עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה פעם נעלם עכשיו חזר שובחימום כמו שצריך ומתיחות אחרי כדי לשפר דורסיפלקשיין
אם זה משהו שהתחיל רק לאחרונה יכול להיות שזו דלקת
זה שריר, ממש לא עצםזה כואב יותר בשריר, או יותר בעצם?
לא ממש יודע למה אני עוזר להייטר כמוך, אולי יש לי לב טוב מידי, אבל מה שאתה מתאר נקרא קומפארטמנט סינדרום וזה חמור. אם לא יטופל יגיע למצב של ניתוח במקרה הטוב או נזק בלתי הפיך לעצבים ברגליים במקרה הרע, וזה ניתוח מסובך עם הרבה סיכונים.
רציני לגמרי.
מוזמן לגגל על הסינדרום.wtf באמת?
מוזמן לגגל על הסינדרום.
הכאב לא באותו מקום, הוא בצד השני.גידלתי אבל איך
מבדילים בין זה לבין שין ספליט ?
הכאב לא באותו מקום, הוא בצד השני.
זה לא שאין עוד פתולוגיות של כאבי שוקיים. בטוח יש אפשרויות נוספות שאני לא יודע עליהן. אבל מעבר מלואו באר להיי באר וכאבים בשוק מאחורה? קלאסי שזה יהיה קומפארטמנט סינדרום עקב הלחץ של הירך על השוק בגלל השינוי במכניקה. אולי יש לו משהו אחר, לא יודע, לא עשיתי לו MRI אבל מה שהוא מתאר על הכאב שמתגבר על ידי לחיצה וכו' זה ממש טיפוסי לקומפארטמנט סינדרום.
קופרטמנט סינדרום מורגש בחלק הקדמי של השוק, לא בחלק האחורי (של התאומים)לא ממש יודע למה אני עוזר להייטר כמוך, אולי יש לי לב טוב מידי, אבל מה שאתה מתאר נקרא קומפארטמנט סינדרום וזה חמור. אם לא יטופל יגיע למצב של ניתוח במקרה הטוב או נזק בלתי הפיך לעצבים ברגליים במקרה הרע, וזה ניתוח מסובך עם הרבה סיכונים.
רציני לגמרי.
ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שזה כנראה strain קטן אבל אני לא בטוח.קופרטמנט סינדרום מורגש בחלק הקדמי של השוק, לא בחלק האחורי (של התאומים)
למה אתה לא רוצה ללכת לראות רופא?ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שזה כנראה strain קטן אבל אני לא בטוח.
יש המלצה כללית מעבר לשים קרח ותנוח ? כי אני לא עומד לנוח/לבקר רופא בעד שלום עולמי
לא כרגע, לא בזמן העונהלמה אתה לא רוצה ללכת לראות רופא?