הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סיבולת שריר

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
האם במקום לעשות מספר גדול של חזרות ניתן לפתח סיבולת שריר בעזרת השהייה ממושכת של הידיים עם משקל נמוך
לדוגמא : לקחת 2 משקולות של 3 קילו ולהחזיק אותם מלפנים במשך 3 דקות ?

• פותח/ת השרשור
למה שתעשה כזה דבר? ולמה אתה צריך בכלל סיבולת שריר
אני מתאגרף , והאיבר הראשון שמתעייף באיגרוף הוא בדרך כלל הכתפיים ,ואחרי זה שרירי החזה העליון , לא קל לחבוט בלי הפסקה במשך 36 דקות

אני מתאגרף , והאיבר הראשון שמתעייף באיגרוף הוא בדרך כלל הכתפיים ,ואחרי זה שרירי החזה העליון , לא קל לחבוט בלי הפסקה במשך 36 דקות
השיטה היא לחבוט 72 דקות, כל יום, מבטיח לך שתוך חודש אתה לא תתעייף...

אז יכול להיות שלך זה מתאים ויעבוד
תנסה אולי להתאמן עם שק עם רצועות משקל על היד, אולי זה יעזור יותר

• פותח/ת השרשור
השיטה היא לחבוט 72 דקות, כל יום, מבטיח לך שתוך חודש אתה לא תתעייף...
חחחחחח אסור לעשות את זה הגוף זקוק למנוחה , חוץ מזה אני בטוח שזה יגרום לפציעת כתפיים כמו שקרה למני פאקיאו כשעשה את מה שאמרת
מדקה 1:35

אז יכול להיות שלך זה מתאים ויעבוד
תנסה אולי להתאמן עם שק עם רצועות משקל על היד, אולי זה יעזור יותר
רעיון לא רע , אבדוק את זה , תודה

חחחחחח אסור לעשות את זה הגוף זקוק למנוחה , חוץ מזה אני בטוח שזה יגרום לפציעת כתפיים כמו שקרה למני פאקיאו כשעשה את מה שאמרת
/QUOTE]

לא מאמין שמתאגרפים מקצועיים לא מתאמנים יותר מחצי שעה ביום על שק, אבל אני לא מבין בזה, אולי אתה צודק, תלוי לאיזה רמה אתה רוצה להגיע, הכל עושים באופן הדרגתי ומתון, אני עדיין לא מאמין במה שאמרת. בטח לא בתשובה המצחיקה שלך, מצד שני החלטה שלך. גם הרעיון של זה מעליי עם הרצועות משקל יכול לעבוד לדעתי.

• פותח/ת השרשור
לא מאמין שמתאגרפים מקצועיים לא מתאמנים יותר מחצי שעה ביום על שק, אבל אני לא מבין בזה, אולי אתה צודק, תלוי לאיזה רמה אתה רוצה להגיע, הכל עושים באופן הדרגתי ומתון, אני עדיין לא מאמין במה שאמרת. בטח לא בתשובה המצחיקה שלך, מצד שני החלטה שלך. גם הרעיון של זה מעליי עם הרצועות משקל יכול לעבוד לדעתי.
מתאגרפים מקצוענים מתאמנים בין שעה וחצי ל3 שעות ביום , תלוי בתוכנית שלהם
(ישנם ימים בהם מבצעים אימון אחד וישנם ימים הכוללים שני אימונים ) אבל להשקיע כל יום כ72 דקות מהאימון על סיבולת שריר לא משאיר זמן לשאר הדברים שנכללים באיגרוף , חוץ מזה בוודאות , כל אדם שיעשה במשך חודש אימון סיבולת אינטנסיבי במשך 72 דקות ביום יסבול מנזק רציני בכתפיים .
אלוף העולם במשקל קל-מעורב התאמן באופן אינטנסיבי לקראת קרב המאה , הקרב שלו מול פליוד מייותר , והוא נפצע בכתף כתוצאה מהעומס וכתוצאה מאימוני הסיבולת שהיו ארוכים מידי , כשהגיע לקרב הוא הגיע עם פציעה שהגבילה אותו ולא הצליח לנצל את כל הפוטנציאל שלו ולתת את מיטב ביצועיו , הוא הפסיד בקרב בהחלטת שופטים ולאחר הקרב עבר ניתוח בכתף שכלל הפסקת אימונים לתשעה חודשים , החלמה נורא ארוכה .

נערך לאחרונה:
מתאגרפים מקצוענים מתאמנים בין שעה וחצי ל3 שעות ביום , תלוי בתוכנית שלהם
(ישנם ימים בהם מבצעים אימון אחד וישנם ימים הכוללים שני אימונים ) אבל להשקיע כל יום כ72 דקות מהאימון על סיבולת שריר לא משאיר זמן לשאר הדברים שנכללים באיגרוף , חוץ מזה בוודאות , כל אדם שיעשה במשך חודש אימון סיבולת אינטנסיבי במשך 72 דקות ביום יסבול מנזק רציני בכתפיים .
אלוף העולם במשקל קל-מעורב התאמן באופן אינטנסיבי לקראת קרב המאה , הקרב שלו מול פליוד מייותר , והוא נפצע בכתף כתוצאה מהעומס וכתוצאה מאימוני הסיבולת שהיו ארוכים מידי , כשהגיע לקרב הוא הגיע עם פציעה שהגבילה אותו ולא הצליח לנצל את כל הפוטנציאל שלו ולתת את מיטב ביצועיו , הוא הפסיד בקרב בהחלטת שופטים ולאחר הקרב עבר ניתוח בכתף שכלל הפסקת אימונים לתשעה חודשים , החלמה נורא ארוכה .
אתה מדבר על אלוף העולם, תאמין לי שהוא לא מתאמן שעה וחצי ביום, עזוב, אני באמת לא מבין בזה אבל אני חושב שהטענות שלך הן אשליה, מה שבטוח, לאלוף העולם יש סיבולת ל36 דקות, והוא בנה את זה כמו כל אחד.

אתה מדבר על אלוף העולם, תאמין לי שהוא לא מתאמן שעה וחצי ביום, עזוב, אני באמת לא מבין בזה אבל אני חושב שהטענות שלך הן אשליה, מה שבטוח, לאלוף העולם יש סיבולת ל36 דקות, והוא בנה את זה כמו כל אחד.
בנה את עצמו זה ברור, אבל יש כמה פרמטרים באימון שאפשר לשנות כדי שיתנו לך תוצאה טובה, וזה הכל שאלה של משחק נכון של הפרמטרים האלה שנותן את התוצאה הטובה ביותר במינימום סיכון
לדוגמא להעלות את הנפח של חלק עם נפח כבר גבוה זה יכול להיות מסוכן

בנה את עצמו זה ברור, אבל יש כמה פרמטרים באימון שאפשר לשנות כדי שיתנו לך תוצאה טובה, וזה הכל שאלה של משחק נכון של הפרמטרים האלה שנותן את התוצאה הטובה ביותר במינימום סיכון
לדוגמא להעלות את הנפח של חלק עם נפח כבר גבוה זה יכול להיות מסוכן
אני תומך במה שאתה אומר, אך אם לבנאדם אין כוח לסיים קרב, לדעתי אחד הדברים החשובים בכל ספורט אירובי, כגון, כדורסל, כדורגל, אגרוף, ועוד, הוא צריך להתמקד בזה, מה גם שלקום בבוקר לפני הכל, ולהתאמן על השק סיבולת, יתן לך מנוחה עד הערב לעוד אימון במידה ותרצה, בנוסף, לעשות את זה בהדרגה וכל יום להוסיף חצי דקה / דקה של אגרוף יבנה לך את הסיבולת לדעתי בצורה לא רעה בכלל, ולעשות את זה בסייקלים מסוימים שיתנו מנוחה מספקת ותוצאות מספקות, הכל עניין של תכנון נכון.

לקונור מקגרגור זה לא ייקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית