הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב (טסט קצר)

חיין

מושעה
380
137
נק' מוניטין:
212
380
137
הי חברים,
אני הולך להתחיל סייקל חיטוב עם טסט קצר (פרופ) בלבד.
חיפשתי פה המון ולא מצאתי כלום לגבי התזונה. האם צריך להשאר בדל פחמימה או שאפשר להרים כמו במסה? והאם צריך להתחיל את התפריט מההתחלה או כמו בטסט ארוך (אננטט) זה בהדרגה.?
מאחר ויש לי את האפשרות: מה כדאי שיהיה המינון פר-זריקה? (100 מג, 150?), כמה לשבוע? האם אפשר לתת כל יומיים ולא יום כן יום לא ?
מאחר ואין לי את האפשרות: אשמח לדעת מה אפשר להוסיף לסייקל (איזה עוד חומר יעזור) ?

רקע: לפני שנה וחצי עשיתי סייקל ראשון עם טסט ארוך 10 שבועות, נתן תוצאה טובה (עליה של כמעט 10 קילו).
לפני חצי שנה עשיתי שוב אותו סייקל, הפעם 12 שבועות, וגם שם היתה עליה יפה שאפילו נשארה המון זמן יחסית.
כרגע בחיטוב, ירדתי החודש 3 קילו 🤩

לתשובתכם אודה יא קינגים. 🙌

@Tom
בשימוש הראשון שלי עם מאסטרון זנקו בתחילת השנה הנוכחית, הרבה לפני שבוצעה בדיקה אקראית, ידעתי והרגשתי שמדובר בחומר לג'יט.
ואסקורליות מדהימה צצה אצלי ועד היום מלווים אותו ורידים שמקומות שלא חלמתי שיצאו. ועזוב העובדה שגם בבדיקות הדם ה-SHBG היה מאוד נמוך מהנורמה ולא הייתה עליה חדה באסטרוגן, מה שנותן תמיכה לכך שמאסטרון עובד מאחורי הקלעים

מטורף!
אבדוק העניין..

פינסטריד יעבוד על הטסט (אפילו אם קצת) ואני לוקח אותו בלי קשר..
אבל על הטרן, לא יזיז לו בכלל. המכניזם שונה בשניהם.. אקח את העצה על החומרים האחרים, צריך לקרא עוד עליהם עכשיו 😃
כל המידע שתזדקק לו על סייקל ללא התקרחות:
ייעוץ - סייקל ללא הקרחה

🤯 לא ידעתי את זה עד עכשיו
אוווווו 😣 סתם התאמצתי
אז מה מייחד את הסטרואידים הנוספים שכתבתם ? קראתי, נותנים כח, סופחים פחות נוזלים... משמרים את העלייה,..
מה מייחד אותם לגבי החיטוב ?
כל מה שתזדקק לדעת על אסטרים וספיחת נוזלים:

ייעוץ - תזונה בסייקל מסה ראשון

• פותח/ת השרשור
ויני גם יורד מהפרק.
רעיל מדיי לכבד, דופק כולסטרול, וגם מנשיר שיער למרות השימוש בפינסטריד... :\
מצטער שאני קשה כזה, אבל ממשיך לחפש עוד מידע על מה שהמלצתם. לא מתייאש. ✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
טוב,
אחרי חיפוש וגישוש, הוחלט להכניס אנאבר. לא מאמין שאני מכניס את זה לגוף (ועוד אוראלית 🤦‍♂️)
שאלתי היא: באיזה שבוע להתחיל? ולכמה שבועות? מה עדיף - EOD ? ED ? האם לאכול את כל הכדורים במכה או לחלק? ואם לחלק, מה זמן מחצית החיים?
ידוע לי : 0.8 מג לקילו. אני שוקל: 84. ז"א : כ-70 מג ליום (לרכוש כד' של 10\5 ולא של 50?)
מצאתי איפהשהו של חברת "בלקן". נחשב לטוב? רע? (לא מוצא "זנקו" 🫤)
תודה מראש:193ek:
@Tom 🙃

באיזה שבוע של הסייקל להתחיל?
איזה חברה חוץ מזנקו נחשבת טובה?
חישוב לאחור - ב6 שבועות אחרונים לסייקל. זנקו מעולים גם באנאבר. לא מכיר כיום עוד חברה זמינה עם אנאבר לג'יט שעובד

• פותח/ת השרשור
טוב. חשבתי שזה נחשב נושא חדש 🫤
אם ככה מה בנוגע לתוספים להגנה על הכבד?
האם כדאי בכלל להשתמש ואם כן על איזו חברה יש המלצות ?

• פותח/ת השרשור
חישוב לאחור - ב6 שבועות אחרונים לסייקל. זנקו מעולים גם באנאבר. לא מכיר כיום עוד חברה זמינה עם אנאבר לג'יט שעובד
לא. מוצא. זנקו. בשום. מקום. ! 😣
דראגון פארמה? בריטיש דראגון? פארמהקום? הודי? פקיסטני?
חייב להיות מקום שני אחרי זנקו שגם עובד........

לא. מוצא. זנקו. בשום. מקום. ! 😣
דראגון פארמה? בריטיש דראגון? פארמהקום? הודי? פקיסטני?
חייב להיות מקום שני אחרי זנקו שגם עובד........
המשך לחפש, לא הייתי מוותר כל כך מהר.
תחפור עוד ועוד, בסוף תגיע.
אפשרות ב' היא אמריקן פארמה לאב, שגם מקבלת פידבקם מעולים בדומה לזנקו. אולי ידרך משגת אליה.
פארמה קום? אולי. רק תראה את האשכול הזה ותבין כמה זיופים יש פה בארץ לכל החברות המוכרות מחו"ל
מידע - Pharma com labs מישהו מכיר?

• פותח/ת השרשור
המשך לחפש, לא הייתי מוותר כל כך מהר.
תחפור עוד ועוד, בסוף תגיע.
אפשרות ב' היא אמריקן פארמה לאב, שגם מקבלת פידבקם מעולים בדומה לזנקו. אולי ידרך משגת אליה.
פארמה קום? אולי. רק תראה את האשכול הזה ותבין כמה זיופים יש פה בארץ לכל החברות המוכרות מחו"ל
מידע - Pharma com labs מישהו מכיר?
מי קונה בארץ ?! 😃
מה עם vermodje? עדיין לגיטימיים או ש..?

מי קונה בארץ ?! 😃
מה עם vermodje? עדיין לגיטימיים או ש..?
וורמודג'ה ? מאיזה באטץ ? מהחומר הלא פעיל ? לא שמעת שהם הוציאו באטץ ללא חומר פעיל אחרי שהם פשטו רגל ...
דרך אגב תסתכל היכן הם מאחסנים את החומרים שלהם ...
והם טוענים שהם חברה וטרינארית שמתיימרת להיות חברה רפואית וכו' וכו' , סליחה בלשון עבר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית