עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם אני מתאמן בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה וכו, זה כבר יותר טוב לא? ואם כן איזה גיינר מומלץ?אפשר, אבל אתה רק תהיה שמן יותר, לא גדול או חזק יותר
גם סטרואידים בלי אימון לא יעשו כלום חוץ מבעיות בריאות בעיקר
אם אתה לא מתכוון להתאמן אז פשוט תאכל פיצה ומקדונלדס כל היום, זה יהיה שווה ערך ולפחות תהנה יותר
אם אתה עושה אימונים פשוטים בבית עדיין יהיה קשה לך להעלות מסת שריר משמעותית, אני אפילו הייתי מגדיר את זה כאימונים מינימליים כדי לשמור על הבריאות במידה ואלה יהיו אימונים קצרים בעצימות נמוכהואם אני מתאמן בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה וכו, זה כבר יותר טוב לא? ואם כן איזה גיינר מומלץ?
הקטע שאני לא מצליח לאכול הרבה, אם הייתי מצליח לא הייתי חושב על גיינר אבל זאת הבעיה. אני מעדיף לעלות בכל מחיר במשקל לא משנה לי אם זה שומן או שריר או גם וגם.אם אתה עושה אימונים פשוטים בבית עדיין יהיה קשה לך להעלות מסת שריר משמעותית, אני אפילו הייתי מגדיר את זה כאימונים מינימליים כדי לשמור על הבריאות במידה ואלה יהיו אימונים קצרים בעצימות נמוכה
במקרה הזה לא הייתי ממליץ לך יותר מדי על גיינר, בכלל לא ממליץ על גיינר במידה ואתה מצליח לאכול כמו שצריך
מציע לך לחשוב מחדש את העניין, כי אתה תראה שלעלות בשומן יגרום לך להרגיש יותר רע מטוב, אבל במידה ואתה עדיין מתכוון לקחת גיינר, אז קח אחד עם יחסית מעט פחמימות, כמה שיותר קרוב ליחס 1:1 חלבון לפחמימה, אולי ככה גם תשיג יותר חלבון שכנראה אתה גם ככה לא צורך מספיקהקטע שאני לא מצליח לאכול הרבה, אם הייתי מצליח לא הייתי חושב על גיינר אבל זאת הבעיה. אני מעדיף לעלות בכל מחיר במשקל לא משנה לי אם זה שומן או שריר או גם וגם.