הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוכנית ההפבורן-הרצל ללחיצת החזה

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
נערך לאחרונה:
נראה לי שלא הבנת נכון. אם אתה עושה 3 אימוני לחיצות בשבוע, אתה אמור לעשות בנץ' לפי המתכונת במאמר פעמיים בשבוע, כל שבוע, שניהם כבדים. לא אימון בנץ' ואימון פרס לסרוגין.
אותו דבר גם לפרס? כלומר פעמיים בשבוע פרס ופעמיים בנץ? אם אני מבין נכון @BarBibas עשה את התוכנית כ-3 אימונים בשבוע כלומר, אימון A בנץ אימון B פרס ואימון C בנץ?

אותו דבר גם לפרס? כלומר פעמיים בשבוע פרס ופעמיים בנץ? אם אני מבין נכון @BarBibas עשה את התוכנית כ-3 אימונים בשבוע כלומר, אימון A בנץ אימון B פרס ואימון C בנץ?
נו אז זה מה שאמרתי, פעמיים בנץ' כבד כל שבוע.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לעשות רוטציה כי הפרס יתקדם יופי מההתקדמות של הבנץ'. בכל מקרה אין בעיה לעשות גם את הפרס פעמיים בשבוע אם יש לך את הזמן והכח לזה. אני עשיתי את זה במשך איזה שנה והייתי מרוצה מאד

יש לי שאלה קטנה שלא נסגרתי עליה.
אתה מסיים את האימון עם ה8 סטים, ובאותו אימון אתה עושה את שלב הפאמפ? שזה אומר אותו תרגיל עם 3 סטים של 6-8?

עריכה:
לא משנה הבנתי כבר שכן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי שאלה קטנה שלא נסגרתי עליה.
אתה מסיים את האימון עם ה8 סטים, ובאותו אימון אתה עושה את שלב הפאמפ? שזה אומר אותו תרגיל עם 3 סטים של 6-8?

עריכה:
לא משנה הבנתי כבר שכן
בגרסא המקורית של הפבורן זה אותו תרגיל, אני ממליץ על וריאציה של התרגיל לעבודה על הנקודה החלשה.

לפי מה שזכור לי התחלתי על סביבות 75-76 וכרגע אני סביבות ה80
התחלתי בבנצ ב90x8x2 (כבלוק ראשון) וכרגע אני על 110 לשלשות
בפרס התחלתי על 55x8x2 וכרגע אני על 80 לשלשות
איך משלבים גם עבודת פרס וגם בנץ' בתכנית הזאת? מה לעשות ראשון וחמישי בנץ' ושני ושישי פרס באותה מתכונת? נראה לי יהיה מוגזם.

לא משנה מצאתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך משלבים גם עבודת פרס וגם בנץ' בתכנית הזאת? מה לעשות ראשון וחמישי בנץ' ושני ושישי פרס באותה מתכונת? נראה לי יהיה מוגזם.

לא משנה מצאתי.
ראשון שלישי חמישי שישי. או כל וריאציה כזאת

ראשון שלישי חמישי שישי. או כל וריאציה כזאת
אם אני לא מתקדם בטקסס התכנית הזאת אמורה לעבוד לי? ואני לא יודע את הרם 1 כי לא בדקתי אבל לפי החישוב בנוסחה של וונדלר זה 142 בערך. יהיה בסדר אם אקח 80% מזה ואתחיל לרוץ איתה? (110 קילו).

• פותח/ת השרשור
אם אני לא מתקדם בטקסס התכנית הזאת אמורה לעבוד לי? ואני לא יודע את הרם 1 כי לא בדקתי אבל לפי החישוב בנוסחה של וונדלר זה 142 בערך. יהיה בסדר אם אקח 80% מזה ואתחיל לרוץ איתה? (110 קילו).
נשמע שאתה ברמה שמתאימה לתכנית. כמה אתה נותן עכשיו?

נשמע שאתה ברמה שמתאימה לתכנית. כמה אתה נותן עכשיו?
122.5 לחמישייה. פשוט עשיתי את הלינארית והעלתי שם יחסית הרבה בנץ'(15 קילו) וכשהחלפתי לטקסס לא התקדמתי בכלל. אז אני חושב שעדיף אחליף לתכנית הזאת.

• פותח/ת השרשור
122.5 לחמישייה. פשוט עשיתי את הלינארית והעלתי שם יחסית הרבה בנץ'(15 קילו) וכשהחלפתי לטקסס לא התקדמתי בכלל. אז אני חושב שעדיף אחליף לתכנית הזאת.
115 להתחלה יהיה לך בובה

אני עדיין לא ממש הבנתי איך לשלב פרס בתכנית. אפשר לעשות פשוט 5*3 באמצע שבוע ולהתקדם או שצריך לעבוד אחרת?
מה אתה אומר על לעשות ביום שלישי פרס 531 BBB?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עדיין לא ממש הבנתי איך לשלב פרס בתכנית. אפשר לעשות פשוט 5*3 באמצע שבוע ולהתקדם או שצריך לעבוד אחרת?
מה אתה אומר על לעשות ביום שלישי פרס 531 BBB?
הפרס מבוצע בכל צורה שטובה לך. אם אתה רוצה אתה יכול לפי הפבורן, אתה יכול לעשות 5x5 אתה יכול 531, אתה יכול גם 4x8. מה שעובד לך טוב.

הפרס מבוצע בכל צורה שטובה לך. אם אתה רוצה אתה יכול לפי הפבורן, אתה יכול לעשות 5x5 אתה יכול 531, אתה יכול גם 4x8. מה שעובד לך טוב.
ולפי איזה עקרון עובדים ב5*5 או 8*4 פשוט להוסיף 2.5 קילו מדי שבוע שבועיים?

• פותח/ת השרשור
ולפי איזה עקרון עובדים ב5*5 או 8*4 פשוט להוסיף 2.5 קילו מדי שבוע שבועיים?
בפעם המליון ואחת. בפרס תעבוד בכל מתכונת שנוחה לך ועובדת לך בהתאם למטרות שלך. לעשות את אותו משקל 4 שבועות ואז לעלות בשבוע 5 עובד? תעשה את זה. לעשות בלוקים עובד? תעשה בלוקים. להתקדם כל שבוע עובד? תתקדם כל שבוע. להוריד משקל כל שבוע עובד? תעשה את זה מצידי. התכנית פה לא מדברת על פרס. רק על בנץ'. לפרס תעשה מתכונת שעובדת לך טוב. אני באופן אישי מבצע בלוקים של 4-5 שבועות של 5X5 בפרס פעם בשבוע עם הרחקה לצדדים ופייספולס

אני שבועיים בתכנית יש מן קטע מוזר. הכל הולך טוב והתכנית מעולה שלא תחשבו.משום מה בסטים הראשונים אני מרגיש הרבה יותר קשה מאשר בסט הרביעי ואלה שאחריו. השלשות שבסוף יותר קלות לי מאשר הדאבלים בהתחלה. לפעמים הרגשתי בהתחלה ממש קשה ואפילו נדמה היה שלא אצליח את כל הסטים כמו שצריך אבל אחרי 3-4 סטים הרגשתי שאני דווקא כן אצליח והכל עלה מעולה. למישהו יש הסבר למה זה יכול להיות?

• פותח/ת השרשור
אני שבועיים בתכנית יש מן קטע מוזר. הכל הולך טוב והתכנית מעולה שלא תחשבו.משום מה בסטים הראשונים אני מרגיש הרבה יותר קשה מאשר בסט הרביעי ואלה שאחריו. השלשות שבסוף יותר קלות לי מאשר הדאבלים בהתחלה. לפעמים הרגשתי בהתחלה ממש קשה ואפילו נדמה היה שלא אצליח את כל הסטים כמו שצריך אבל אחרי 3-4 סטים הרגשתי שאני דווקא כן אצליח והכל עלה מעולה. למישהו יש הסבר למה זה יכול להיות?
דבר ראשון זה יכול להיות חימום לקוי.
דבר שני יכול להיות שתרגיש יותר טוב בסרטים מאוחרים. יש לפעמים סט אפ יותר טוב בסטים מאוחרים במיוחד בבנץ כי אולי הקשת יותר גדולה ואז אולי הגמישות שלך צריכה יותר חימום. בנוסף פוליקווין דיבר על זה בgvt שאחרי הרבה סטים יש הסתגלות של מערכת העצבים ואז אפשר לראות איזה סט שניים שהולך בהם יותר טוב.

דבר ראשון זה יכול להיות חימום לקוי.
דבר שני יכול להיות שתרגיש יותר טוב בסרטים מאוחרים. יש לפעמים סט אפ יותר טוב בסטים מאוחרים במיוחד בבנץ כי אולי הקשת יותר גדולה ואז אולי הגמישות שלך צריכה יותר חימום. בנוסף פוליקווין דיבר על זה בgvt שאחרי הרבה סטים יש הסתגלות של מערכת העצבים ואז אפשר לראות איזה סט שניים שהולך בהם יותר טוב.
את החימום אני עושה טוב. האופציה השנייה יותר הגיונית. שמתי לב שגם בלינארית כשהייתי עושה 5*5 בפירמידה הרגיש לי יותר טוב וקידם אותי יותר מאשר חימום וחמישייה מקסימלית בטקסס. למרות שהגיוני שאתעייף אחרי 107 לחימשייה לקראת ה120 אבל דווקא זה עזר לי.

• פותח/ת השרשור
את החימום אני עושה טוב. האופציה השנייה יותר הגיונית. שמתי לב שגם בלינארית כשהייתי עושה 5*5 בפירמידה הרגיש לי יותר טוב וקידם אותי יותר מאשר חימום וחמישייה מקסימלית בטקסס. למרות שהגיוני שאתעייף אחרי 107 לחימשייה לקראת ה120 אבל דווקא זה עזר לי.
סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית