הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית A.B.C.D שאלה בקשר לתוכנית הזאת?

Zion_12$

מושעה
33
1
נק' מוניטין:
1
33
1
צריך להגיע 6 פעמים כדי לעשות את התוכנית הזאת א חזה, ב' רגליים, ג' גב כתפיים, ד' יד קדמית ויד אחורית, יום חמישי ושישי כל פעם להכניס משהו אחר מ- חזה, רגליים, גב כתפיים ויד אחורית וקדמית ויום שבת מנוחה?

כן אבל אין טעם לעשות את התכנית הזאת.
אין טעם לעבוד בנפח גדול כזה וגם במקום להתאמן בתדירות סבירה.

• פותח/ת השרשור
רק רציתי לדעת שזה אפשרי ושזה לא יגרום לפציעה מיותרת,
אני עובד עבודה פיזית כל 11 שעות, נמאס לי מהתכנית AB היא לוקחת הרבה שעה וחצי שעתיים, אם המכון היה ריק הייתי מסיים יותר מהר זה לא יקרה. אני חושב שעדיף לבוא לתת שעה כל יום שריר אחר אני חושב שאני יראה תוצאה יותר טובה מהתכנית הקודמת

רק רציתי לדעת שזה אפשרי ושזה לא יגרום לפציעה מיותרת,
אני עובד עבודה פיזית כל 11 שעות, נמאס לי מהתכנית AB היא לוקחת הרבה שעה וחצי שעתיים, אם המכון היה ריק הייתי מסיים יותר מהר זה לא יקרה. אני חושב שעדיף לבוא לתת שעה כל יום שריר אחר אני חושב שאני יראה תוצאה יותר טובה מהתכנית הקודמת
דווקא ABCD עושות רושם של תוכניות שמפוצצות בהמון תרגילים וגורמות לאימונים להיות ארוכים הרבה יותר, לא חושב שאי פעם ראיתי מישהו שעושה ABCD ומסיים אימון בשעה

• פותח/ת השרשור
דווקא ABCD עושות רושם של תוכניות שמפוצצות בהמון תרגילים וגורמות לאימונים להיות ארוכים הרבה יותר, לא חושב שאי פעם ראיתי מישהו שעושה ABCD ומסיים אימון בשעה
היום סיימתי אימון רגליים ב-50 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית