הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן לוקח לכם לעשות אימון SS?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
הסתכלתי על A:
סקווט \ בנץ' \ דדליפט 3X5
זה לא משהו כמו חצי שעה בסה"כ?
זה אימון אחד? בלבד?

שעתיים + ב 5X5
SS כבד יכול לקחת שעתיים
חימום ספציפי לכל תרגיל +3 סטים של עבודה ומנוחה של 5-10 ד'

נערך לאחרונה:

כן. לפני די הרבה זמן, שנתיים וחצי, בטח יותר. היו לי לא מעט בעיות בגלל שלא היה לי מי שיתן לי ביקורת על הסקוואט והדדליפט של מעבר ל"אתה הורס את הברכיים כי אתה יורד כ"כ נמוך" ו"דדליפט הורס את הגב, תעשה במקום חתירה במכונה (לא צוחק)" אז עברתי הלאה קצת מהר מידי, אבל עדיין עליתי בSS את רוב ה20 קילו בערך שעליתי בשנה הראשונה לאימונים.

למה?

נערך לאחרונה:
כן. לפני די הרבה זמן, שנתיים וחצי, בטח יותר. היו לי לא מעט בעיות בגלל שלא היה לי מי שיתן לי ביקורת על הסקוואט והדדליפט של מעבר ל"אתה הורס את הברכיים כי אתה יורד כ"כ נמוך" ו"דדליפט הורס את הגב, תעשה במקום חתירה במכונה (לא צוחק)" אז עברתי הלאה קצת מהר מידי, אבל עדיין עליתי בSS את רוב ה20 קילו בערך שעליתי בשנה הראשונה לאימונים.
מעניין אותי כי חשבתי שWL מתחילים פשוט מתחזקים בהרמות שלהם מאימון לאימון.
מה גם שבנץ' די מיותר עבור WL(אני טועה?),וגם עושים דדליפט למקסימום,דבר שמשום מה משקולנים לא אוהבים לעשות.

נערך לאחרונה:
לא נולדתי ישר לתוך הWL, הגעתי לזה די במקרה האמת. התחלתי בחדר כושר כי רציתי לעלות קצת במשקל ולהתחזק (שקלתי בערך 58, היום אני מתקרב לאותן ספרות אבל הפוך) מפה ושם אחרי קצת HIT מעפן מצאתי את SS, מדקאו, TM וכו'. אמנם אני לא מגיב בנושאים האלה הרבה כמו פעם (זמן מוגבל שמעדיף לנצל לדיונים היותר מעניינים) אבל כשאני מגיב שם זה מתוך נסיון אישי, לא רק קריאה וכו'.

מה שעושים משקולנים ממש בתחילת הדרך תלוי בעיקר ברקע הקודם שלהם (ומאוד משתנה מאחד לאחד), אבל היות ולוקח כמה חודשים טובים בד"כ עד שמגיעים לרמה טכנית שמאפשרת משקלים מאתגרים בתרגילים המהירים, רוב עבודה הכבדה היא בסקוואט ובדדליפט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית