נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
לפני חודשיים פרקתי את הכתף ואני לא מצליח להיכנס לפוזיציה אפילו של HB וזה מרגיש לא נעים כל כך בכתף ..אני מאמין שבעתיד אוכל לעשות היי בר (לואו בר כנראה שאף פעם) אבל בנתיים אני לא יודע מה עדיף לעשות על מנת להרים הכי הרבה שאני יכול בהיי בר מבלי לעשות היי בר למישהו יש פתרון ? אין לי נעלי משקולנים עם עקב גבוהה אז לא יודע כמה פרונט סקוואט יהיה פתרון טוב
ראיתי שיש מוט כזה מיוחד שתופסים מקדימה ואז אפשר לעשות BACK סקוואט מבלי לפגוע בכתף הבעיה היא שאין את זה במכון שלי :/
לעשות רק דדליפט ולג פרס כעזר זה לא רעיון טוב ? (ככה אוכל להביא את הדדליפט שלי למספרים גבוהים ואז אחזור לסקוואט כשאוכל)
יש לציין שאם אני שובר את המפרק כף יד זה מרגיש קצת יותר טוב בכתף (כאילו לוקח את המרפקים יותר קדימה)
ראיתי שיש מוט כזה מיוחד שתופסים מקדימה ואז אפשר לעשות BACK סקוואט מבלי לפגוע בכתף הבעיה היא שאין את זה במכון שלי :/
לעשות רק דדליפט ולג פרס כעזר זה לא רעיון טוב ? (ככה אוכל להביא את הדדליפט שלי למספרים גבוהים ואז אחזור לסקוואט כשאוכל)
יש לציין שאם אני שובר את המפרק כף יד זה מרגיש קצת יותר טוב בכתף (כאילו לוקח את המרפקים יותר קדימה)
נערך לאחרונה: