הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 ללא דגים וקפסולות

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
נראה לי שאני אלרגי לדגים. קפסולות של אומגה 3 גם אינן עושות לי טוב. האם יש מקורות נוספים עשירים בdha epa , או לחילופין תוסף שאיננו מדגים?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה איזה סוג של חסר חוליות ימי

תודה.חיפשתי קצת באינטרנט. נראה שזה יקר מאוד (בטח ביחס לכמות חומצות השומן הנל), ועקב זה שזה מוצר "ימי", אני לא בטוח שזה לא יגרום לי לאותן תופעות לוואי כמו שמן דגים. האם אתה מגיר עוד משהו?

תודה.חיפשתי קצת באינטרנט. נראה שזה יקר מאוד (בטח ביחס לכמות חומצות השומן הנל), ועקב זה שזה מוצר "ימי", אני לא בטוח שזה לא יגרום לי לאותן תופעות לוואי כמו שמן דגים. האם אתה מגיר עוד משהו?
זו חיה די שונה מדג, אז קשה לי להאמין שזה יגרום לך לבעיות, אבל אני לא מומחה אז אני לא בטוח ממש
אופציה נוספת שאני מכיר זה לאכול הרבה בקר grass fed אמיתי, כמו מה שאפשר לקנות בכפרים הערביים, כי הבשר שלהם מכיל הרבה אומגה 3

• פותח/ת השרשור
אגוזי מלך זה לא ala ?
זו חיה די שונה מדג, אז קשה לי להאמין שזה יגרום לך לבעיות, אבל אני לא מומחה אז אני לא בטוח ממש
אופציה נוספת שאני מכיר זה לאכול הרבה בקר grass fed אמיתי, כמו מה שאפשר לקנות בכפרים הערביים, כי הבשר שלהם מכיל הרבה אומגה 3

מצאתי באחד האתרים בחו"ל vegan dha epa. נראה נחמד.

אלרגיה לדגים אמורה להיות חריפה.
מה אתה מרגיש כשאתה צורך אתה קפסולות?
דגים רגילים,טונה,סלמון וכו', אתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
אולי זה פלסבו, אבל אני מרגיש "חוסר ריכוז", מצב רוח קצת ירוד, אולי קצת תסמיני צינון.
לגבי דגים רגילים, כל החיים אכלתי. כעת לא יצא לי לאכול כבר תקופה. לא הרגשתי משהו מיוחד.

בכל מקרה, מרגיש את הדברים האלה בנטילת אומגה 3, ניסיתי כמה חברות.

• פותח/ת השרשור
אולי השמן מחומצן.
ממה שאני מכיר אלרגיה לדגים היא די מסוכנת.

אז אולי אני לא אלרגי לדגים... 😃
אם השמן מחומצן אני אמור להרגיש לא טוב?
הרי זה בדיוק כמו לטגן בשמן זית (או כל שמן צמחי אחר) בטמפרטורה גבוהה....

שמן מחומצן יש לו טעם חזק של דגים, ועושה לי תחושה לא נעימה בבטן וגרעפסים של מתקן טיהור שפכים

קניתי בביו גאיה, יוצא 180 ל 200 קפסולות.
לא זול כמו בחו''ל,אבל שם אף אחד לא יכול לערוב לי שהשמן לא מחומצן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית