הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
מעוניין לקנות אומגה 3 השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת ומינונים

בעיקרון יש את המינון הרגיל, DHA 120, EPA180. מחפשים מה שכלכלי, יש איזה סוג אחד של אומגה 3 שלא נמכר בארץ שהוא הGold standard, אבל מאוד יקר.
האומה 3 צריכה להיות על בסיס שמן דגים ולא זרעי פשתן או משהו צמחי אחר.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון יש את המינון הרגיל, DHA 120, EPA180. מחפשים מה שכלכלי, יש איזה סוג אחד של אומגה 3 שלא נמכר בארץ שהוא הGold standard, אבל מאוד יקר.
הבנתי כמו כן יש חברה בארץ שכן תמליץ עליה?

מינון מומלץ זה 1.8-3 גרם של EPA+DHA ביחד
חברה לא משנה כי השוני יהיה מספר הכדורים שתיקח
כמובן כמו שאמרו על בסיס שמן דגים הכי מומלץ

איזה סוג/חברה?

אני ממליץ על אומגה גליל, חפש בגוגל. היא משווקת בלעדית בארץ והיתרון הגדול שלה הוא בטריות משום שהיא נשמרת ומסופקת בקירור. הם מאוד מאוד מקצועיים ומבינים בנושא, וחפרתי לא מעט לפני שקניתי, תמיד ענו לי במקצועיות עם לינקים ורפרנסים ותוצאות בדיקות ומה לא.
טריות זה קריטי משום ששמן דגים על המדף מתחמצן, אם הוא שכב חצי שנה על מדף ללא קרור אז לא משנה כמה DHA ו EPA רשום שם, זה כבר לא מה שתקבל בפועל, ואין לך מושג באיזה תנאים הוא אוחסן.

Back
למעלה תחתית