הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לנטרלי

kobiyamin

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
טוב קצת הקדמה אני בן 22 גובה 1.84 משקל 103,סיימתי מסה רצחנית עכשיו שאני מאוד מרוצה ממנה הייתה מאוד נקייה ובסופה עמדתי על 3500 קלוריות פר יום והתאמנתי ABCD אחרי GVT,עכשיו זה פעם ראשונה שאני עובר ממסה לחיטוב ורציתי לדעת כמה דברים:
1)עדיף לי עכשיו לעבור למאזן נטרלי מבחינה קלורית או טיפה גירעון קלורי?
2)בתקופה הזאת של השבועיים הנטרליים להתחיל כבר להסתגל לתכנית של חיטוב?
3)חיפשתי כמה תכניות מעניינות לחיטוב למשל כמו gvt במסה שיש משהו מיוחד ולא ממש מצאתי,למישהו יש המלצה או שנחזור להתאמן רגיל?

אני אחדד את העיקרון, באמת לא מבין כיצד פספסת את המהות:
פלוני אלמוני מבצע תוכנית במסגרת מאסה. נצא מתוך הנחה שהתוכנית אידיאלית עבורו. בעוברו לחיטוב לא ישנה אותה, כל עוד אין מגבלה עקב הגרעון. כשהמגבלה תגיע, יבצע התאמות, ובעיקר קיצוץ בנפח

אתה מדבר על מקרה ספציפי שלי. כיצד בוא רלוונטי לכולם?
לקחתי אותך כדוגמא כי אמרת שאתה עושה בחיטוב את אותה תכנית שעשית במסה אבל זה רלוונטי לכל מתאמן.

בוא ניקח מתאמן X שבתקופת מסה עובד עם הרבה נפח, למה הוא צריך להתחיל חיטוב עם כ"כ הרבה נפח ?. אני לא אומר לעשות סט אחד וזהו אבל למצוא מינון שהוא לא מקסימלי כמו במסה ולא מינימלי באופן שלא ייתן מענה.

מה הסיכון בפציעה בדיוק? החכמה לעשות התאמה. סממנים? באמת, זה אובווייס. הלכת לאימון ולא הצלחת להרים כמו אימון שעבר. בדוק למה. אם זו תזונה ומנוחה, סימן שהחיטוב והגרעון נותן אותתיו, לכן נבחר באימון הבא לקצץ נפח.

לגבי גירוי - ודאי. תקף לכל מטרה. גירוי מספיק בחיטוב יעזור טוב יותר לשמור על מאסת שריר. כבר הייתי בדיון על Progressive Overload ושם הסברתי על משמעות הגירוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית