תוכנית סמולוב-smolov squat cycle

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
סמולוב smolov squat cycle

סמולוב היא תוכנית רוסית לאימון כח שנוצרה על ידי מאמן ספורט רוסי הנקרא "S.Y. Smolov"
שימוש בתוכנית יעלה לך את הסקוואט עד ל100 פאונד ב13 שבועות .

דרישות לסמולוב :
1. סקוואט של 1.5 משקל גוף , לדוגמא 150 קילו לבן אדם במשקל 100 קילו , אם אתה לא מסוגל לבצע זאת שפר את הסקוואט בעזרת תוכנית אחרת עדיפות לתוכניות לינאריות בסגנון 5X5 .
2. טכניקה טובה , אתה חייב להיות מסוגל לבצע סקוואט בטכניקה נקייה וטובה בדגש על הRM1 שלך , אם אתה לא מסוגל , 55 X.
3. בריא כמו שור , סמולוב היא תוכנית של 13 שבועות , אז עם אתה פצוע או מתגבר מפציעה תחכה עד שתחלים , ורק אז תתחיל את התוכנית .
4. גישה , סמולוב היא תוכנית מאוד קשה גם מבחינה פיזית וגם מנטלית . היא לא מתאימה לכל אחד .

איך סמולוב עובדת ?
התוכנית לוקחת 13 שבועות . הסטים והחזרות משתנים מאימון לאימון . משקלי העבודה שלך הם אחוזים מהRM1 שלך .

סמולוב כולל 4 מחזורים (סייקלים)
1. סייקל היכורת – 2 שבועות של סקוואט סייקל להכין אותך למה שהולך לבוא , אתה תרים משקלים עד ל90% מRM1 שלך .
2. סייקל הבסיס – 4שבועות שכוללים 4 אימונים של סקוואט , 125 חזרות של סקוואט כל שבוע . 3 שבועות ברצף , בשבוע הרביעי אתה תבדוק את הRM1 שלך אחרי הדילוד .
3. סייקל ההתאוששות – שבועיים של תרגילי כח ומהירות במקום סקוואטים , השלב הזה יתן לך מנוחה מנטלית ופיזית מהסקוואטים ויכין אותך לסייקל האחרון .
4. סייקל הטירוף – 3 שבועות של 3 אימונים בשבוע ועלייה בעצימות בשבוע הרביעי , בשבוע החמישי אתה תעשה דילוד ותבדוק את הRM1 שלך .

השיפור שלך תלוי במשקל הגוף שלך והנסיון שלך בתחום , מתאמנים כבדים יותר יכולים להעלות את הסקוואט שלהם ב100 פאונד , מתאמנים קלים יותר עלולים לשפר רק ב50 פאונד .
מישהוא שעושה סקוואטים של 2.5 ממשקל גופו יבצע שיפור קטן יותר ממישהוא בעל סקוואט של1.5 ממשקל גופו .

הורידו את הקובץ הזה לפני שתמשיכו לקרוא את שאר המאמר -http://www.stronglifts.com/files/smolov.stronglifts.zip
הציבו את הRM1 שלכם בחרו קילוגרמים/פאונדים , וקבעו את תאריך ההתחלה לתוכנית .

הצלחה בסמולוב
"עם אחרים עשו את זה ,גם אני יכול " , כשה נעשה קשה תזכור שאחרים עשו את זה כבר בעבר .
כמה טיפים :
1. תתכנן – שחרר לעצמך שבועות חופשיים . עם אתה עסוק ואין לך זמן בגלל עבודה ,לימודים , חברים או משפחה , אז זה לא הזמן המתאים לבצע אותה . הכן את עצמך !
2. תאכל – אימוני הסקוואט האינטנסיבים הכוללים הרבה סטים וחזרות ישאירו אותך רעב , אל תדאג לאחוז השומן שלך ודברים כאלו .
3. שינה – חוסר שינה הורג את המוטביציה ומונע התאוששות טובה , תישן כמו שצריך .
4. מניעת פציעות – הפחתת לחץ על עמוד השדרה בשביל הגב התחתון שלך בצע מתיחות ותרגילי מוביליות לגלוטס והאגן על מנת למנוע פציעות .
5. שותף לאימונים – יעזור לך ברגעים הקשים ויתן לך מוטיבציה למהשיך להתאמן .

תרגילים אחרים בתוכנית :
הנפח הגבוה של הסקוואט יפעיל את שרירי הגב התחתון שלך ואת הבטן וכמובן את הרגליים .
אל תעשה בתוכנית את התרגילים הבאים :
דדליפט , פוואר קלינס , בנט אובר רו , מילטרי פרס או אובר הד פרס ,.
תצמד לבנץ פרס לחיצת כתפיים בישיבה , מתח ומקבילים .
אל תדאג לאיבוד כח , הסקוואטים ישמרו ואפילו יעלו את הדדליפט שלך .
אתה עדיין יכול לעשות בנץ פרס ולחיצת כתפיים בישיבה היא אלטרנטיבה לאובר הד פרס .

תרגמתי את התוכנית מכאן :
http://stronglifts.com/how-to-add-10...-squat-smolov/

נערך לאחרונה:
למי שלא בטוח לגבי התוכנית, יש גרסה יותר קלה שנקראת smolov jr שניתן ליישם אותה גם לדדליפט ולבנץ' פרס.
היא נמצאת ב FAQ באתר הזה: http://wkak.net/SmolovFAQ.htm.

בכל מקרה, לרוב האנשים כאן לדעתי אין מספיק ניסיון כדי לנסות אותה. אין להם יכולת להתמודד אפילו עם חצי הvolume שיש בתוכנית, והם לא מיצו התקדמות לינארית עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
למי שלא בטוח לגבי התוכנית, יש גרסה יותר קלה שנקראת smolov jr שניתן ליישם אותה גם לדדליפט ולבנץ' פרס.
היא נמצאת ב FAQ באתר הזה: http://wkak.net/SmolovFAQ.htm.

בכל מקרה, לרוב האנשים כאן לדעתי אין מספיק ניסיון כדי לנסות אותה. אין להם יכולת להתמודד אפילו עם חצי הvolume שיש בתוכנית, והם לא מיצו התקדמות לינארית עד עכשיו.

תודה ברוך הבא לפרום .
לא קראתי עדיין על כאלה שביצעו סמולוב לדדליפט או לבנץ' (גם לא גרסאת הJR ) .
נראה לי קצת עמוס גדול מידי לדדליפט .

מסכים אותך לגביי מיצוי ההתקדמות הלינארית לפני שמתחילים עם תוכנית בסגנון זה .

תודה.

אני גם לא ראיתי אנשים שניסו סמולוב עם דדליפט. נראה לא שפוי 😃

בכל מקרה, אני הייתי מנסה את זה רק בשבועות של חופש ועם הרבה שינה כמו שאמרת.

אם אתה בקטע של תוכניות של רוסים, תחפש על sheiko. נראה הרבה יותר שפוי.

• פותח/ת השרשור
תודה.

אני גם לא ראיתי אנשים שניסו סמולוב עם דדליפט. נראה לא שפוי 😃

בכל מקרה, אני הייתי מנסה את זה רק בשבועות של חופש ועם הרבה שינה כמו שאמרת.

אם אתה בקטע של תוכניות של רוסים, תחפש על sheiko. נראה הרבה יותר שפוי.

מכיר אותה , האמת בזמן האחרון אני קורא עליה יותר ויותר .
אולי אני יעלה אותה לפה מתישהוא בימים הקרובים .

מכיר אותה , האמת בזמן האחרון אני קורא עליה יותר ויותר .
אולי אני יעלה אותה לפה מתישהוא בימים הקרובים .

מעניין אותי מאיפה אתה קורא? יש לי ספר ברוסית של sheiko. חוץ מזה לא מצאתי שום דבר באינטרנט.

למזלי אני יודע רוסית 😃

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי מאיפה אתה קורא? יש לי ספר ברוסית של sheiko. חוץ מזה לא מצאתי שום דבר באינטרנט.

למזלי אני יודע רוסית 😃

יש לי כמה פורומים שאני קורא .
וחוץ מזה עוד 2-3 אתרים והכי חשוב מהכל את גוגל .
אגב יש לי תרגום של הספר לאנגלית על המחשב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית