הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הזמנת מאינזר שלא יצאה לדרך

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
הזמנו שלוש חגורות (ראוי לציין שלא שחורות) מאינזר לפני 8 שבועות, לא קיבלתי הודעה שהמשלוח יצא לדרך.
האם יש מקום לדאגה?
האם יש מייל כלשהו ליצור איתם קשר? לא מצאתי כזה.

• פותח/ת השרשור
כן זה הגיוני לגמרי. ממה שידוע לי בדר"כ הזמן ייצור / אספקה הוא מאוד גבוה, נראה לי לכיוון 12 שבועות.

לא יודע מה הקשר בין השניים, אבל חבר שלי הזמין חגורה מinzer, היא נשלחה מhouae of pain ומאז הוא לא מצליח ליצור איתם קשר. לא דרך האתר ולא דרך מייל. מייל התמיכה שלהם מחזיר שגיאה מגוגל, למרות שעבד לפני כמה שבועות.

אם הזמנת מהם ישירות המייל שאושר נתן הוא הרלוונטי, את החגורה שלי שלחו בשבוע השביעי מההזמנה וזה אחרי שהצקתי להם במיילים.
בתגובות שלהם הם כתבו שזמן האספקה של חגורות בצבעים הוא 6-8 שבועות למרות שבאתר שלהם כתוב אחרת.

שימו לב שהאוס אוף פיין הוא המשווק הגדול של אינזר, לרוב נותן שירות יותר טוב.
אלו שני מוכרים שונים (של אותו מוצר כמובן)

החגורה בצבעי דגל צרפת נראית מעולה,פחדתי מזמן המשלוח לכן לקחתי את השחורה הרגילה,תוך שבועיים הגיעה לחבר ב NY.
מאינזר,קניתי גם רצועות ועוד שטויות,חבל שלא הזמנתי חולצות.

שימו לב שהאוס אוף פיין הוא המשווק הגדול של אינזר, לרוב נותן שירות יותר טוב.
אלו שני מוכרים שונים (של אותו מוצר כמובן)
House of pain הפסיקו לפני שבוע בדיוק למכור חגורות לצמיתות.
דיברתי איתם, הם אומרים שהם מוכרים רק חליפות מעכשיו.

בכל מקרה, הם מכרו רק חגורות שחורות.

קצת מידע על התעשיה הזאת כמישהו שיודע איך דברים עובדים:
קודם כל חשוב להבהיר שזמני הייצור של כל החגורות בצבע אחד הם זהים, לא משנה אם החגורה שחורה או תכלת או סגולה, הדבר היחיד שלוקח יותר זמן זה חגורות עם כיתוב מיוחד מאחורה, או כמה צבעים או ציפוי מיוחד(וגם זה לוקח עוד כמה דקות יותר או ימים אם צריכים להזמין ציפוי מיוחד, לא כמה שבועות, בכל מקרה אף אחד פה לא מזמין ציפוי מיוחד אז אין שום דבר מיוחד).
לכל חברה יש מלאי, לרוב יש במלאי חגורות שחורות(בעיקר) אבל גם 2-3 צבעים נוספים במיוחד למידה מדיום(הכי פופולרית).
בכל מקרה המלאי באזור הכריסמס ואחריו כמעט תמיד נשאר רק לצבע שחור ואם יש מזל גם לכחול(ואז אין זמן ייצור והחגורה תצא אחרי 5-6 שבועות בדרך כלל)

החברות הגדולות הן גדולות במונחי פאוורליפטינג וזעירות במונחי חברות יצרניות- במקרה של אינזר הם ממש ממש קטנים ומעסיקים 5-6 עובדים במשרה מלאה חוץ מג'ון לפי מה שאני יודע, ככה שאם אתה לא מכיר את מי שצריך אין כל כך עם מי לדבר שם ישירות בטלפון.
זו גם הסיבה שהחברה קודם כל מחויבת למפיצים, מארגני תחרויות וחברות ופחות מתעסקת עם אנשים פרטיים: עיקר התלונות אם לא כולן הוא על זמני האספקה הארוכים, כי כל החברות האמריקאיות מייצרות מוצרים באיכות גבוהה מאוד.
בתקופות לחץ יכול להיות שיגשו לטפל בהזמנה של צרכן בודד רק אחרי 5-6 שבועות.

בגלל זה להזמין חגורות וציוד custom(חגורות, חליפות, סינגלטים וכו) מהחברות הגדולות של הציוד זה דבר בעייתי ויכול לקחת בשקט 3 חודשים(ועם זמן משלוח ומעבר במכס וכו גם 4 חודשים)- זה נכון במיוחד לתקופת לחץ באזור נובמבר-ינואר.
אם מישהו רוצה להזמין מהיצרנים משהו בצורה ישירה הייתי ממליץ על פברואר-יוני כחודשים "טובים"

תהנו מהציוד אני בטוח שהוא יהיה ברמה גבוהה מאוד

קצת מידע על התעשיה הזאת כמישהו שיודע איך דברים עובדים:
קודם כל חשוב להבהיר שזמני הייצור של כל החגורות בצבע אחד הם זהים, לא משנה אם החגורה שחורה או תכלת או סגולה, הדבר היחיד שלוקח יותר זמן זה חגורות עם כיתוב מיוחד מאחורה, או כמה צבעים או ציפוי מיוחד(וגם זה לוקח עוד כמה דקות יותר או ימים אם צריכים להזמין ציפוי מיוחד, לא כמה שבועות, בכל מקרה אף אחד פה לא מזמין ציפוי מיוחד אז אין שום דבר מיוחד).
לכל חברה יש מלאי, לרוב יש במלאי חגורות שחורות(בעיקר) אבל גם 2-3 צבעים נוספים במיוחד למידה מדיום(הכי פופולרית).
בכל מקרה המלאי באזור הכריסמס ואחריו כמעט תמיד נשאר רק לצבע שחור ואם יש מזל גם לכחול(ואז אין זמן ייצור והחגורה תצא אחרי 5-6 שבועות בדרך כלל)

החברות הגדולות הן גדולות במונחי פאוורליפטינג וזעירות במונחי חברות יצרניות- במקרה של אינזר הם ממש ממש קטנים ומעסיקים 5-6 עובדים במשרה מלאה חוץ מג'ון לפי מה שאני יודע, ככה שאם אתה לא מכיר את מי שצריך אין כל כך עם מי לדבר שם ישירות בטלפון.
זו גם הסיבה שהחברה קודם כל מחויבת למפיצים, מארגני תחרויות וחברות ופחות מתעסקת עם אנשים פרטיים: עיקר התלונות אם לא כולן הוא על זמני האספקה הארוכים, כי כל החברות האמריקאיות מייצרות מוצרים באיכות גבוהה מאוד.
בתקופות לחץ יכול להיות שיגשו לטפל בהזמנה של צרכן בודד רק אחרי 5-6 שבועות.

בגלל זה להזמין חגורות וציוד custom(חגורות, חליפות, סינגלטים וכו) מהחברות הגדולות של הציוד זה דבר בעייתי ויכול לקחת בשקט 3 חודשים(ועם זמן משלוח ומעבר במכס וכו גם 4 חודשים)- זה נכון במיוחד לתקופת לחץ באזור נובמבר-ינואר.
אם מישהו רוצה להזמין מהיצרנים משהו בצורה ישירה הייתי ממליץ על פברואר-יוני כחודשים "טובים"

תהנו מהציוד אני בטוח שהוא יהיה ברמה גבוהה מאוד
נכון שזמן הייצור זהה בין אם החגורה שחורה או בצבעים שונים,
כנראה פשוט שחורות הם מיצרים יותר ולכן תמיד זמין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית