הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תעזרו לי בתוכנית רגע

Gooshy

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
כרגע יש לי תוכנית מסודרת והכל טוב אבל מתי שאני יסיים איתה ויוציא ממנה הכל אני כבר לא היה מתחיל יותר ואז אני יצטרך תוכנית חדשה
אין לי מושג איך אני יבנה לי תוכנית חדשה אבל מה שאני חושב אליו זה זה...
abc-
a רגלים b כתפיים גב c ידיים חזה
יש לי המון תרגילים לרגליים... snatch, clean 'n' jerk, deadlift, front squat, squat, overhead squat שאני חייב לתרגל ובגלל זה אני חושב על שלושה ימי רגליים
בנתיים אני חושב רק על יום a ורציתי לדעת אם זה בסדר מה שאני מתכנן ואם לא אז מה לעשות, אני חייב לתרגל clean n jerk וsnatch הרבה
תודה לצדיקים
חבר אמר שאני צריך לכתוב תמטרה שלי אז המטרה שלי היא להרים כבד

נערך לאחרונה:
אני הייתי אומר A רגליים 10 תרגילים B גב קדמית 8 תרגילים לגב 5 לבייספס C חזה אחורית וכתפיים 7 תרגילים לחזה 6 כתפיים ו5 לאחורית
חשוב לי להגיד שזה עובד מניסיון!

אני הייתי אומר A רגליים 10 תרגילים B גב קדמית 8 תרגילים לגב 5 לבייספס C חזה אחורית וכתפיים 7 תרגילים לחזה 6 כתפיים ו5 לאחורית
חשוב לי להגיד שזה עובד מניסיון!
לא בטוח אם טרול או רציני

נודר לך זה לא טרול לי זה עובד פשוט גדלתי בצורה ממש מדהימה!
תקשיב קצת צחוקים פה ושם זה אחלה אבל מישהו שכל מה שהוא עושה זה הטרלות וספאם לא יתקבל כאן בברכה. רק שתדע בכללי...

תענו לי בבקשה ולא לסתיו האוטיסט
זה יכול לעזור אם תכתוב מה התכנית שאתה עושה עכשיו, מה משקלי העבודה, גובה, משקל גוף.
אני מבין שהמטרה שלך זה וייטליפטינג, אין לי כ"כ ידע בתכניות שמתאימות לזה אל ABC נשמע כמו רעיון רע למטרה הזאת.

• פותח/ת השרשור
זה יכול לעזור אם תכתוב מה התכנית שאתה עושה עכשיו, מה משקלי העבודה, גובה, משקל גוף.
אני מבין שהמטרה שלך זה וייטליפטינג, אין לי כ"כ ידע בתכניות שמתאימות לזה אל ABC נשמע כמו רעיון רע למטרה הזאת.
אז מה עושים? עכשיו אני עושה ss ואני חושב מה לעשות אחרי זה

אז מה עושים? עכשיו אני עושה ss ואני חושב מה לעשות אחרי זה
בוא נעשה סדר בדברים
אז כרגע אתה עושה SS, כמה זמן כבר? מה משקלי העבודה?
מה המטרה שלך? להרים כבד יכול להיות כמה סוגי ספורט, אז כבד באיזה ספורט? באיזה תרגילים?

• פותח/ת השרשור
בוא נעשה סדר בדברים
אז כרגע אתה עושה SS, כמה זמן כבר? מה משקלי העבודה?
מה המטרה שלך? להרים כבד יכול להיות כמה סוגי ספורט, אז כבד באיזה ספורט? באיזה תרגילים?
אני מתחיל, עשיתי fbw שלושה שבועות ועכשיו החלפתי לss, אני בss רק שבוע ואני יודע שאני יסיים את הss עוד איזה חודשיים אבל בזמן הזה אני רוצה ללמוד ולדעת מה אני יעשה אחרי הss ולמה אני יעשה את זה. בתוכנית יש לי סקוואט שאני עושה 40 קילו, דד ליפט שאני עושה 70 קילו, פרונט סקוואט שאני עושה 35 קילו, מילטרי פרס שאני עושה 20 קילו, קלין נ גרק שאני עושה 30 קילו, בנץ שאני עושה 35 קילו. אני כל אימון מעלה משקלים.
המטרה שלי היא להרים יותר בכל התרגלים שיש לי עכשיו, להיות חזק

אני מתחיל, עשיתי fbw שלושה שבועות ועכשיו החלפתי לss, אני בss רק שבוע ואני יודע שאני יסיים את הss עוד איזה חודשיים אבל בזמן הזה אני רוצה ללמוד ולדעת מה אני יעשה אחרי הss ולמה אני יעשה את זה. בתוכנית יש לי סקוואט שאני עושה 40 קילו, דד ליפט שאני עושה 70 קילו, פרונט סקוואט שאני עושה 35 קילו, מילטרי פרס שאני עושה 20 קילו, קלין נ גרק שאני עושה 30 קילו, בנץ שאני עושה 35 קילו. אני כל אימון מעלה משקלים.
המטרה שלי היא להרים יותר בכל התרגלים שיש לי עכשיו, להיות חזק
יש לך עוד הרבה מאוד להתקדם עם המשקלים האלה, אין לך מה לדאוג בינתיים
אם אתה רואה שעוד כמה חודשים אתה נתקע, יש כל מני תוכניות יותר מתקדמות, ואז תבחר כבר מה שיותר מתאים לך

• פותח/ת השרשור
אין את אלה ב ss.
בכל אופן אם המטרה זה כוח אפשר להמשיך לטקסס מת'וד אחר כך.
תקרא בפורום, יש המון שרשורים על טקסס ועל איך אפשר לבנות את התכנית.
לא אכפת לי, מה שמעניין אותי זה מה אני עושה אחרי הss אני חייב להתרגל לתרגילים האלה (פרונט סקוואט, קלין נ ג'רק) וזאת הדרך היחידה
"תקרא בפורום, יש המון שרשורים על טקסס ועל איך אפשר לבנות את התכנית." איזה תוכנית
מישהו מוכן לענות לי על השאלה הראשית????????????????????????????????????
יש לך עוד הרבה מאוד להתקדם עם המשקלים האלה, אין לך מה לדאוג בינתיים
אם אתה רואה שעוד כמה חודשים אתה נתקע, יש כל מני תוכניות יותר מתקדמות, ואז תבחר כבר מה שיותר מתאים לך
אתה קורא מה אני כותב? יש לי מה לדאוג חודשיים אולי זה הרבה זמן אבל זה עובר מהר תענה לי על השאלה הראשית ותבורך

לא אכפת לי, מה שמעניין אותי זה מה אני עושה אחרי הss אני חייב להתרגל לתרגילים האלה (פרונט סקוואט, קלין נ ג'רק) וזאת הדרך היחידה
"תקרא בפורום, יש המון שרשורים על טקסס ועל איך אפשר לבנות את התכנית." איזה תוכנית
מישהו מוכן לענות לי על השאלה הראשית????????????????????????????????????

אתה קורא מה אני כותב? יש לי מה לדאוג חודשיים אולי זה הרבה זמן אבל זה עובר מהר תענה לי על השאלה הראשית ותבורך
יש לך הרבה יותר מחודשיים, זה למה אמרתי שיש זמן
אתה עדיין במשקלים נמוכים יחסית, אז יש לך עוד כמה חודשים בשלב מתחיל
אתה גם רוצה להתקדם בהרבה תרגילים, וזה משהו קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי בלי כמה אימונים ביום, למיטב ידיעתי לא קיימת שום תוכנית כל כך לא ספציפית
אני מציע לך להתמקד כרגע בתרגילי בסיס, ואז לראות איך אתה ממשיך
הסיבה לזה היא שתרגילי הבסיס יהפכו אותך גם לחזק יותר בכל סוגי הסקוואט, ובקלין וכל הדברים האלה, גם אין כזה טעם להתאמן על התרגילים האלה, שבטוח הם חלשים יותרמהסקוואט והדדליפט שלך, אם אין להם בסיס חזק להיבנות עליהם
ברגע שיהיה לך בסיס חזק, עוד כמה חודשים, תיסגר על עצמך אם אתה רוצה להיות חזק יותר בהרמות בסיס, או הנפות אולימפיות, ואז יהיה יותר קל להכווין אותך, כי אלה דברים שונים מדי

• פותח/ת השרשור
יש לך הרבה יותר מחודשיים, זה למה אמרתי שיש זמן
אתה עדיין במשקלים נמוכים יחסית, אז יש לך עוד כמה חודשים בשלב מתחיל
אתה גם רוצה להתקדם בהרבה תרגילים, וזה משהו קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי בלי כמה אימונים ביום, למיטב ידיעתי לא קיימת שום תוכנית כל כך לא ספציפית
אני מציע לך להתמקד כרגע בתרגילי בסיס, ואז לראות איך אתה ממשיך
הסיבה לזה היא שתרגילי הבסיס יהפכו אותך גם לחזק יותר בכל סוגי הסקוואט, ובקלין וכל הדברים האלה, גם אין כזה טעם להתאמן על התרגילים האלה, שבטוח הם חלשים יותרמהסקוואט והדדליפט שלך, אם אין להם בסיס חזק להיבנות עליהם
ברגע שיהיה לך בסיס חזק, עוד כמה חודשים, תיסגר על עצמך אם אתה רוצה להיות חזק יותר בהרמות בסיס, או הנפות אולימפיות, ואז יהיה יותר קל להכווין אותך, כי אלה דברים שונים מדי
טוב ויתרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית