לתודעה, אך משם הדרך לכל מיני בעיות (מבלי להיכנס למדוע הן צצו) הייתה קצרה, כמו חומרים מזוייפים (ויני במקום אנאבר) או דוס לא הולם, שלא נדבר על כך שכל השמנים ע"ב אתיל אוליאט, מה שגורם לחלק נכבד מהמשתמשים לקבל רגישות בהזרקה.

בשורה התחתונה מדובר ב-2 חברות לא עיקביות שמוגדרות בשפה העממית "טוטו לוטו". ואני שואל, האם אתה מוכן לקחת את הסיכון? אני לא הייתי מתקרב לחברה כזו שמציגה אופי לא עיקבי וחומרים לא איכותיים, גם אם בעבר הייתה נחשבת לטובה יותר. לכן, כל מה שנותר בימים אלה הוא להמליץ על חברות שכן נחשבות לעיקביות וטובות. וכבר רשמתי שזנקו ואמריקן פארמה לאב בעדיפות גבוהה ביותר.

תודה !!

סבלנות?

לא יודע למה עדיין לא העירו לך - אבל כולם חייבים קרא את הפורום ולהריץ חיפוש לפני שמעלים שאלות.
אתה לא קורא שום דבר , שואל שאלות קיטבג שתשובות עליהן ניתנו עשרות פעמים .
VERMOJE , BALKAN - אתה מזכיר שמות של חברות שסיפור שלהם רץ בפורום הזה עשרות פעמים.
אתה לא יודע הבדל בין פרופ לאננתת אבל מכיר VERMOJE - נו באמת .
הטרלת קצת, עכשיו שחרר לחץ .

• פותח/ת השרשור
וורמודג'ה עשויה משאריות של באלקן. כביכול "חברת בת", זהו סך הכל ליין שהבעלים של באלקן (אלין, בחור מאוד מוכר בכל עולם הסטרואידים UG בחו"ל ובעיקר בארצות ה...באלקן, איך לא מולדובה ושכנותיה) פתח כדי לחזק את השיווק של כלל עולם הסטרואידים בו הוא משחק. וורמודג'ה אף פעם לא הייתה להיט והרבה תלונות היו ועדיין קיימות (לאחרוני המשתמשים שעדיין עושים זאת) בכל הנוגע לאיכות ומינון. באלקן, ה"אחות הגדולה", הציגה לסירוגן באצ'טים בדוס נכון וחלק מהזמן וחלק מהמשתמשים היו מרוצים. גם היא עברה תקופה טובה, בעיקר כאשר רק עלתה לתודעה, אך משם הדרך לכל מיני בעיות (מבלי להיכנס למדוע הן צצו) הייתה קצרה, כמו חומרים מזוייפים (ויני במקום אנאבר) או דוס לא הולם, שלא נדבר על כך שכל השמנים ע"ב אתיל אוליאט, מה שגורם לחלק נכבד מהמשתמשים לקבל רגישות בהזרקה.

בשורה התחתונה מדובר ב-2 חברות לא עיקביות שמוגדרות בשפה העממית "טוטו לוטו". ואני שואל, האם אתה מוכן לקחת את הסיכון? אני לא הייתי מתקרב לחברה כזו שמציגה אופי לא עיקבי וחומרים לא איכותיים, גם אם בעבר הייתה נחשבת לטובה יותר. לכן, כל מה שנותר בימים אלה הוא להמליץ על חברות שכן נחשבות לעיקביות וטובות. וכבר רשמתי שזנקו ואמריקן פארמה לאב בעדיפות גבוהה ביותר.
🙌
מאיפה לעזאזל מקבלים מידע כזה מפורט ?! מדור הסטרואידים בחדשות?? תשובה בהחלט מספקת.
סבלנות?

לא יודע למה עדיין לא העירו לך - אבל כולם חייבים קרא את הפורום ולהריץ חיפוש לפני שמעלים שאלות.
אתה לא קורא שום דבר , שואל שאלות קיטבג שתשובות עליהן ניתנו עשרות פעמים .
VERMOJE , BALKAN - אתה מזכיר שמות של חברות שסיפור שלהם רץ בפורום הזה עשרות פעמים.
אתה לא יודע הבדל בין פרופ לאננתת אבל מכיר VERMOJE - נו באמת .
הטרלת קצת, עכשיו שחרר לחץ .
תתפלא, אבל חוץ מהפורום הזה (שקראתי בו המון כן..), יש עוד מקורות יודעי דבר. ובכדי לשלול אותם, אני פונה לחברים כאן.
מותר לך לקרא ולהתקדם ✌️
ואכתוב לך שוב, גם אתה לא נולדת וישר התחלת לרוץ....
גוד שאעבס ילדון 😆

🙌
מאיפה לעזאזל מקבלים מידע כזה מפורט ?! מדור הסטרואידים בחדשות?? תשובה בהחלט מספקת.

תתפלא, אבל חוץ מהפורום הזה (שקראתי בו המון כן..), יש עוד מקורות יודעי דבר. ובכדי לשלול אותם, אני פונה לחברים כאן.
מותר לך לקרא ולהתקדם ✌️
ואכתוב לך שוב, גם אתה לא נולדת וישר התחלת לרוץ....
גוד שאעבס ילדון 😆
ועדיין ממשיך להטריל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית