שלום לכולם,
אני סיימתי את הסייקל הראשון שלי לא מזמן וכרגע אני בPCT
אני מעוניין להתחיל סייקל שני בקרוב ורוצה לשאול כמה שאלות לפני
אז דבר ראשון אני בן 31 - 175 - שוקל 79 קילו
הסייקל הראשון שלי היה טסטוסטרון אנטט 250מ"ג פעמיים בשבוע - 20 אמפולות
עם HCG מהשבוע השני והיום אני כבר מתחיל לקחת כלמויד וטמוקסיפן, שכן אני בסוף הסייקל הראשון.
המשקל שלי לפני הסקייל : 73.4 קילו - 40 קילו מסת שריר - 5.7 אחוז שומן
לאחר הסייקל : 78.9 קילו - 42.6 מסת שריר - 6.1 אחוז שומן
אני מתאמן חזק כבר יותר מ11 שנה - עשיתי את הסקייל הראשון 'לפי הספר' כמו שייעצתם לי פה ואני מרוצה מהתוצאות.
השאלות שלי הם :
1. כמה זמן מסיום הסייקל הראשון מומלץ להתחיל בסייקל שני ?
2. מה הממלצות פה לגבי סייקל שני במידה ואני רוצה לגדול נקי וחטוב - זתומרת לא נפוח ולשמור על האחוז שומן הנמוך שלי
(לכל מי שעונה לי לגבי המרכיבים של הסייקל ,אבקש ממכם לדבר איתי בשפה שאני יבין ולא בסלנג ומונחים מהעולם, כדי שאני יבין אותכם ברור יותר:37mv:)
3. האם הגדילה שלי מהסייקל הראשון הגיונית ? מימשתי את הפונטציאל של הסייקל הראשון היטב לדעתכם ?
תודה מראש לכל מי שיענה 😃
אני סיימתי את הסייקל הראשון שלי לא מזמן וכרגע אני בPCT
אני מעוניין להתחיל סייקל שני בקרוב ורוצה לשאול כמה שאלות לפני
אז דבר ראשון אני בן 31 - 175 - שוקל 79 קילו
הסייקל הראשון שלי היה טסטוסטרון אנטט 250מ"ג פעמיים בשבוע - 20 אמפולות
עם HCG מהשבוע השני והיום אני כבר מתחיל לקחת כלמויד וטמוקסיפן, שכן אני בסוף הסייקל הראשון.
המשקל שלי לפני הסקייל : 73.4 קילו - 40 קילו מסת שריר - 5.7 אחוז שומן
לאחר הסייקל : 78.9 קילו - 42.6 מסת שריר - 6.1 אחוז שומן
אני מתאמן חזק כבר יותר מ11 שנה - עשיתי את הסקייל הראשון 'לפי הספר' כמו שייעצתם לי פה ואני מרוצה מהתוצאות.
השאלות שלי הם :
1. כמה זמן מסיום הסייקל הראשון מומלץ להתחיל בסייקל שני ?
2. מה הממלצות פה לגבי סייקל שני במידה ואני רוצה לגדול נקי וחטוב - זתומרת לא נפוח ולשמור על האחוז שומן הנמוך שלי
(לכל מי שעונה לי לגבי המרכיבים של הסייקל ,אבקש ממכם לדבר איתי בשפה שאני יבין ולא בסלנג ומונחים מהעולם, כדי שאני יבין אותכם ברור יותר:37mv:)
3. האם הגדילה שלי מהסייקל הראשון הגיונית ? מימשתי את הפונטציאל של הסייקל הראשון היטב לדעתכם ?
תודה מראש לכל מי שיענה 😃