הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב FBW

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
קצת פרטים לפני חיטוב.
1.81
88 ק"ג
15-16% שומן..

אוקיי אני מתאמן חצי שנה, חודש ראשון FBW ואז עד עכשיו AB(בלי רגלים בגלל בעיות)
לפני שבועיים המאמן שלי נתן לי תכנית ABC, 4 פעמים בשבוע אבל הבעיה שאין לי זמן וזה מעצבן אותי לעבוד על כל שריר פעם אחת בשבוע~

חשבתי לשנת את זה לFBW לעוד חודשיים שנגמר(לי) בצפר ויהיה לי המון זמן פנוי אפילו ל5-6 פעמים בשבוע...

תכנית חיטוב:
FBW כזה:
חזה 6 סטים 8-10 חזרות.
גב 6 סטים 8-10 חזרות.
יד קדמית 4 סטים 10 חזרות,אחורית כנ"ל.
כתפיים 4 סטים 8-10 חזרות.
~אירובי 30 דקות סוף אימון~

אימון ארוך ומייגע אבל משתלם, אני יכול לעמוד בזה, מקסימום אני אוריד 2 סטים לשריר,
מה אתם חודשבים? כדאי לי?

~~המטרה להגיע ל11-12% שומן ולשמור על השריר הקיים שבניתי חצי שנה.
תודה 😃

נערך לאחרונה:
זה הרעיון, שתיהיה קצרה ובלי יותר מדי נפח, אל תעבור את ה5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן, ואני גם ממליץ על הFBW שיש באתר. איזה בעיות יש לך בברכיים?

• פותח/ת השרשור
שחיקה בפיקה, הרופא אמר שאני יכול לעבוד על משקלים קלים אבל גם ללא משקולות בתנועות של דדליפט וסקווט אני מרגיש כאב קל...

אז נניח אני עושה FBW 5 שריר גדול 2 קטן, + 45 דקות אירובי מספיק?
ומה קורה אם אני עובד בעצימות כזאת על חיטוב?מה ההשלכות?

שחיקה בפיקה, הרופא אמר שאני יכול לעבוד על משקלים קלים אבל גם ללא משקולות בתנועות של דדליפט וסקווט אני מרגיש כאב קל...

אז נניח אני עושה FBW 5 שריר גדול 2 קטן, + 45 דקות אירובי מספיק?
ומה קורה אם אני עובד בעצימות כזאת על חיטוב?מה ההשלכות?
עצימות זה דבר שרצוי לשמור עליו, מורידים בנפח כדי לאפשר לגוף להתאושש, אני במצבך הייתי עושה 3 סטים לחיצת חזה כבדה ו2 סטים לחיצה בעמידה וההפך באימון הבא, 5 סטים זה קצת יותר מדי לשריר כמו החזה והכתפיים, לגב הייתי עושה עד 4, ל5 בדרך כלל מגיעים רק ברגליים אבל מכיוון שאתה לא עושה לא הייתי עובר את ה4 אפילו, הרעיון הוא לשמור על משקלי עבודה ולנסות להתקדם בתרגילים העיקריים, זה שתוסיף עוד תרגילים לא בדיוק יתרום לכל הסיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית