הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' - עדיף לעשות 3X5X110 או 5X5X105 ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בוא נגיד שאני מתביית של משקל שאני מרגיש איתו נוח, החזרות עולות יפה ולהתקדם במשקלים כבר קשה לי (מעדיף לעשות 3X5 או 5X5 מאשר 1X5 עם יותר משקל), רציתי לדעת איזו אפשרות מבין השניים תהיה עדיפה בתקופת מסה , 3X5X110 או 5X5X105 ?

דרך אגב, סיכוי גבוה שאצליח לעשות 5X5X107.5 תוך שבוע-שבועיים אבל אתחיל עם 5X5X105 (ההבדל אצלי בין נפח לבין 1X5 או 3X5 הוא ממש קטן).

אני יכול להגיד שאני עדיין לא סגור על זה או שזה עדיין לא מוכח מה מביא יותר מסה ומגרה יותר את השריר לבודי בילדרים.
3x5 , 5x5 או 3x8

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד שאני עדיין לא סגור על זה או שזה עדיין לא מוכח מה מביא יותר מסה ומגרה יותר את השריר לבודי בילדרים.
3x5 , 5x5 או 3x8
בכל אופן אני מתכנן לעשות 2X8-10 לחיצת דאמבלים כנפח משלים אחרי ה 5X5 , אחרי שקראתי כמה מחקרים שמייק (משה) פרסם המסקנה היא שהכי טוב זה לגוון עם טווח החזרות, יש מחקרים שהראו אותה היפרטרופיה עם סטים של 3X10 וסטים של חמישיות, היתרון בחמישיות הוא שאתה גם צובר כוח ומתחזק.
מבחינתי עלייה במסת שריר תתקבל מהתקדמות , שילוב של חמישיות עם טווח חזרות גבוה יותר ייתן מענה מצוין לדעתי ומנסיוני.

בכל אופן 3X8X90 בנץ' אני עושה באימון חזה השני בשבוע (אימון פחות כבד).
הווליום של 5X5 הרבה יותר גדול מ3X5
ככה שעדיף 5X5 בהנחה ותצליח לעשות את המשקל
שאלה נוספת , יש יתרון להתחיל עם 100, לעלות כמה שבועות עד לתקיעה ולהישאר שם או לעלות ישר ל 105 שאני יודע שאצליח בוודאות ולהישאר שם (אולי תהיה עלייה ל 107.5)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית