הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה חדשה - צריך המלצות.

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570
נתחיל מזה שאני רוצה רק סינגל פרונג כי הדאבל שיש בRDX שהשתמשתי עד עכשיו סרטן אז אני פשוט מתלבט בין שלוש חגורות:
1. אינזר פוראבר.
2. טיטאן לונג הורן.
3. או החגורה ששוהם מכין ששמעתי רק טוב עלייה.

אני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את החגורות הנ"ל המון זמן (לפחות איזה שנתיים) או מה ששמעו מאנשים וכו'. פתוח גם להצעות וחברות אחרות.
ד"א אני לא רוצה לבר כי אני שם בכל תרגיל חור שונה אז עכשיו בין כל תרגיל להוציא מברג פשוט אין כוח לזה...

אני עם החגורה של שוהם כמעט שנה
היה לי RDX חומה וקיבלתי מתנה RDX שחורה
אני יכול להגיד לך בוודאות שזו חגורה ברמה מאוד מאוד גבוהה
אני מכיר הרבה מאוד אנשים שמשתמשים בה שנותנים מספרים יפים מאוד (אני ביניהם 😛)
לדעתי היא שווה את המחיר ולא יורדת מהחגורות האחרות בשוק וגם היא תחסוך לך הרבה שקלים

• פותח/ת השרשור
לדעתי היא שווה את המחיר ולא יורדת מהחגורות האחרות בשוק וגם היא תחסוך לך הרבה שקלים
גם אני מיד רציתי לקנות אבל כרגע אין להם את הפרונגים אז זה נתן לי זמן לחשוב. תודה על התשובה.

תבדוק עם @SmokingSnake אם יש חגורות של טיטאן במלאי.
לי יש את הלונגהורן והיא רמה שונה לגמרי מה RDX שהייתה לי קודם.
חשוב לי לציין כי ההבדל לא מתבטא בביצועים אלא בנוחות ואורך החיים של החגורה

היי, בקשר לטיטאן ישראל: הבאנו בערך 20 חגורות לפני שבועיים, החגורה האחרונה נמכרה שלשום ככה שהמלאי נגמר.
לצערי לא יתחדש מלאי ב3 חודשים הקרובים כך שלא ממליץ לחכות(זמני ייצור די ארוכים בארה"ב, כל חגורה מיוצרת בתהליך ידני וכו')

בהצלחה

ממליץ בחום על Titan Longhorn אני משתמש בסינגל פרונג והיא מאוד נוחה, הזמנתי מחו"ל כשלא היה לTitan Israel במלאי לפני בערך חצי שנה, חיכיתי בערך 3 שבועות למשלוח אבל היה שווה לחכות אני מאוד מאוד מרוצה מהחגורה

ממה שראיתי בפורום כל אחד שיש לו את אחת מ 3 החגורות ימליץ בחום עליה, מצד שני לא ראיתי כאן מישהו שהייתה לו יותר מאחת מהגורות הנ"ל במשך כמה זמן ויכול באמת לתת השוואה ביניהם. שורה תחתונה, אני מניח ששלושתן טובות ובאותה רמה.

בדוק פה: Powerlifting Belts by Pioneer • General Leathercraft Mfg.

הזמנתי מהם חגורת "4 לסקוואט וחגורת "3 לאשתי, שבה אני משתמש בדדליפט.

כשהזמנתי לפני שנה המחירים היו נמוכים יותר וזמן האספקה קצר יותר, אבל אתה יכול לבחור בדיוק איזו חגורה אתה רוצה ויכול להיות שזמני האספקה עדיין יהיו קצרים.

• פותח/ת השרשור
בדוק פה: Powerlifting Belts by Pioneer • General Leathercraft Mfg.

הזמנתי מהם חגורת "4 לסקוואט וחגורת "3 לאשתי, שבה אני משתמש בדדליפט.

כשהזמנתי לפני שנה המחירים היו נמוכים יותר וזמן האספקה קצר יותר, אבל אתה יכול לבחור בדיוק איזו חגורה אתה רוצה ויכול להיות שזמני האספקה עדיין יהיו קצרים.
דווקא עליהם שמעתי לא הרבה דברים טובים... הרבה אנשים התלוננו על זה שהתפרים של החגורה חלשים מאוד ושהשכבות של העור נפרדות בקצוות של החגורה. חוץ מהשירות לקוחות שלהם לא שמעתי טוב עליהם.

שלושת החגורות טובות(כל חגורה מעור אמיתי תיהיה טובה), וכולם לפי מה שאני זוכר במחיר זהה.
תזמין את החגורה שתגיע הכי מהר.

לי אישית יש חגורה של best belts כבר איזה 3 שנים והיא אחלה חגורה שבעולם.

לאיזה rdx שחורה התכוונתה לזאתי?
Screenshot_20170101-191746.png

ואיך היא? הזמנתי אותה

עושה ת'עבודה מצד שני לא עבדתי עם משקלי עבודה מטורפים כמו של הרוב כאן

בנוסף דאבל פרונג למען האמת לי אישית די מציק, אם הייתי יכול הייתי לוקח סינגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית