הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה בזמן הארוחה

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
שאלה שמטרידה אותי לא מעט זמן.
אני מקדים ואומר, היא די פתטית אבל אני מרגיש שאני צריך תשובה אליה באופן וודאי כדי להפסיק להרגיש רע.
והשאלה- מתי זה נחשב "ארוחה חדשה" לגוף? זאת אומרת- נגיד ואני אוכל חזה עוף ואורז אחרי אימון ואני עושה הפסקה באמצע הארוחה למשך כמה דקות ואח"כ חוזר לאכול.
האם זה נחשב לגוף כארוחה חדשה או כהמשך לארוחה המדוברת? (זה חשוב מבחינת כמות החלבון אחרי אימון)

זה לא חשוב בכלל בשום צורה, זה לא משנה לגוף כלום, הגוף לא סופר ארוחות והוא לא עושה חישובים קדימה, הגוף שלך מתמודד עם מה שתיתן לו
אם אתה רוצה להיכנס לקטנות, אפשר להגיד שארוחה חדשה לחלוטין תהיה אחרי 2-3 שעות לאחר שהקיבה התרוקנה, אבל זו כנראה רק דרך אחת להגדיר "ארוחה חדשה"

מבחינת הגוף אין דבר כזה ארוחה חדשה, יש כמה זמן לוקח לו לפרק את המזון לאנרגיה, וזה משתנה בין אבות המזון השונים ובין המאכלים השונים.
בכל מקרה, זה לא באמת משנה, אתה יכול לאכול ארוחה אחת ביום שתכלול את הכל, או שאתה יכול לחלק את זה לכמה ארוחות, בסופו של יום זה אותו האפקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית