הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אירובי בלי רגליים?

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
היי, אז יש לי כאבים מתחת לKnee cap אז החלטתי לנוח קצת בשביל לא להחמיר את זה, אבל אני לא רוצה להפסיק להתאמן (לאו דווקא במשקולות אלא באירוביות, אני רצתי אתמול עם נעליים שלא נועדו לריצה מהבית ספר ואז התחיל לי כאב, כנראה הנעליים גרמו לי לרוץ לא נכון )

בכל מקרה, אתםמכירים תרגילים שישפר סיבולת לב ריאה וכוח מתפרץ שלא משלבים רגליים בהם? תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
התאגרפתי בעבר, זה עובד על סיבולת לב ריאה בצורה טובה ?

מכונות חתירה? לדוגמא?
שחייה אי אפשר, כי אין באזור שלי וגם כספית בעייתי חדר כושר + שחייה
עבודת שק עובדת טוב על לב ריאה
ומכונת חתירה זו מכונה שחותרים בה לאורך מרחק, כמו הליכון, רק של חתירה, אפשר לראות את זה מלא בקרוספיט למשל

• פותח/ת השרשור
עבודת שק עובדת טוב על לב ריאה
ומכונת חתירה זו מכונה שחותרים בה לאורך מרחק, כמו הליכון, רק של חתירה, אפשר לראות את זה מלא בקרוספיט למשל
אההה יש לי את זה בחדר כושר, אבל כשאני עושה את זה אני לא מרגיש קושי, איך עושים את זה? יושבים ואז עושים מין סקוואט כזה ואז מושכים את זה לא ממש הבנתי

אההה יש לי את זה בחדר כושר, אבל כשאני עושה את זה אני לא מרגיש קושי, איך עושים את זה? יושבים ואז עושים מין סקוואט כזה ואז מושכים את זה לא ממש הבנתי
תשאל את אחד המדריכים בחדר כושר שיסביר לך, זה משהו שהוא אמור לדעת בלי בעיה

אבל לא משתמשים בזה ברגליים גם? זה יכאיב לרגליים שלי לא?
לא בהכרח, אפשר גם בלי להזיז יותר מדי את הרגליים
גם אתה תמיד יכול לנסות, זה לא מזיק, במיוחד אם יש לך אחד כזה כבר בחדר כושר

אני אוהב עבודת שק בתור אירובי, זה גם עובד על סיבולת וגם אותי אישית זה מעניין ולא מונוטוני כמו ריצה למשל.

אני קורא את המדריכים ואני לא הכי מבין מה הולך פה
תוכל להסביר לי על האימון?

אתה צריך לעשות כמה תרגילים מורכבים והרמות אולימפיות בסט אחד זה כמו הרבה סופר סטים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה צריך לעשות כמה תרגילים מורכבים והרמות הולימפיות בסט אחד זה כמו הרבה סופר סטים
יש לי שאלה, אתה מכיר את זה שעושים רגל רגל על קופסא אבל מהר? כאילו לא שמים רגל אחת על הקופסא ואז עולים למעלה, אלא רק רגל רגל רגל רגל רגל רגל ככה הרבה פעמים
אם אני אעשה את זה, פלוס קפיצות בחבל, פלוס שק אגרוף, ככה בלי הפסקה עד שאני ממש לא יכול, זה יכול להיות טוב? או שעדיף לרוץ? (הרגל כבר לא כואבת, זה היה כאב של יומיים ברוך השם (=)

כן זה יכול להיות נחמד
כול פעילות שמעלה לך את הדופק טובה כול עוד אתה נהנה אז הכול טוב
אתה רץ כדי להגדיל את הגירעון הקלורי או כי אתה רוצה
אם כדי להוריד אחוזי שומן ואתה באחוז שומן נמוך כדי לך לעשות קומפלקסים או אינטרוולים

• פותח/ת השרשור
כן זה יכול להיות נחמד
כול פעילות שמעלה לך את הדופק טובה כול עוד אתה נהנה אז הכול טוב
אתה רץ כדי להגדיל את הגירעון הקלורי או כי אתה רוצה
אם כדי להוריד אחוזי שומן ואתה באחוז שומן נמוך כדי לך לעשות קומפלקסים או אינטרוולים
אני רץ בשביל כושר לב ריאה, לא ממש אכפת לי אחוזי שומן, יש לי 11.2 אחוזי שומן, לדעתי זה בסדר, אני אוכל להוריד אבל בנתיים המטרה שלי זה לשפר את כושר הלב ריאה לקראת יום הסיירות (שהוא ב18.1 ככה שזה דיי קרוב, אפשר לשפר את הכושר שלי בזמן כה קצר?)

אני רץ בשביל כושר לב ריאה, לא ממש אכפת לי אחוזי שומן, יש לי 11.2 אחוזי שומן, לדעתי זה בסדר, אני אוכל להוריד אבל בנתיים המטרה שלי זה לשפר את כושר הלב ריאה לקראת יום הסיירות (שהוא ב18.1 ככה שזה דיי קרוב, אפשר לשפר את הכושר שלי בזמן כה קצר?)
הכל אפשרי אולי לא תיהיה רץ מרתון אבל תוכל להשתפר יש תוכניות אימון לריצה בפורטל קילוגרם זה יכול לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית