היי 😃
אני בת 22, שוקלת בערך 59, גובה 1.53. אני כבר שנים בדיאטות ואוכלת תפריטים של 1200 קל'. הפסקתי לרדת ואני אפילו עולה במשקל (יכול להיות שבעקבות המעבר לטבעונות מצמחונות לפני חצי שנה)..
אז התחלתי ללכת השבוע למכון כושר במטרה לרדת במשקל אבל בעיקר באחוזי השומן.
התחלתי עם שיעורי אירובי.. משלישי עד שישי הלכתי לשיעורים ואני לא ממש בכושר אז השרירים שלי נתפסו.
אני מעדיפה להתמקד בשיעורים כרגע אבל מצד שני אני לא מבינה בזה ולפי מה שקראתי זה לא טוב לעשות רק אירובי.
יש לי כמה שאלות
מה עושים שהשרירים ממש תפוסים? המדבקות עוזרות? להמשיך ללכת לשיעורים גם שהם תפוסים?
איך אני יכולה להוריד את אחוזי השומן? זה בסדר ללכת כל יום לשיעורי אירובי?
כמה ימים בשבוע כדאי ללכת לשיעורים?
אני חייבת לשלב גם חדר כושר בשביל להוריד אחוזי שומן?
אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מפחדת להתאמץ ולהשקיע ולא לראות תוצאות. ואין לי אפשרות כרגע לשלם לייעוץ מקצועי..
מצטערת על החפירה ומקווה שלא עברתי על שום חוק!
אני בת 22, שוקלת בערך 59, גובה 1.53. אני כבר שנים בדיאטות ואוכלת תפריטים של 1200 קל'. הפסקתי לרדת ואני אפילו עולה במשקל (יכול להיות שבעקבות המעבר לטבעונות מצמחונות לפני חצי שנה)..
אז התחלתי ללכת השבוע למכון כושר במטרה לרדת במשקל אבל בעיקר באחוזי השומן.
התחלתי עם שיעורי אירובי.. משלישי עד שישי הלכתי לשיעורים ואני לא ממש בכושר אז השרירים שלי נתפסו.
אני מעדיפה להתמקד בשיעורים כרגע אבל מצד שני אני לא מבינה בזה ולפי מה שקראתי זה לא טוב לעשות רק אירובי.
יש לי כמה שאלות
מה עושים שהשרירים ממש תפוסים? המדבקות עוזרות? להמשיך ללכת לשיעורים גם שהם תפוסים?
איך אני יכולה להוריד את אחוזי השומן? זה בסדר ללכת כל יום לשיעורי אירובי?
כמה ימים בשבוע כדאי ללכת לשיעורים?
אני חייבת לשלב גם חדר כושר בשביל להוריד אחוזי שומן?
אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מפחדת להתאמץ ולהשקיע ולא לראות תוצאות. ואין לי אפשרות כרגע לשלם לייעוץ מקצועי..
מצטערת על החפירה ומקווה שלא עברתי על שום חוק!