הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוטות מתברגים ופלטות קלות בהשאלה / נורא בזול

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
אני מאמן קבוצה קטנה של קשישים (למעשה בעיקר קשישות), במרכז יום לקשיש, עד עכשיו עם ציוד מאולתר אבל הגענו לשלב שכבר אין תחליף למוטות ומשקולות. כיוון שהכל בהתנדבות וגם הציוד - אם יהיה - הוא רק על חשבוני, אני מחפש בנרות חמישה או שישה מוטות מתברגים, 1.6 מ' ומעלה, ופלטות קטנות (עד 10 ק"ג), ושיהיו בהשאלה לכמה שבועות טובים עד שאצליח להתארגן על הכל. לחילופין, אם יהיה נורא בזול אני אקנה. תבורכו.
גיא - 058-6613369
נ.ב.
עצות לציוד אלטרנטיבי תוצרת בית, ציוד רגיל בזול, רעיונות והשגות יתקבלו בתודה.
איזורים רלוונטיים:
קריות
חיפה
ראשל"צ
רחובות
ירושלים וסביבותיה

אני מאמן קבוצה קטנה של קשישים (למעשה בעיקר קשישות), במרכז יום לקשיש, עד עכשיו עם ציוד מאולתר אבל הגענו לשלב שכבר אין תחליף למוטות ומשקולות. כיוון שהכל בהתנדבות וגם הציוד - אם יהיה - הוא רק על חשבוני, אני מחפש בנרות חמישה או שישה מוטות מתברגים, 1.6 מ' ומעלה, ופלטות קטנות (עד 10 ק"ג), ושיהיו בהשאלה לכמה שבועות טובים עד שאצליח להתארגן על הכל. לחילופין, אם יהיה נורא בזול אני אקנה. תבורכו.
גיא - 058-6613369
נ.ב.
עצות לציוד אלטרנטיבי תוצרת בית, ציוד רגיל בזול, רעיונות והשגות יתקבלו בתודה.
איזורים רלוונטיים:
קריות
חיפה
ראשל"צ
רחובות
ירושלים וסביבותיה

אין לי איך לעזור לך עם ציוד, אבל שמע כל הכבוד על מה שאתה עושה !

• פותח/ת השרשור
מישהו תרם לי לצורך העניין מוט W מתברג. מישהו רוצה להתחלף ולתת תמורתו מוט ישר, רצוי 1.6 ומעלה ?

יכול לתת לך 2 דאמבלים מתברגים, 4 פלטות של 5 ו 4 פלטות של 2.5, בחיפה.
נוסע כל יום לקריות (צור שלום) אם נוח לך יותר.

• פותח/ת השרשור
יכול לתת לך 2 דאמבלים מתברגים, 4 פלטות של 5 ו 4 פלטות של 2.5, בחיפה.
המון תודה, זה כבר ממש התקדמות. לא צריך את המוטות הקצרים, עדיין מחפש ארוכים. מתכנן נסיעה בכיוון ברביעי או חמישי, אצור קשר בפרטי.

למישהו יש רעיון איך לסמן פלטות כדי שאדע למי להחזיר מה?

המון תודה, זה כבר ממש התקדמות. לא צריך את המוטות הקצרים, עדיין מחפש ארוכים. מתכנן נסיעה בכיוון ברביעי או חמישי, אצור קשר בפרטי.

לי אין צורך בהן אז אתה יכול לשמור אותן או לתרום אם יש לך למי, חבל שזה שוכב אצלי בלי שימוש. אגב נזכרתי שיכול להיות שיש לי מוט ארוך מתברג, זה במעלות צריך לבדוק אם לא זרקנו אותו. אם הוא עדיין שם כנראה שהוא חלוד כי הוא שכב בחוץ הרבה זמן. אם יש לך מה לעשות איתו אני יכול להביא פעם הבאה שאהיה שם.

טיפקס/צבע שמן

• פותח/ת השרשור
תודה מקרב לב @PowerLifting ו- @yujinius על הציוד, וגם על הלבביות.
תודה גם לכל המגיבים על העידוד!
נתחיל לעבוד עם זה כבר בשבוע הקרוב.
גיא, בשם: שרה, דינה, בלהה, רייני, ריימונד, וניסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית