הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היפוטתי - במידה ורוצה לעבור לבילדינג, איזה תכנון יהיה אופטימלי לטווח הארוך

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
נתונים:
מ"ג: 72

הגעתי בSS בזמן האחרון ל:
110 3x5 סקוואט
140x6 דדליפט
פרס 45x3x5
בנץ 72.5x3x5

הרגיש שיש עוד להתקדם אבל מאז היה הפסקה של חודש, נגיד אני רוצה לעבור לבילדינג, איזה תכנון יהיה אופטימלי לטווח הארוך?
(כמובן שאני מתכוון במידה ולוקחים את המתאמן הממוצע עם הנתונים שלי, בלי אופטימיזציות אישיות וכאלה)

לא להשפיל ולהתייחס לדברים בקטע אישי, מחקרים ו'מדע' רצויים.

בשביל אימוני היפרטרופיה אתה צריך יותר נפח.
מנגד, ככל שתהיה יותר חזק שתתחיל אימוני "בילדינג" ככה תוכל להפיק מהם את המיטב.

באופן כללי לא הייתי מתייעץ בפורום פאוורליפטינג לגבי בילדינג, למרות שלחלקינו יש נסיון בנושא.

בשביל אימוני היפרטרופיה אתה צריך יותר נפח.
מנגד, ככל שתהיה יותר חזק שתתחיל אימוני "בילדינג" ככה תוכל להפיק מהם את המיטב.

באופן כללי לא הייתי מתייעץ בפורום פאוורליפטינג לגבי בילדינג, למרות שלחלקינו יש נסיון בנושא.

חלקינו = המפצל

לדעתי פשוט תתחיל a-b, תשמור על טווח חזרות של 4-6 במורכבים, ושים קצת תרגילי עזר, לא צריך להתשגע אלא אפשר בהדרגה לאט לאט.
למשל אימון רגליים יכול להיות 4 סטים של 6 סקוואט ו2 סטים של 12 לאנג'ים ו2 סטים כפיפת ברכיים במכונה של 15 (תאומים תספור בנפרד).
ולאט לאט לפי הצרוך מסויפים סטים או מתקדמים, אם נניח אתה רואה שקשה לך להתקדם בסקוואט ב4 על 6 אפשר לעשות יום אחד נפח 4 על 6 ויום אחד עצימות דרך פירמידה כזו של חמישיות או משהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית