הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתפתח כמו שצריך

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
  • היי

אני מתאמן יותר מ 10 שנים, משתמש בתוספים- מולטי ויטמין, קריאטין 5 גר, גלוטמין 5 גר, bcaa פעם ביום, gh max, dhea, ואני לא רואה הרבה התקדמות. כיצד אפשר לעזור לי בנושא?

גובה 182 ס״מ, שוקל 94, אחוזי שומן בערך 12.

ייתכן שהבעיה בתזונה? אני אוכל 3000 קלוריות- נקיות בלי שטויות. 350 גר פחמימות, 110 שומנים, והשאר חלבון. לפי החישוב אני צריך לאכול 3400 אבל כשאני אוכל כך הבטן גודלת ולא הרבה השריר..

מתאמן 5 פעמים בשבוע

אשמח לעזרה

אם אתה לא גדל אתה לא אוכל מספיק
ומה זה רק הבטן גודלת?! נשמע שאתה קצת אובססיבי לאיזור
ועוד משהו - רוב התוספים שאתה לוקח אינם נחוצים כלל

הדבר היחיד שאתה מפתח זה את תעשיית תוספי התזונה עם כל הכסף שאתה מבזבז על 4 מ6 תוספים שרשמת
ואם לא תאכל לא תגדל אין פה משהו יותר מידי מסובך
ואתה 12 אחוז שומן איזה בטן בדיוק תהיה לך אם תעלה במשקל?

• פותח/ת השרשור
איזה תוספים אינם נצרכים?
ואיך מתפתחים ללא תוספים? אני מתאמן הרבה שנים ולא הגעתי למצב הרצוי- לא מדבר על להיות קרנף אלא יותר התפתחות. אכלתי ואני אוכל אבל נראה שזה לא מספיק רק האוכל
אולי תגלה לי איך אלו עם הגוף המפותח יותר עשו את זה? מה הסוד שלהם? לא מאמין שרק מאוכל

כל מה שרשמת אחרי קריאטין
מחקרית מוכח שלא יעיל לא משנה מה יגידו לך הבחורים הגדולים במכון או ביוטיוב או כל שטות כזו
חבל על הכסף
האלו עם הגוף המפותח או משתמשים בחומרים לא חוקיים או שזכו לגנטיקה טובה יותר
אם אתה לא מוכן אפשרות א' אז פשוט תהיה צריך לעלות במשקל כדי לעלות עוד במסת שריר ואז לחטב כדי לרדת במסת שומן
אין איזה סוד מיוחד

• פותח/ת השרשור
אלו שאני מדבר עליהם לא נראים כמו גוף של סטרואידים. ובתור מתאמן של הרבה שנים אני מבין שגם מאוכל לבד זה לא בא. נראה לי שיש משהו שהם לא מגלים.. איזה תוסף או משהו

כן, זה נקרא לאכול כמה שצריך לאכול
אתה רשמת בעצמך, אתה צריך לאכול 3400 ואתה אוכל 3000
איך אתה מצפה לפתח מסת שריר ככה?
תתחיל לאכול וזה יפתור לך את כל הבעיות

• פותח/ת השרשור
אבל אחוז השומן בגוף עולה
מכיר את מוג׳י מ- Miami muscle? איך ייתכן שהוא אומר שכל השנה הוא על אחוז שומן נמוך ואף פעם לא צריך לעלות? נראה שיש כאן משהו אני מפספס
ואתה יודע מה העניין? שכמה פעמים עשיתי כך- אכלתי 3400 ועליתי בשריר ובשומן, ואח״כ כשחיטבתי חזרתי למצב הקודם. כאילו הכל היה סתם.. לכן היה נראה לי שאני מפספס משהו וחשבתי שזה התוספים

קצת מפתיע אותי שאף אחד לא שאל אותו את השאלה הכי חשובה חוץ ממה הוא אוכל - מה התוכנית אימונים שלך?
זה שאתה מתאמן 5 פעמים בשבוע לא אומר שזה טוב.
מה המשקלי עבודה שלך? איזה תוכנית אתה עושה? אתה עולה במשקלי העבודה באופן קבוע?
תעיף את כל תוספי התזונה המיותרים האלה (חוץ מקריאטין ומולטי ויטמין).

• פותח/ת השרשור
ניסיתי כמה סוגי תוכניות במשך השנים. Abc, ab, כיום- חלוקה של חמישה ימים abcde.
משקלי עבודה מקסימום שאני יכול...
לעלות במשקלים אני כבר לא מצליח, חלק מהאימון עושה גם חזרות נמוכות- 6 אבל זה לא מחזק אותי להמשך האימונים להרים יותר

מההודעה הראשונה בשרשור אני יכול לנחש שהבעיה בתזונה ו/או בתכנית אימונים. למה אני מנחש את זה? כי הדבר הראשון שאתה כותב זה את התוספים שאתה לוקח (אמרו כאן כבר שהרוב לא נחוץ) ומחפש איזה תוסף קסם שמישהו שומר בסוד שיביא לך גוף מפותח במקום לשאול על תזונה ו/או אימונים.
כיום- חלוקה של חמישה ימים abcde.
חלק מהבעיה כאן, בתכנית שלך.
כמה זה? בתרגילים המורכבים מה משקלי העבודה?
מכיר את מוג׳י מ- Miami muscle? איך ייתכן שהוא אומר שכל השנה הוא על אחוז שומן נמוך ואף פעם לא צריך לעלות? נראה שיש כאן משהו אני מפספס
אני לא יודע מי זה אבל בתור בנאדם בן 36 אתה אמור לדעת לא להאמין לכל מה שאתה רואה באינטרנט.
גובה 182 ס״מ, שוקל 94, אחוזי שומן בערך 12.
אגב אם אלה באמת הנתונים שלך אתה אמור להיות מפותח לא רע בכלל. יכול להיות שמשו כאן לא נכון?

ניסיתי כמה סוגי תוכניות במשך השנים. Abc, ab, כיום- חלוקה של חמישה ימים abcde.
לעלות במשקלים אני כבר לא מצליח, חלק מהאימון עושה גם חזרות נמוכות- 6 אבל זה לא מחזק אותי להמשך האימונים להרים יותר
איך יחזק? אתה עובד בתוכנית גרועה, ואיך אתה מצפה לגדול ולהתחזק אם אתה מגרה שריר רק פעם אחת בשבוע, בלי תכלית, מעמיס עליו כאילו מחר סוף העולם אבל העיקר ״אוכל הרבה״...
תעבור ל ab נורמלית שמבוססת על תרגילי הבסיס ל 5 חזרות, עוד תרגיל אחד בלבד לכל שריר ל 8-10 חזרות ותעלה במשקל על המוט 2.5-5 קילו כל שבוע ואחרי זה תגיד שאתה לא גדל.

• פותח/ת השרשור
מההודעה הראשונה בשרשור אני יכול לנחש שהבעיה בתזונה ו/או בתכנית אימונים. למה אני מנחש את זה? כי הדבר הראשון שאתה כותב זה את התוספים שאתה לוקח (אמרו כאן כבר שהרוב לא נחוץ) ומחפש איזה תוסף קסם שמישהו שומר בסוד שיביא לך גוף מפותח במקום לשאול על תזונה ו/או אימונים.

חלק מהבעיה כאן, בתכנית שלך.

כמה זה? בתרגילים המורכבים מה משקלי העבודה?

אני לא יודע מי זה אבל בתור בנאדם בן 36 אתה אמור לדעת לא להאמין לכל מה שאתה רואה באינטרנט.

אגב אם אלה באמת הנתונים שלך אתה אמור להיות מפותח לא רע בכלל. יכול להיות שמשו כאן לא נכון?

1. מה היית ממליץ לשנות בתכנית?

2. בנץ' פרס 100 ק"ג ל 6 חזרות(חזרות די איטיות). סקוואט לא עובד גבוה- 110 ק"ג. (לא מחפש רגליים ענקיות, גם ככה הן גדולות, ולא רוצה להפצע). V BAR עם מוט צד אחד תקוע בריצפה.. (גב)- 80 ק"ג 8 חזרות. יד קדמית עם מוט ישר- 60 ק"ג 6 חזרות... וכו'..

3. לא מאמין להכל אבל מחפש ממי ללמוד שנראה טוב..

4. יש מסת שריר, רק מחפש לגדול עוד..

1. מה היית ממליץ לשנות בתכנית?
הייתי ממליץ לשנות את התכנית. אתה עובד פעם בשבוע על כל קבוצת שרירים, כנראה בנפח גבוה (הרבה סטים לכל שריר). עדיף לעבוד על כל קבוצת שרירים בתדירות גבוהה יותר ועם פחות נפח בכל אימון, אפשר לעשות את זה עם AB שבנויה טוב. יש כאן בפורום אימונים לא מעט שרשורים על AB, דפדף שם.
3. לא מאמין להכל אבל מחפש ממי ללמוד שנראה טוב..
מי שנראה הכי טוב הוא ממש לא בהכרח המקור הכי טוב למידע.

• פותח/ת השרשור
בסדר גמור תודה על העזרה, אני אעשה מה שאמרת ואעבור ל AB. רק תגלה לי אולי מה הסוד של אלו שנראים טוב... מה הם יודעים ועושים שאני לא עושה?
אני התאמנתי גם AB תקופה ולא הגעתי לרמה הזו

תקרא כאן גם:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
תבנה לך תפריט בהתאם לערכים.
אני התאמנתי גם AB תקופה ולא הגעתי לרמה הזו
AB זה סוג של פיצול, לא תכנית. יש המון תכניות AB, יש מתאימות לחלק מהמתאמנים ויש מתאימות לחלק אחר, יש לא מתאימות לאף אחד. בגלל זה הצעתי לדפדף בפורום ולמצוא AB שבנויה טוב.
רק תגלה לי אולי מה הסוד של אלו שנראים טוב... מה הם יודעים ועושים שאני לא עושה?
אם הם לא משתמשים בחומרים לא חוקקים אז אין סוד, תזונה ואימונים זה הסוד. וכמובן גנטיקה שהיא שונה אצל כל אחד אבל את זה אי אפשר לשנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית