הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב דוקר מחגורה בסקוואט

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
לאחר תקופה שלא הרמתי כבד סקוואט בגלל פציעה אני לאט לאט חוזר.
בכל פעם שאני מנסה להרים עם חגורה כבד אני מרגיש בבטן התחתונה-ירך בצד שמאל כאב דוקר (לא ממש מרגיש כמו שריר תפוס) והחגורה בכלל לא נמצאת באזור של הכאב - הכאב מרגיש כאב עמוק.
אם אני אנסה את אותו המשקל בלי חגורה לא יהיה כאב בכלל, אשמח לדעת אם למישהו קרה או יודע מה זה יכול להיות? כרגע עובד בלי חגורה
דדליפט עם חגורה לא עושה לי את הכאב הזה.

שים לב שהטכניקה שלך לא משתנה בגלל החגורה ואתה עומד בתנוחה שבה לא נוח לך לעמוד
במידה וזה לא זה, יכול להיות שיש לך בקע קל, והלחץ התוך בטני המוגבר גורם לך להרגיש את זה

זה שהכאב לא איפה שהחגורה יושבת לא אומר כלום, לחץ על עצב בחוליות הלומבריות התחתונות לדוגמה יכול להתבטא בכאב בירך/ישבן(העצב סיאטי)

כל מה שקשור בכאב הוא בגדל ספקולציה(גם עם צילום וגם עם CT לפעמים), רוב הכאבים לא מאובחנים באופן חד משמעי וזה אחד הדברים שהכי קשה לאבחן(גם לרופא)- אז אל תצפה לאבחונים דרך האנטרנט

אם כואב עם חגורה אל תשתמש בה בינתיים

• פותח/ת השרשור
שים לב שהטכניקה שלך לא משתנה בגלל החגורה ואתה עומד בתנוחה שבה לא נוח לך לעמוד
במידה וזה לא זה, יכול להיות שיש לך בקע קל, והלחץ התוך בטני המוגבר גורם לך להרגיש את זה

זה שהכאב לא איפה שהחגורה יושבת לא אומר כלום, לחץ על עצב בחוליות הלומבריות התחתונות לדוגמה יכול להתבטא בכאב בירך/ישבן(העצב סיאטי)

כל מה שקשור בכאב הוא בגדל ספקולציה(גם עם צילום וגם עם CT לפעמים), רוב הכאבים לא מאובחנים באופן חד משמעי וזה אחד הדברים שהכי קשה לאבחן(גם לרופא)- אז אל תצפה לאבחונים דרך האנטרנט

אם כואב עם חגורה אל תשתמש בה בינתיים

יתכן והיה חכם לציין את זה קודם, הפסקתי לתקופה בגלל כאבים בירך מקדימה וגב תחתון, כעת הסקוואט שלי הוא בעמידה מאוד צרה וכך לא כואב לי כלל בירך, במידה ואני ארחיב את העמידה הכאב יחזור. (כבר עשיתי צילום וע"פ האורטופד הכל נראה בסדר)
אשמח לדעת מה הדרך החכמה להתמודד עם לחץ על עצב בחוליות, האם להמשיך רגיל בעמידה צרה ללא חגורה? מומלץ לשנות משהו?

נערך לאחרונה:
יתכן והיה חכם לציין את זה קודם, הפסקתי לתקופה בגלל כאבים בירך מקדימה וגב תחתון, כעת הסקוואט שלי הוא בעמידה מאוד צרה וכך לא כואב לי כלל בירך, במידה ואני ארחיב את העמידה הכאב יחזור. (כבר עשיתי צילום וע"פ האורטופד הכל נראה בסדר)
אשמח לדעת מה הדרך החכמה להתמודד עם לחץ על עצב בחוליות, האם להמשיך רגיל בעמידה צרה ללא חגורה? מומלץ לשנות משהו?
תמשיך לעבוד עם מה שעובד לך הכי טוב, אין צורך בכוח לעשות דברים שעושים לך רע

קודם כל אם לא כואב בלי חגורה תעבוד בלי חגורה אין פה שאלה, אז תרים קצת פחות, לא נורא

בגדול בכל מה שאין לו פתולוגיה מובהקת(פריצת דיסק/בלט חוליה וכו') הרופא יפנה אותך לפיזיותרפיה.
אם יש לך פיזיותרפיסט טוב- תתחיל משם, אל תלך לסתם פיזיותרפיסט דרך הקופה זה בגדר בזבוז זמן.
אם הפיזיותרפיסט לא עזר ויש לך צילומים הייתי נותן צאנס לכירופרקט למספר טיפולים.

כירופרקט בישראל הוא ממש underrated כי המקצוע נחשב "אלטרנטיבי", אישית מצאתי שזה אחד הדברים הכי טובים שאני יכול לשלם עליהם כסף.

לי היה מקרה שבו כאב לי בירך(מרגיש כאב בתוך המפרק) שהמקור שלו בכלל בגב התחתון, ניסיתי פיזיותרפיה, דיקור מערבי, טווינה, עיסוי רפואי, דיקור סיני, כל הדברים האלה היו בזבוז זמן והדבר היחיד שהחזיר לי את התפקוד ל100% היה סדרת טיפולים אצל כירופרקט כי הכאב בכלל לא נבע ממקור שרירי וכל הטיפולים לא עזרו(כשהוא כן ממקור שרירי מה שהכי עזר לי היה דיקור מערבי בטריגר פוינט)

• פותח/ת השרשור
קודם כל אם לא כואב בלי חגורה תעבוד בלי חגורה אין פה שאלה, אז תרים קצת פחות, לא נורא

בגדול בכל מה שאין לו פתולוגיה מובהקת(פריצת דיסק/בלט חוליה וכו') הרופא יפנה אותך לפיזיותרפיה.
אם יש לך פיזיותרפיסט טוב- תתחיל משם, אל תלך לסתם פיזיותרפיסט דרך הקופה זה בגדר בזבוז זמן.
אם הפיזיותרפיסט לא עזר ויש לך צילומים הייתי נותן צאנס לכירופרקט למספר טיפולים.

כירופרקט בישראל הוא ממש underrated כי המקצוע נחשב "אלטרנטיבי", אישית מצאתי שזה אחד הדברים הכי טובים שאני יכול לשלם עליהם כסף.

לי היה מקרה שבו כאב לי בירך(מרגיש כאב בתוך המפרק) שהמקור שלו בכלל בגב התחתון, ניסיתי פיזיותרפיה, דיקור מערבי, טווינה, עיסוי רפואי, דיקור סיני, כל הדברים האלה היו בזבוז זמן והדבר היחיד שהחזיר לי את התפקוד ל100% היה סדרת טיפולים אצל כירופרקט כי הכאב בכלל לא נבע ממקור שרירי וכל הטיפולים לא עזרו(כשהוא כן ממקור שרירי מה שהכי עזר לי היה דיקור מערבי בטריגר פוינט)
נשמע כמו מקרה מאוד דומה לשלי, בכל מקרה אנסה באמת למצוא פיזיותרפיסט/כירופרקט טוב ואתן לזה נסיון (אורתופדים למינהם קצת ייאשו אותי)
תודה רבה לשניכם על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית