הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
ראיתי באינטרנט במלא אתרים ומחקרים שמוכיחים שחלב מסרטן.
אני שותה בסביבות ה1-2 ליטר לעתים 3 ביום, אני עושה את זה במשך 3 חודשים. אני כבר מתכנן להפסיק כי זה ממש מלחיץ אותי כל העניין.
מישהו יודע אם תקופה קצרה כזאת של 3 חודשים של צריכת מוצרי חלב בכמות כה גדולה יעולה להזיק חלילה, בייחוד אם אני עכשיו משנה את הרגלי התזונה שלי בקשר לחלב? (בהנחה שלעתים גם בנוסף לחלב מצטרפים עוד מוצרי חלב מלבד החלב עצמו, ובהנחה שגם לפני ה3 חודשים האלה הייתי צורך מוצרי חלב, אך לא באותה כמות)

חלב לא מסרטן
לחיות מסרטן

כמובן שלהתבסס על 3 ליטר חלב ביום כקלוריות (זה 1800 אאלט) זה לא חכם
תלמד להרכיב תפריט בהתאם

לא ראית שום מחקר, ראית כתבות בווינאט ושטויות כאלה, מחקר אמיתי לא ראית
הדרך היחידה שבה מזיק זה אם אתה רגיש לחלב ושותה כמויות גדולות ממנו, מן הסתם אתה לא אמור להיחשף יותר מדי לדברים שאתה רגיש אליהם

• פותח/ת השרשור
הדרך היחידה שבה מזיק זה אם אתה רגיש לחלב ושותה כמויות גדולות ממנו, מן הסתם אתה לא אמור להיחשף יותר מדי לדברים שאתה רגיש אליהם
בדקתי את העניין, ורגישות ללקטוז מתבטאת בכאבי בטן חזקים, גזים, שלשולים, נפיחות בבטן...
חלק מהתסמינים אכן קורים לי (גזים, שלשולים וכאבי בטן אך קלים) אבל חשוב לי לציין שזה קורה לי רק לאחר שאני שותה כליטר חלב. ממש אח"כ או כמה דקות אח"כ. לאחר שעובר זמן או נגיד יום למחרת או בהמשך החיים, אין לי כאבי בטן, גזיפ יש אבל ממש מעט ואין לי מושג אם זה בגלל החלב, ולא שלשולים. יש לי רגישות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כאבי בטן, שלשולים
זה קורה לי רק מיד אחרי או כמה דקות אחרי שאני מסיים כליטר חלב ברצף.
יום למחרת, כמה שעות אח"כ או כאשר אני לא שותה כמות כזאת גדולה אין לי לא כאבי בטן ולא שלשולים (מעט גזים יום למחרת או כמה שעות אח"כ כן, אך רק כאשר אני שותה כליטר ברצף, ואין לי מושג אם זה בגלל החלב).
אפשר לומר שאני רגיש ללקטוז?
ומה עלול לקרות אם אני אכן רגיש ללקטוז ואני נחשף לכמויות כאלה גדולות של חלב ?

זה קורה לי רק מיד אחרי או כמה דקות אחרי שאני מסיים כליטר חלב ברצף.
יום למחרת, כמה שעות אח"כ או כאשר אני לא שותה כמות כזאת גדולה אין לי לא כאבי בטן ולא שלשולים (מעט גזים יום למחרת או כמה שעות אח"כ כן, אך רק כאשר אני שותה כליטר ברצף, ואין לי מושג אם זה בגלל החלב).
אפשר לומר שאני רגיש ללקטוז?

ומה עלול לקרות אם אני אכן רגיש ללקטוז ואני נחשף לכמויות כאלה גדולות של חלב ?
אתה יכול לדעת אם אתה רגיש אם אחרי שתיה של נגיד כוס חלב יש לך גזים או נפיחות, אבל בכל מקרה יכול להיות שיש לך רגישות ברמה מסוימת, אבל מצד שני לשתות ליטר של כל דבר ברצף יכול להיות לא קל על מערכת העיכול
ולגבי מה זה יעשה, צריכה קבועה של הרבה חלב אם אתה רגיש, יגרום לדלקת כרונית במערכת העיכול, וזה גורם סיכון חשוב לסרטן המעי

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לדעת אם אתה רגיש אם אחרי שתיה של נגיד כוס חלב יש לך גזים או נפיחות, אבל בכל מקרה יכול להיות שיש לך רגישות ברמה מסוימת, אבל מצד שני לשתות ליטר של כל דבר ברצף יכול להיות לא קל על מערכת העיכול
ולגבי מה זה יעשה, צריכה קבועה של הרבה חלב אם אתה רגיש, יגרום לדלקת כרונית במערכת העיכול, וזה גורם סיכון חשוב לסרטן המעי
תודה על התשובה המעולה!

• פותח/ת השרשור
קופסאות אוכל, טונה, שייקים, לא חסר פתרונות
טונה כבר יש לי הרעלה נראה לי אני לא יכול להכניס כבר טונה.. הייתי אוכל המון .
שייק אני עכשיו קונה בע"ה, כי באמת ראיתי שאני לא מצליח להגיע לערכים כמעט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית