ייעוץ או משהו כזה בקשר למדריך ולדדליפט

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
טוב אז אני עומד להתחיל SS אבל מאמן אחד שאני בוטח בו (טנק) אמר שלא כדי לעשות דדליפט מלא אלא רק באוויר (כאילו את החלק של העליה ) ואחר כך עוד חלק ועוד חלק עד שאני אלמד טכניקה

ולפני שתתחילו להכנס בו הוא לא מאמן רגיל הוא קרא את הספר של של ריפטו והוא ענק ויש לי עוד מאמן לא ממש תומך בSS(כי הוא לא התנסה בה) אבל אומר לי לעשות אותה אם אני רוצה והוא נראה באמת מבין בזה והוא לא אמר לי כלום על ההדליפט

ועוד שאלה קטנה בנוגע לאחיזה בדדליפט המאמן הטנק אמר שריך אחיזה אחת רגילה ביד אחת ואחיזה אחת הפוכה ביד השניה(כאילו אחד הפוך מהשני כדי לשפר אחיזה) זה נכון כי אני קורא את הספר של ריפטו אבל אני עמוד 12 ויש לי מבחן גדול עוד מעט אז אין לי זמן לקרוא את הספר בימים הקרובים

תודה מראש על העזרה

• פותח/ת השרשור
כה הבעיה שאני בן 15 ואני לא מבין אנגלית טוב אז כל שורה אני צריך לתרגם מילה... אני עמוד 12 ואין לי זמן לקרוא ביינתיים בגלל המבחנים אז זה או הוא או אתם...

• פותח/ת השרשור
לא הנתה המאמן אמר לי להחזיק ביד אחת אחיזה רגילה וביד השניה הפוכה כאילו יד אחת למעלה יד שניה למעטה זה טוב?

עוד בעיה
קוראים לך שימיייייייייייייייייייייייייייייייייי

לא עדיף לפצח גרעינים על הברזלים בשכונה??

סתם

יש מלא סרטונים של התרגילים, לא צריך אפילו לקרוא. אבל בסופו של דבר בשביל טכניקה נכונה אתה תהיה חייב לקרוא כי יש כל מיני ניואנסים קטנים שצריך לדעת כדי שזה יצא כמו שצריך.
אין תחליף לעבודה קשה ולקריאה ארוכה.

נערך לאחרונה:
מה ההיגיון בללמוד טכניקה של וריאציה אחרת של דדליפט לפני שאתה מתחיל דדליפט? כדי לדעת לעשות דדליפט אתה צריך ללמוד לעשות אותו ולא משהו שדומה לו, האחיזה המשולבת שהוא אמר לך לעשות בדרך כלל עושים במשקלים גבוהים מתי שכבר לא מצליחים להחזיק באחיזה רגילה, זה לא חכם להתחיל ישר מאחיזה משולבת.

עמרי, זה מיותר להתחיל מאחיזה משולבת. גם עומס לא סימטרי, וגם אתה מקבל פחות עבודה על אחיזה.

שימי, נראה לי שאתה במצב מצוין. כשתסיים את הספר, תדע גם אנגלית וגם לבצע את התרגילים הבסיסיים. רווח כפול.

עמרי, זה מיותר להתחיל מאחיזה משולבת. גם עומס לא סימטרי, וגם אתה מקבל פחות עבודה על אחיזה.

שימי, נראה לי שאתה במצב מצוין. כשתסיים את הספר, תדע גם אנגלית וגם לבצע את התרגילים הבסיסיים. רווח כפול.

למה עומס לא סימטרי? על מה בדיוק? וגם אם כן, מה ההשלכות של זה?

תודה, בעצמי עוד לא הגעתי למשקלים שעושים לי בעיית אחיזה, אבל טוב לדעת גם את ה 'למה'...

עומס לא סימטרי על הכתף. לא ראית פאוורליפטרים שנקרא להם הגיד בביספס בגלל אחיזה משולבת?

ראיתי הרבה, אבל קראתי שזה נובע מכפיפה באמצע ההרמה או הרמה עם מפרק לא נעול לא?
לי אישית אין בכלל בעיות באחיזה, היית ממליץ לי לאחוז עם שני הידיים אותו הדבר?

בפורום? כן. כנס לנעוצים בפאוורליפטינג.

עריכה: בעצם נראה שהורידו אותו. צריך להחזיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית