ייעוץ לובידו נמוך

• פותח/ת השרשור Kro
  • פורסם בתאריך

Kro

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
שאלה מקצועית, הסייקל השלישי שלי נראה ככה

טסט קצר 0.5 ליום
טרן קצר 0.75 ליום
פרווירון 50 מ"ג ליום
טיבול 50 מ"ג ליום ( כבר 4 שבועות)

יש עלייה יפה במסה ובכוח אבל ליבידו מאוד נמוך.

התחלתי לקחת ארימידיקס כדור כול יומיים כי לא לקחתי מההתחלה .

האם יכול להיות שבגלל שלא לקחתי ארימידיקס מההתחלה אז אני לא מאוזן ולכן הליבידו נמוך ? אם כן מה המינון המומלץ עד איזון ?

אם הבנתי נכון המינון של הטרן יותר גבוה מהטסט ? תשנה את הפרופורציה הזאת טסט צריך להיות יותר מטרן. מה זה טיבול ? התכוונת לדיבול ? למה 50 מלגרם ביום ? אתה שוקל מעל 100 קילו ?

• פותח/ת השרשור
110 קג, למיטב הבנתי הטרן צריך להיות גבוה יותר מהטסט (סייקל שלישי עם אותם חומרים)
וכן טיבול הוא יותר לייט ויבש מדיבול

110 קג, למיטב הבנתי הטרן צריך להיות גבוה יותר מהטסט (סייקל שלישי עם אותם חומרים)
וכן טיבול הוא יותר לייט ויבש מדיבול
טסט כחומר בסיס צריך להיות יותר גבוה משאר החומרים בסטאק.
@Dr Diesel* צודק לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
הסייקל בן חודש בלבד, שילבתי ארידימיקס מיום חמישי כדור כול יומיים בנתיים, החומרים של זנקו אז אני רגוע לגביי הטיב.
דניאל מה אתה אומר לגביי המינונים?

הסייקל בן חודש בלבד, שילבתי ארידימיקס מיום חמישי כדור כול יומיים בנתיים, החומרים של זנקו אז אני רגוע לגביי הטיב.
דניאל מה אתה אומר לגביי המינונים?
ראשית, אני לא חושב שיש צורך בארימידקס מראש, אלא אם כן את מכיר רגישות לאסטרוגן מוכחת מסייקלים קודמים.

הסייקל מאוזן יחסית, כך שלא הייתי יכול להצביע חד משמעית מה משפיע על הליבידו.
אמנם טרן הוא ממשפחת Nor-19, אך הוא מאוזן אנדרוגנית:אנאבולית ולא תמיד יביא לשיבוש בליבידו, למרות שהמינון שלו מעט גבוה מהטסט.
יש גם בסטאק טיבול, שתורם יותר לאנאבוליות, ומצד שני פרווירון (שוב, לדעתי גם שימוש מיותר) שתורם רק לאנדרוגניות.
עם זאת, אולי זה מקור הבעיה ולכן רצוי להעלות את מינון הטסט אל מעבר למינון הטרן.

בלי קשר, מדוע אתה מזריק כל יום? ממש לא נחוץ ואין שום יתרון בחירורים על בסיס יומי

• פותח/ת השרשור
מה היית מציע לעשות? איזה מינונים? באיזו תדירות?
והאם להוריד את הפרווירון וארימידיקס לגמרי?
האם לעלות לרמה של 100 מג טסט ו100 מג טרן יום כן יום לא? ולהוריד את הפרווירון עד סיום הטיבול ( לחזור ל50 מג בסיום הטיבול זא) וכמובן להוריד כרגע את ארידימקס

תוריד את הארימידקס (גם מאוד חבל על הכסף, זו תרופה לא זולה כלל) וגם את הפרווירון
טרן תוכל להריץ 100mg בזריקה כל יומיים
טסט 150mg בזריקה כל יומיים גם

מלבד זאת, האם אתה בחיטוב? האם סבלת בעבר, בזמן כלשהו, מירידה בליבידו?

• פותח/ת השרשור
לא דווקא בסייקלים קודמים היה טירוף עם הליבידו, וכן היה משולב קלן ב3 השבועות הראשונים ועושה המון אירובי להורדה באחוזי השומן.
ז"א הפורטוקול של 100 ו150 ממחר ? ( היום עשיתי כבר 0.75 טרן ו 0.5 טסט )
והטיבול לבד? בלי שום אוראלי אחר גם שהוא יגמר, שבועיים בערך.
לא יודע אם זה קשור אבל אני משלב גם אנימל פאק ( חבילה ליום )

• פותח/ת השרשור
דווקא הסרטונין בסדר, אין שינוי במצב רוח או משהו.
תודה דניאל, שיחקת אותה שוב.

אני אאמץ ממחר את הפרוטוקול שנתת, תודה שוב.
ומה אם כבר פה התוכניות לסייקל + קרוז
1. 14 שבועות כמו שהדרכת אותי.
2. קרוז 6 שבועות טסט ברמה של 100 eod + אנאבר 50 מ"ג ליום.
3. אותם מינונים כמו שנתת + ויני ל 6 שבועות אחרונים 50 מ"ג ביום.

מה אתה אומר ?

באופן כללי חיטוב קיצוני/ממושך וכד' אינו אידיאלי להורמונים בגוף, גם בזמן סייקל יכו להיווצר מצב של ירידה בליבידו עקב תשישות זמנית
מה אם כבר פה התוכניות לסייקל + קרוז
1. 14 שבועות כמו שהדרכת אותי.
2. קרוז 6 שבועות טסט ברמה של 100 eod + אנאבר 50 מ"ג ליום.
3. אותם מינונים כמו שנתת + ויני ל 6 שבועות אחרונים 50 מ"ג ביום.
14 שבועות הם זמן די ארוך להרצת טרן בעיקר ואף טסט. תתכנן לסיים את החיטוב ב-10 עד 12 שבועות, כך עדיף בכל הקשור להתאוששות להמשך (פונקציה גם של משך הקרוז) ושמירה על הישגים עתידיים
את הקרוז בצע עם טסט אנתת במינון פיזיולוגי "מחוזק" של כ-200mg לשבוע (מחולק ל-2 במרווחי זמן שווים) ב-3 השבועות הראשונים ומינון של 125mg (גם הוא מחולק) ל-3-4 השבועות הבאים. לאחר מכן וכל להיכנס לסייקל נוסף
אל תיקח אנאבר בזמן הקרוז, למרות שתיאורטית אפשרי ויש שעושים זאת. אני לא מאלו שימליצו לך על כך

• פותח/ת השרשור
ברור, אני כרגע נותן פוש ואז לאט לאט.
מה אתה אומר לגביי הקרוז וההמשך ? המינונים יהיו + אוראלים בסדר?
סייקל ראשון רץ 20 שבועות התוצאות היו בגדר טירוף
אותם חומרים ומינונים
לאחר הקרוז אני יכול לחזור לפרופ?

למה 20 שבועות לסייקל?
אחרי הקרוז תחזור לסייקל שאתה מתכנן. טסט זה טסט לא משנה האסטר והעדיפות היא דווקא לאננתת כי תדירות ההזרקה נמוכה יותר

• פותח/ת השרשור
חשוב לציין כי הייתה לי תקופה של ירידה בליבדו עוד לפני השימוש בחומרים ולכן סייקל ראשון הרגשתי את החומרים על הגוף בצורה מטורפת.
הכול חזר לעצמו ברמה ההורמנלית בתקופה די קצרה אחרי השימוש בחומרים (עשיתי pct עם כלומיד ל 4 שבועות 100 100 50 50 ) הטסט היה ברמה של 12.8
( בן 34 גובה 1.88 משקל 105-110 ק"ג אחוז שומן כרגע על 19-20 ) שזה נורמלי מינוס יחסית לדבריי האורולוג,
יחד עם זאת חשוב לציין שאני מטופל בג'ל ברמה של 50 מ"ג ליום (השקיות) לאחר התייעצות עם רופא מומחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית