הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב תחתון במילטרי

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
בהצשך לנושא הקודם של הכאב בגב תחתון אחרי מילטרי,
העלתי סרטון של סט חימום שמראה את הטכניקה שיהיה יותר קל למצוא מה הטעות...
אני מרגיש כשאני מגיע עם המוט לגובה העיניים שאני ממש מושך מהשלב הזה עלמנת להגיע עם המוט למתיחה מלאה, עם הגב תחתון, וזה גורם להופעת כאבים בגב תחתון יום אחרי התרגיל, ומפחד שיגרום לפציעה אשמח לחוות דעת

זה נובע מזה שאתה מזיז את המוט סביבך, במקום את עצמך סביב המוט
המוט אמור לעלות למעלה בקו ישר, אז על הדרך שלו אתה אמור לפנות לו את הדרך, ע"י לקיחה של האגן קדימה
במקרה שלך אתה שם את עצמך מההתחלה עם הגב העליון שמתקפל מעט אחורה כדי לפנות יותר דרך למוט, וזה מה שגורם לך לכאבים

• פותח/ת השרשור
זה נובע מזה שאתה מזיז את המוט סביבך, במקום את עצמך סביב המוט
המוט אמור לעלות למעלה בקו ישר, אז על הדרך שלו אתה אמור לפנות לו את הדרך, ע"י לקיחה של האגן קדימה
במקרה שלך אתה שם את עצמך מההתחלה עם הגב העליון שמתקפל מעט אחורה כדי לפנות יותר דרך למוט, וזה מה שגורם לך לכאבים

אתה מכיר סרטון שמסביר איך לעזור לשפר את הטכניקה מהמצב הזה? כי בתאוריה זה נשמע פשוט אבל אני לא מצליח לשנות את הטכניקה

אתה מכיר סרטון שמסביר איך לעזור לשפר את הטכניקה מהמצב הזה? כי בתאוריה זה נשמע פשוט אבל אני לא מצליח לשנות את הטכניקה
תחפש סרטונים של alan thrall ו-mark ripeto, הם מסבירים מעולה
כרגע אני לא במחשב אז זה קצת סיפור בשבילי לפרסם פה בעצמי את הסרטונים

יש כאן כמה טעויות שנראות לעין.

1) המרפקים בצדדים במקום להיות מופנים קדימה
2) מה שKotzer אמר לגבי התנועה של האגן שחסרה

תראה את הסרטון מלמעלה הוא מצוין

אצלו זה לא בידיוק סטריקט פרס לפי הספר, אבל כן יש תנועות כדי להתאים את הגוף להתנועה
הוא בכל זאת מקצוען, אז יש לו שיטות משלו שעובדות לו יותר, אבל בגלל שכמעט אף אחד פה לא מקצוען, עדיף להתחיל מלעבוד לפי הספר, ואז להתאים לפי הצורך

• פותח/ת השרשור
קצת בעייתי לראות עם החולצה את מנח הגב אבל מכיוון שהתנועה שלך לא מתחילה כמו ש KOTZER כתב, סביר להניח שמכאן הבעיה.
ממליץ לך להסתכל כאן-

ולקרוא כאן-
https://www.kilogram.co.il/5056/5056/

ראיתי את הסרטון וממש ניסיתי את השיטה שלו אבל באיזשהו שלב באמצע הסטים אני חוזר לגנוב עם הגב תחתון באופן אוטומטי..
אנסה לקרוא את הקישור מקילוגמרס על זה עוד לא עברתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית