הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב לעלות 5 קילו בחודש

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
אני עברתי פציעה וגם עברתי ניתוח וירדתי בצורה דרסטית במשקל , אני החלמתי מכל מה שהיה ואני יכול לחזור להתאמן , אני רוצה לעלות 3-5 קילו בחודש , התוכנית שלי היא abc פעמיים בשבוע , 6 אימונים בשבוע ושבת מנוחה , אין לי שום בעייה לעלות בשומן , כמה קלוריות צריך לצרוך ביום בשביל לעלות כ5 קילוגרם בחודש ? , ומהם המאכלים הכי משמינים שקיימים

לא חושב שיש משהו משמין יותר משמן.
כוס אחת שמן ביום שווה סדר גודל 1,800 קלוריות והעוד קצת דברים מסביב אתה בטוח בדרך הנכונה להשמין.

butwhy.jpg.d7f23f91fbaf010bcf47d7f590d38873.jpg

כי אני רוצה להחזיר את המשקל שירדתי ולחזור לעניינים כמה שיותר מהר , קשה לי לראות את עצמי מתאמן כשאני 20 קילו מתחת לגובה שלי
השומן שתעלה לא יעזור לך לחזור לעניינים

• פותח/ת השרשור
הגוף שלי לא נוטה להשמנה זה אצלנו בגנים במשפחה אז אין סיבה לדאוג , אני צריך בבקשה עזרה לגבי איך לעלות את המשקל הזה ואיך להגביר את התאבון

תאכל מאכלים עתירי שומן. שומן הוא הכי דחוס מבחינה קלורית, גרם שומן מכיל 9 קלוריות לעומת גרם פחמימה או חלבון שמכילים 4 קלוריות. אין באמת דבר כזה "מאכל משמין", הכל עניין של כמויות.

כי אני רוצה להחזיר את המשקל שירדתי ולחזור לעניינים כמה שיותר מהר , קשה לי לראות את עצמי מתאמן כשאני 20 קילו מתחת לגובה שלי
יש מסה פונקציונלית ומסה לא פונקציונלית
שומן לא רק שהוא לא פונקציונלי, אלא גם הוא יעכב את ההתקדמות שלך ע"י הורדה ברגישות לאינסולין
גם לזרוק את הגוף שלך לדיאטה מטורפת (כזאת של עלייה במשקל) רק תוציא את הגוף מאיזון ותעשה עליך גם להרוויח ממנה משהו, וגם להצליח לחזור לנורמה אחרי
קח את הזמן, תעלה בקצב קבוע, ומהר מאוד תחזור למצב טוב

אני עברתי פציעה וגם עברתי ניתוח וירדתי בצורה דרסטית במשקל , אני החלמתי מכל מה שהיה ואני יכול לחזור להתאמן , אני רוצה לעלות 3-5 קילו בחודש , התוכנית שלי היא abc פעמיים בשבוע , 6 אימונים בשבוע ושבת מנוחה , אין לי שום בעייה לעלות בשומן , כמה קלוריות צריך לצרוך ביום בשביל לעלות כ5 קילוגרם בחודש ? , ומהם המאכלים הכי משמינים שקיימים
פלוס קלורי של 500 קלוריות ביום יעלה אותך בסביבות חצי קילו בשבוע משמע 2 קילו בחודש, עם הנוזלים זה יהיה סביבות 3 קילו, זאת עלייה הרבה יותר בריאה וישימה מאשר 5 קילו בחודש, לא צריך לבלוס כמו מטורף בשביל להיות בפלוס של 500 קלוריות ככה שגם יהיה לך יותר קל ונעים לעלות.

אגוזים, שקדים, טחינה וחלווה יעזרו לך להעלות קלוריות בתפריט אם אתה לא מסוגל אבל אין סיבה שלא תהיה מסוגל.

אם אתה לא מתכוון להזריק אין לך מה לנסות לעלות ככה במשקל

• פותח/ת השרשור
פלוס קלורי של 500 קלוריות ביום יעלה אותך בסביבות חצי קילו בשבוע משמע 2 קילו בחודש, עם הנוזלים זה יהיה סביבות 3 קילו, זאת עלייה הרבה יותר בריאה וישימה מאשר 5 קילו בחודש, לא צריך לבלוס כמו מטורף בשביל להיות בפלוס של 500 קלוריות ככה שגם יהיה לך יותר קל ונעים לעלות.

אגוזים, שקדים, טחינה וחלווה יעזרו לך להעלות קלוריות בתפריט אם אתה לא מסוגל אבל אין סיבה שלא תהיה מסוגל.
תודה רבה לך .
אם אתה לא מתכוון להזריק אין לך מה לנסות לעלות ככה במשקל
הגובה שלי 1.85 וירדתי מ75 קילו ל65 קילו , גם אם אני אגיע ל85 קילו מה שמאוד סביר להניח שלא יקרה בזמן הקרוב , אני עדיין לא אחשב כשמן , בנוסף אני מעדיף מראה מלא על פני רזון , ואני תמיד מתאמן בעצימות מאוד גבוהה ולוקח לי זמן מאוד קצר על מנת לפתח מסת שריר גבוהה , אז בהתאם למצב שלי אני חושב שאני עושה פעולה נכונה
יש מסה פונקציונלית ומסה לא פונקציונלית
שומן לא רק שהוא לא פונקציונלי, אלא גם הוא יעכב את ההתקדמות שלך ע"י הורדה ברגישות לאינסולין
גם לזרוק את הגוף שלך לדיאטה מטורפת (כזאת של עלייה במשקל) רק תוציא את הגוף מאיזון ותעשה עליך גם להרוויח ממנה משהו, וגם להצליח לחזור לנורמה אחרי
קח את הזמן, תעלה בקצב קבוע, ומהר מאוד תחזור למצב טוב
אם אני יעלה 3.5 קילוגרם בחודש זה לדעתי עלייה בטוחה , אני אקשיב לעצה שלך ולא אכוון לעלייה קיצונית , חישבתי והגוף שלי שורף בערך כ3000 קלוריות ביום , אני אנסה לצרוך כ4000 קלוריות ביום ולאחר שאראה עלייה אוריד את הכמות ל3500 ,
חביתה - 2 ביצים : 200 קלוריות
גלידת טעמקור 2 מנות : 400 קלוריות
200 גרם אורז לבן : 200 קלוריות
200 גרם חזה עוף : 200 קלוריות
גיינר 2 מנות : 1200 קלוריות
4 משלושי פיצה : 1400 קלוריות
2 טונה בשמן : 400 קלוריות

Back
למעלה תחתית